Şimdi Ara

Ogatech 5110 - mass storage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slmlar, elimde arkadaşımdan aldığım ogatech 5110 markalı bir adet dijital fot. makinesi var.
    sorun şu ki usb den resimleri almak için bağlantı yapıyorum, fakat içindeki (memory card içindeki) resimleri alamıyorum.
    ama aynı makinenin memory card takılmadan,kendine ait bir hafızasıda var, oradaki resimleri ise görebiliyor ve alabiliyorum,
    memory card'ta resim var bu arada, makinenin kendisinden resimleri görebiliyorum, o konuda bi sorun yok yani, sizce ne yapmalıyım?

ha bide bişeye dikkat ettim, makinenin kendi hafızasında resim almak için usb takıyom, makine kendi, pile ihtiyaç duymadan çalışıyo, e usb den çıkarınca otomatik kapanıyo, memory card takılı iken takıyorum, çıkardığımda ekranda hala bişeyler yazıyo, öle takılıp kalıyo, bende pil kapağını açıp kapatıyom, işin aslı nedir?

• Ben de aynı makineyi kullanıyorum ve böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Kullandığın SD Belleğin markası nedir? Resimlerini bir card reader ile başka bir yere yedekleyip memory kartını bir formatlamayı denesen (ilk aklıma bu geldi de). Bu arada benim makine de pil takılı olmadan usb bağlantısı olduğunda çalışıyor. Ama ne kart takılıyken ne de takılı olmadan usb'yi çıkardığımda senin yaşadığın takılma problemini yaşamadım. Kolay Gelsin...
  • markası sam disk bu arada (64 mb). galiba dediğin gibi card reader ile başka yere yedeklicez, başka çare yok gibi... saol bu arada..
  • Evet ben de San Disk kullanıyorum. Bu arada rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.