Şimdi Ara

Oğluma bulduğum isim sizce nasıl arkadaşlar, genç nesil olarak fikriniz önemli KİMLİK SS GELDİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
3
Favori
46.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KendimiArıyorum kullanıcısına yanıt
    ejder koy
  • Mehmet Akif,Akif,Arif Edib,Edib,Arif,Cihan,Esad bunlarda güzel isimlerdim hocam
  • zigmo kullanıcısına yanıt
    bi bitmediniz be
  • Kötü
    Selim olsun
  • Bence okan koy ya hem her zaman geçerli olabilecek bir isim hem de okul hayatın da falan dalga geçilmez alfabetik sırada o harfiyle başladığı için ne ilk sıralarda ne de son sıralarda olacak benim adım yiğit sonlardayım yani bazen sıkıntı olabiliyor hem okan anlamlıda anlamı: akıllı, anlayışlı, öğrenen.
    Edit: Okan ismi ağazada oturuyor Okan!!! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colezium -- 26 Temmuz 2014; 11:39:26 >
  • ADİL koy
  • Umut olsun.
  • Atilla olabilir,
    Alparslan olabilir,
    Serdar olabilir,
  • sabutay.çağdaş bir isim arıyorsanız güneş veya uzay olabilir ilk etapta aklıma gelen. birde benim ismim oğuzcan 'can' lı bi isim arıyorsanız değişik olsun diyorsanız oğuzcan pek kullanılmayan bi isim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzzz96 -- 26 Temmuz 2014; 11:50:56 >
  • Allah analı babalı büyütsün inşaalah öncelikle...

Benim 3 Çocuğum var. Büşra , Arda ve Bora... Kafiyeli olmasına çok da dikkat etmemiştim ama denk geldi.

Hepsini isteyerek seçmiştim. Çocukların doğumlarına yakın isimleri net olarak belli idi.

Bu arada kendi ismimden hiç memnun değilim mesela. Çok büyük sıkıntı. Burçin :( erkek ismi olarak... Bu hususa da dikkat edilmeli. Üşenmesem ismimi değiştireceğim. Maillerde, telefonlarda "Burçin Hanım" hitaplarından gına geldi çünkü.

Ayrıca Ahmet, Samet, Selim ve Semih isimlerini de çok severim. Torunlara artık...

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 26 Temmuz 2014; 11:53:45 >
  • ben olsam Çınar koyardım. Çınar ağacının heybeti geliyor duyunca insanın aklına
  • Ayberk bence güzel isim.

Anlamı: Sağlam karakter(li)

Tam olmasada bu tarz bir anlamı vardı.
  • Hocam, arap isimlerinden uzaklaş, türk isimleri koy..

Eris veya Gökalp olabilir mesela
  • Aykan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutay dede diyecekler ona ilerde çok saçma geliyor kulağa. Mehmet falan olsa dedelik daha çok yakışır kanaatindeyim.

Allah analı babalı büyütsün bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

Arkadaşlar 4 ay sonra oğlum doğucak isim konusunda fikrinizi almak istiyorum.

Kutay ismi sizce nasıl.

İsim bulmakta çok zorlanıyoruz.

Bütün bulduğumuz isimlere bir kulp takılıyor. bu isim hafif şu isim kız ismi gibi öbür isim bir topluluğun simgesi haline gelmiş vs. vs.

Çok zor olmayan ama herhangi bir kitleyi temsil etmeyen veya çocuğa sorumluluk yüklemicek bir isim olarak bunu bulduk.

Örneğin Yiğit isminin çocuğumuzun biraz çelimsiz bir çocuk olması durumunda çelişkiye düşebileceği çocuğu zor durumda bırakabileceği gibi.

Kutay'la ilgili ne düşünüyorsunuz.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Hürkan

ne kadar güzeldir, hür kanlı.. bi o kadar da özgür soydan gelen.. kendini en iyi şekilde yönetebilen, kimseye kafa eymiyen..

not:kendi ismim diye abartıyom...

• İlter olabilir.
    İl= devlet, Ter= derlemek, bir araya getirmek, ülke yıkılınca(Göktürkler) Kutlug Kağan atamız tekrar kuruyor ve bu sıfatı alıyor.

Not: Aynı zamanda Bilge Kağan ve Kül Tigin'in babasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldıray_TR -- 26 Temmuz 2014; 12:17:58 >
  • Mustafa ismini koy kimse bir şey buulup diyemez undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 26 Temmuz 2014; 12:19:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saldıray_TR

İlter olabilir.
    İl= devlet, Ter= derlemek, bir araya getirmek, ülke yıkılınca(Göktürkler) Kutlug Kağan atamız tekrar kuruyor ve bu sıfatı alıyor.

Not: Aynı zamanda Bilge Kağan ve Kül Tigin'in babasıdır.

lise tarih hocamın oğlunun ismi ilteriş idi
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.