Şimdi Ara

Ogame Strateji Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
61.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _SaVaRoNa_07

paylasim icin tesekkuler ben yeni basladim cok faydali oldu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _SaVaRoNa_07

ne mutlu bana
    istersen yarın 37.ewren açılacak, DH ittifağına gel. biz sana yardımcı oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Masterblaster

kkkkariman senin dedigin taktigi hesapladım ( M12 - K10 - D10 - S12 + 3 solar uydu )

bunlar için gerekli kaynaklar (sadece binalar için) 68925 metal, 23685 kristal, 1500 deut.

ve bunlara araştırma ve kucuk nakliyeyi de eklersen ihtiyac su oluyor : 74725 metal, 27845 kristal, 4800 deut

Bunları 2,5 - 3 gunde yapabilirsin demişsin. 3 gunde bunları yaptıgımızı dusunursek ve bu kaynakları harcamak için saatte ne kadar kaynağın gerekli oldugunu hesaplarsak
    metal için : 74725 / (24*3) = 1037,8
    Kristal için = 386,7
    deut için = 66,6

burada uretimi mantıklı olan tek kaynak deut bence.
    Kristal için konusursak, server acıldıktan sonraki ilk 8 saat içinde kristal kademeyi en fazla 4 yaparsınız ( mantık cercevesinde. yoksa 5 belki 6 da olabilir ama metal kıtlıgı cekersiniz) . ve kademe 4 u yaptıktan sonra 3 gunde kn cıkartmak için ortalama 430 civarına yukseliyor ki buda kristal kademe 9 un saaatteki getirisine esit oluyor. Kısacası 3 gunde saldırabilecek kristal uretilemiyor bu taktikte
    Metale gelirsek ; saatte 1037 getirebilen metal kademesi 12 ( saatte 1149 getirir ). tabii direk kademe 12 yi yapamayacagımıza gore metal olayı da 3 gunde saldırıyı saglamıyor...

kkkkariman eger bu taktiği tam acıklarsan ( tabii gizli tutmak istersen o baska ) o zaman tam sureyi hesaplayabiliriz ve buna gore en iyi taktigi hep beraber tartışarak yapabiliriz. Boylece herkese bi katkımız olmuş olur...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Masterblaster

kkkkariman senin dedigin taktigi hesapladım ( M12 - K10 - D10 - S12 + 3 solar uydu )

bunlar için gerekli kaynaklar (sadece binalar için) 68925 metal, 23685 kristal, 1500 deut.

ve bunlara araştırma ve kucuk nakliyeyi de eklersen ihtiyac su oluyor : 74725 metal, 27845 kristal, 4800 deut

Bunları 2,5 - 3 gunde yapabilirsin demişsin. 3 gunde bunları yaptıgımızı dusunursek ve bu kaynakları harcamak için saatte ne kadar kaynağın gerekli oldugunu hesaplarsak
    metal için : 74725 / (24*3) = 1037,8
    Kristal için = 386,7
    deut için = 66,6

burada uretimi mantıklı olan tek kaynak deut bence.
    Kristal için konusursak, server acıldıktan sonraki ilk 8 saat içinde kristal kademeyi en fazla 4 yaparsınız ( mantık cercevesinde. yoksa 5 belki 6 da olabilir ama metal kıtlıgı cekersiniz) . ve kademe 4 u yaptıktan sonra 3 gunde kn cıkartmak için ortalama 430 civarına yukseliyor ki buda kristal kademe 9 un saaatteki getirisine esit oluyor. Kısacası 3 gunde saldırabilecek kristal uretilemiyor bu taktikte
    Metale gelirsek ; saatte 1037 getirebilen metal kademesi 12 ( saatte 1149 getirir ). tabii direk kademe 12 yi yapamayacagımıza gore metal olayı da 3 gunde saldırıyı saglamıyor...

kkkkariman eger bu taktiği tam acıklarsan ( tabii gizli tutmak istersen o baska ) o zaman tam sureyi hesaplayabiliriz ve buna gore en iyi taktigi hep beraber tartışarak yapabiliriz. Boylece herkese bi katkımız olmuş olur...

arkadas guzel hesap yapmis
    sizlere guzel bir taktik sunucam ama beynimde toparlamaya calisiyorum taktigi su anda
    sizleri biraz yanilttim bu taktik hakkinda ben hesabi actigimda 1-2 gun ivir zivir metal kristal bastim sonradan
    aklima bu taktik geldi deutu sifirdan yukselterek 2-3 gunde actim bu yuzden biraz hesaplarda tezatlik cikiyor
    yani anliyacaginiz 1-2 gun ole takildim hesapta sonra hemen deutu bastim bu sekilde actim tabi buda 2-3 gun surdu....
    bu yuzden yeni evrende gemiyi kac gunde cikarttim size nasil gelistim bunlarin bir ozetini sunucam
    beni izlemeye devam edin

bu arada 36. evrendeki hesapta oyunda 5000. filoda 9xx siradayim sirf filo basiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ReFReSH

quote:

ne mutlu bana

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ReFReSH

quote:

ne mutlu bana

37. evrene uye oldum ve basladim beni de araniza alirsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: wohou

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    37. evrene üye oldum.verdiin aktik içinde çok saol çok faydası oldu.ama hala puanım 0
    beni ittifağa alırmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

bu yazacaklarım siteye üye ama banlı bi arkadaşımın anlattıklarıdır(anladınız siz )

