Şimdi Ara

ogatech OG-055 nasıl bir mp4 player yardım pls. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ogatech OG-055 nasıl bir mp4 player yardım pls.
  • Fotoğraflar biraz olsun bilgilendimiştir umarım.
  • keşke şu txt ekranınıda koysaydın yahu:)

genpatechin sitesinden kaldırmışlar ürünü alamadım malesef :(
  • Txt ekranını da bir ara göndereceğim.
  • bekliyorum çok sağol
  • Önemli değil. Oradaki mağazalara sipariş verme imkanın yok mu?
  • yok malesef büyük mağazalar bilirsin hep hafta içi gelecek der ki dediler zaten yazmıştım yukarda 4 hafta oldu hala gelmemiş küçük mağazalar, dükkanlarsa zaten çakma dedikleri mp4 çalarlardan satıyorlar garantili olsa onada razıyım. Yok malesef a9 buldum sadece 1 teknosada kalmış vitrin malı dedi bide piyasası 300 ytl olduğu halde teşhir ürününü 360 ytlye satıyorlar. Anlamadım bu işte. :) Ankarada teknloji falan hiç gelişmemiş abi sırf buna üzüldüm, başka alternatifte yok her yer aynı minton, sansa satıyor onlarda istediğim gibi değil. yani öyle :(
  • O zaman seni İstanbul paklayacak gibi görünüyor.
  • diğer fotolar

arka taraf

• üst taraf

• SD kart tarafı

siyah olduğu için pek belli olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorTeM -- 10 Mayıs 2007; 9:11:12 >
  • usb tarafı

• navigasyon menüsü

• e-book ekranı

• son olarak da kayıt ekranı

• Arkadaslar bu cihazı aldım OG-055 ama içinden cd si çıkmadı elinde cd si olan bana bi şekilde programı veya cdyi msn veya başka bi yerden ulaştıra bilirmi?

İlginiz için Teşekkurler
  • CD'nin çıkması gerekiyordu. Cihazı kutusuyla vermediler mi? Form konularında AVIConverter V2.1 programının download linkini verdim. Bakabilirsin. Nasıl kullanacağın konusunda bilgi vereyim:

Convert edeceğin videoyu masaüstüne kopyala. Başka türlü program işlem yapmıyor. Sonra programı çalıştır. Masaüstündeki videoyu seç. Videonun kaydedileceği yeri de masaüstü olarak, yeni bir isimde ayarla. Son olarak da convert butonunu tıkla.
  • saol dostum; aslında urunu alırken bı karısıklık oldu 2gb lık alcakdım 1 verdıler sonra gerı dondum kutu ıcıne bakmadım,eve geldımde yokdu pekı firemare update nasıl yapabılırız.
  • Güncellemek için kendi update programı var. O da CD'nin içinde mevcut. Ben cihazı bilgisayara ilk defa takıp, deneme yaptığımda, update progamı ile bilmeden biçimlendirmiştim. Sonra gerekli dosyaları tanıtıp, yüklemeyi yeniden yapmıştım. Bir sorun çıkmadı. Cihazı açtıktan sonra da, gerekli ayarları yaptım. Ama güncel dosyaların temini için servise mail attım. Bilgi geldikçe paylaşırım.
  • ooo resimler çok iyi çok hoş görüntüsü var gerçekten. sağol

cidden ankara hiç gelişmemiş cep telefonculardan başka hiç bişey yok adım başı telefoncu.. kırtasiye bile bulmak zor artık ankarada neyse böle biyer işte ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f3lix -- 11 Mayıs 2007; 3:59:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.