Şimdi Ara

>>> OGG Mİ MP3 MÜ? <<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: impo

Mp3 128 kbitte cd kalitesinde yada yakın çalarken OGG 64 Kbitte cd kalitesine yakın ses veriyor yani sen OGG'yi 128 kbit değilde 64 kbit yaparsan aynı kalitede ama yarı boyutunda dosya elde etmiş olursun bunun için çok program var ama benwww.dbpoweramp.com daki dbpoeramp programını kullanıyorum kullanışlı bir program...

işte sorumun cevabı bu!!! ben ogg yaparken 128 kbps de yapıyordum ve boyut neden mp3 le aynı diyordum 64 yaparsam tabiki yarısına düşecek ama senin dediğine göre kalitede değişiklik olmuyor öylemi??

telefonumdaki mp3 leri 64 e düşürmüştüm berbat olmuştu buda öle olmasın??

• bence öyledir... tabii ki küçülür o zaman... hatta bazı programlarla bir mp3 ü 8kbps de çekip, 50kb falan yapabiliyorsun ama ses hiç anlaşılmıyor sadece boğuk bir cızırtı geliyor. 64kbps ses kalitesi de kötü olur ama en azından dinlenebiliyor. o zaman ogg ile mp3 arasında pek fark yok. sonuçta kbps düşürürsen ikisi de aynı boyuta ulaşır...
  • dostum sana katılıyorum dbpoweramp müthiş bir program en azından isteklerimi karşılıyor..
    DİKKAT!OGG ye çeviriken şu frekans olayı var.44100 khz falan.Orayı as source yapıp sonrada 64kbit i seçerseniz dosya yarı yarıya küçülüyor..(dbpoweramp prg.için geçerlidir)

quote:

Mp3 128 kbitte cd kalitesinde yada yakın çalarken OGG 64 Kbitte cd kalitesine yakın ses veriyor yani sen OGG'yi 128 kbit değilde 64 kbit yaparsan aynı kalitede ama yarı boyutunda dosya elde etmiş olursun bunun için çok program var ama benwww.dbpoweramp.com daki dbpoeramp programını kullanıyorum kullanışlı bir program...

• ogg telefonda calmak için ideal daha küçük ve ashampoodan indirirsen hepsine cevirebilirsin
  • peki arkadaşlar bu ogg denen şey sterio mu yoksa monomu. mom,no yaparakmı boyutu küçültüuor. çünkü kalite kaybı olmadan boyutunu nasıl küçültüyor. böyle bişey fizik kurallarına aykırı.
  • ayrıca telefonun ogg playerı varmı. yoksa her telefon çalabiliyormu bunu. gerçi bana sadece sx1 çalıyor veya çalamıyor. demeniz yeterli.
  • 44100 olayı bişeyi değiştirmedi denedim.
    bi 44100 seçiliyken bide senin dediğin as source ile denedim ikisindede aynı büyüklük oldu.olay 64 kbps de bitiyo gibi.
    quote:

Orjinalden alıntı: Crime

dostum sana katılıyorum dbpoweramp müthiş bir program en azından isteklerimi karşılıyor..
    DİKKAT!OGG ye çeviriken şu frekans olayı var.44100 khz falan.Orayı as source yapıp sonrada 64kbit i seçerseniz dosya yarı yarıya küçülüyor..(dbpoweramp prg.için geçerlidir)

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: alikocmersin

ayrıca telefonun ogg playerı varmı. yoksa her telefon çalabiliyormu bunu. gerçi bana sadece sx1 çalıyor veya çalamıyor. demeniz yeterli.

sx1 le program la çalabiliyosun
  • arkadaşlar tamam ama mp3 üde 128 den 64 kbps ye düşüren proğramlar var. onları kullanın ayrıca bu ogg ismi hiç kullanışlı değil. "abi sende güzel ogg ler varmı?" sorusuna kimse ciddi cevap vermez.
  • mp3 derim başka birşey demem..
  • böyle bir konuyu neden açmışım ne için lazım olmuş hiç hatırlamıyorum ogg ney
  • ogg ne mübarek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.