Yeni evrende her zaman ilk kn basan birinci olur kn basmak içinde tersane ve yanmalı motor basmak gerekir tersane içinde robot

kısacası bunlar için deuterium gereklidir

D1 M1 M2 D2 M3 M4 K1 K2.... gerekli yerlerde solar basın

deut 2 de bir günde 324 deut üretecek buda bizim deut için beklememizi önleyecek hemen robot basacağız ordan tersane ve b.a.l basıp kn basarsınız ilk kn yi çıkardıktan sonra normal taktiğinize dönün ister maden basın ister ha ama bir an önce sonda basmaya önem gösterim oyunda knden sonra sonda ondan sonra ha, kru sırasıyla basılması gereken gemilerdir

tekrar söylüyorum ben yazmadım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HaSaN

bu yazacaklarım siteye üye ama banlı bi arkadaşımın anlattıklarıdır(anladınız siz )

Yeni evrende her zaman ilk kn basan birinci olur kn basmak içinde tersane ve yanmalı motor basmak gerekir tersane içinde robot

deut 2 de bir günde 324 deut üretecek buda bizim deut için beklememizi önleyecek hemen robot basacağız ordan tersane ve b.a.l basıp kn basarsınız ilk kn yi çıkardıktan sonra normal taktiğinize dönün ister maden basın ister ha ama bir an önce sonda basmaya önem gösterim oyunda knden sonra sonda ondan sonra ha, kru sırasıyla basılması gereken gemilerdir

beyler ilk gün için denedim fazla memnun kalmadım belki uzun vadeli bi faydasını görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

quote:

Orjinalden alıntı: HaSaN

beyler ilk gün için denedim fazla memnun kalmadım belki uzun vadeli bi faydasını görürüz

Alıntıları Göster
    Konuyu açan arkadaşın ilk yazdığı taktiği beğendim Tavsiye Ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: wohou

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ne gibi değiştirdin?ama paylaşmak iistemiosan gizli tutmak istiosan sende kalmasını istiosan anlarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr@cula#8482;

ne gibi değiştirdin?ama paylaşmak iistemiosan gizli tutmak istiosan sende kalmasını istiosan anlarım..

Alıntıları Göster
    konu aşağılara düşmüş biraz yükseltelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReFReSH

konu aşağılara düşmüş biraz yükseltelim

Alıntıları Göster
    Ben hiç filo basmıcam sırf savunma araştırma bina
  • quote:

Orijinalden alıntı: undertow

Ben hiç filo basmıcam sırf savunma araştırma bina

Alıntıları Göster
    inan bi gezegenle bu bayaa yavaş oluyo bence arada sömürge yapıp orda hammadde geliştir ve bu hammaddeyi de ana gezegenin gelişimi için kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosto

inan bi gezegenle bu bayaa yavaş oluyo bence arada sömürge yapıp orda hammadde geliştir ve bu hammaddeyi de ana gezegenin gelişimi için kullan

Alıntıları Göster
    sen hep savunma yaparsan o savunmayı bigün tarla yaparlar...filo bas bence filoyu bi saldırı geldii zaman malla birlikte kaçırabilirsin.ama savunmayı kaçıramassın savunma öle kuzu kuzu vurulmayı bekler.her savunmanın üstesinden gelebilecek bi filo vardır.ama filonu tamamen yok edecek büyüklükte bi filo gelirse çok basit bi şekilde kaçabilirsin.filo yanında yine bide göz kararı bi savunma yaparsan ona hayır demem.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr@cula#8482;

sen hep savunma yaparsan o savunmayı bigün tarla yaparlar...filo bas bence filoyu bi saldırı geldii zaman malla birlikte kaçırabilirsin.ama savunmayı kaçıramassın savunma öle kuzu kuzu vurulmayı bekler.her savunmanın üstesinden gelebilecek bi filo vardır.ama filonu tamamen yok edecek büyüklükte bi filo gelirse çok basit bi şekilde kaçabilirsin.filo yanında yine bide göz kararı bi savunma yaparsan ona hayır demem.

Alıntıları Göster
    Sağolasın arkadaşım bir denemek lazım taktiği

• quote:

Orijinalden alıntı: ares_turk

Sağolasın arkadaşım bir denemek lazım taktiği

Alıntıları Göster
    taktiği uygularken deu basmayı unutmay
    ım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuNCoLLeCToR

Emek Verilmiştir...
    quote:

Orjinalden alıntı: Tauren_Chiftain

Emek Verilmiştir...

Verlmemistir ama olsun yinede dusunup koydugu icin cok TY
  • quote:

Orijinalden alıntı: secret-slave

quote:

Orjinalden alıntı: Tauren_Chiftain

Emek Verilmiştir...

Verlmemistir ama olsun yinede dusunup koydugu icin cok TY

Alıntıları Göster
    TakTik KEsinlikLe GüzeL CuNku OgaMe-Tr den AlinTi yap ti ve ii ki yapti forum da taktik bilmeyenlere faydasi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: secret-slave

TakTik KEsinlikLe GüzeL CuNku OgaMe-Tr den AlinTi yap ti ve ii ki yapti forum da taktik bilmeyenlere faydasi oldu

Alıntıları Göster
    daha önce okusaymışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ckoc1 -- 15 Nisan 2007; 17:57:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ckoc1

daha önce okusaymışım

Alıntıları Göster
    aynı listeyi en az 50. görüşüm bu her forumda kafadan var
    herkes copy-paste yapıp bi yerde atıyor
    eski konulardan en az 20 kere var bu bi de kalkıp emek fln soz etmeyin
    ilk yapan kişinin emeği var ondan sonrası copy-paste yapmış işte

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmetmetingülcan

• Konuyu hortlatalım. Hala aynı stratejiler geçerli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_1912

Konuyu hortlatalım. Hala aynı stratejiler geçerli mi ?

sayılır hocam,

ama daha güncel taktikler bulabilirsiniz nette, daha yararlı olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.