Şimdi Ara

Oğluma hangisini almalıyım yardimcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/urun_kiyaslama.aspx?uKods=28000,29254,26962&lang=tr-TR&ozs=333

Oncelikle MSI markamı yoksa ACER markami alsam ona karar veremedim.
    2. olarakgönderdigim linkte MSI ile ACER arasinda 1K para farki var ve ACED in ozelligi daha iyi MSI mi ACER mi ??

1.ve3. Pc MSI hangisi daha mantikli SSDli olan mi 16 Hafizasiolan mi??

Yada daha iyi bir onerisiolan varsa fikirlerini paylasabilirmi rica etsem ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun oynanacak bir bilgisayar olduğunu varsayıyorum.

sadece minecraft oynayacak ise 2500 tl civari bir cihaz yeterli olur.
    - çok çok daha performans gerektiren oyunlar için ise ekran kartı bence enaz 1060 olmalı.
    en sağdaki msi modeli 1050ti bu para için aslında az ama eğer daha fazla para ayırmayacağım diyorsanız ekran kartı ne yüksek modeli alın derim.
    ortadaki acer modeli 1050m aradaki 1000 tl aslında 2000 tl olmalı, bu paraya değmez 1050m model ekran kartı almak.

çok fazla taşınmayarak kullanılacak ise 17" bir model almanızı da öneririm, suğutması daha başarılı olacaktır.
  • bence de 1050 ti ya da 1060 olmalı o paraya.
  • İçlerinden MSI GF62 diyorum. Acer markası kaliteli gelmiyor. 8 gb ram yeterli olacaktır ileride ciddi masraf etmeden değiştirilebilir. Almışken iyi ekran kartı olanı almak daha iyi.
  • Acer da durum şuan nedir bilmiyorum ama bir ara Acer model tüm dizüstülerde anakart sıkıntısı vardı. Anakartın üstünde yer alan bir çip sık sık bozuluyordu. Ben kullanmadım ama kuzenim ve babası Acer'in farklı modellerini kullanıyorlardı onlardan biliyorum. Kuzenim 1 ve eniştemin de Acer model bilgisayarlarının 2-3 defa çipi değiştirildi. anakart çipi bozuyormuş meğer. Benzer sorunu yaşayan başkalarından da yorumlar okumuştum. Hepsi de ayrı ayrı modellerdi. Kuzenim'in dizüstü 2 defa aynı arızayı verince o değiştirmedi gitti başka marka bilgisayar aldı. Çünkü değiştirse arızanın tekrar olacağını anlamış ve zaten araştırmada yapmıştı.

Ama dediğim gibi Acer da şuan durum nedir bilmiyorum çünkü bu olay 2-3 sene önce olmuştu.
  • https://www.amazon.com/gp/aw/d/B075KX1MJS/ref=ox_sc_act_image_3?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

1500 Dolar ama 1300-1350 dolara dusucek gibi bu blackfriday de (bu cuma gunu). 1300 Dolar dersek amerikapostam vasitasiyla turkiyeye getirtebilirsiniz en fazla 100 dolar gibi birsey odersiniz. 1400 dolar suanki kurla biraz pahali ama yine usteki laptoplardan hem ucuz hemde kalitesi abartmiyorum oyunlarda en az %30-40 daha hizli olur belki daha fazla. Ustelik ekran 17.3 inç buyuk ekranda oyun daha güzel oynanir.

• hocam merhabalar, oğlunuz kaç yaşında ? eğer bi notebook a bu kadar parayı vermeyi göze aldıysanız almışken iyisini alın derim. Eğer oğlunuzun taşıma durumu gibi bir durum yoksa masaüstü de yapabilirsiniz. http://www.vatanbilgisayar.com/dell-inspiron-15-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256-ssd-gtx1050ti-4gb-15-6-w10-29064.html bu model ara ara kdv indirimlerine giriyor 4500 bandına geliyor fiyat, bi incelemenizi öneririm.

• Oglum 18 yasimda bu yil universiteye yeni basladi onunla ben evden oda yurtdan birlikte aksamlari oyun oynamakicin uzaktan pc almayi dusundugum icin bu basligi yardim isteme maksadli actim

• ozibu51 O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Vatan bilgisayar fiyatlarının, piyasaya göre daha pahalı olduğunu geçeyim. Marka olarak MSI öneririm, tasarım, kalite, soğutma ve sağlamlık olarak daha iyidir. Benzer bütçeyle i7 7700HQ işlemcili ve GTX1050Ti bir sistem alabilirsin. Oğlanın üniversitede kullanacağı yazılımlar için işlemcisi, oyunlar için ekran kartı yeterli olacaktır.

https://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gs63-stealth-pro-7re-029xtr-i7-7700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050ti-156-freedos-pmu357515

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.