Şimdi Ara

Oğluma İsim Arıyorum:( (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
1
Favori
25.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haha benim kardeşimin ismi Alperen. Yaramaz bir çocuk değil

Hem de baya yakışıklı

kendime bakıyorum ona bakıyorum aynı anne babadan mıyız lan diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Vergil koy

Bi kerede kaynatma be hhaaammmm -MQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroWin

quote:

Orijinalden alıntı: aksumit

Hocam Allah aşkına Türk adı koyunca Müslüman adı olmuyor mu. Mesela Mete olunca gavur adı mı oluyor

Ben öyle mi dedim... Mesela Fatma Arap kökenli Müslüman ismidir. Alp Türk kökenli bir isimdir. Bunu demeye çalışıyorum.

Bir de belki faydası olur. Benim ismim "Ahmet Hakan". İsmimi çok seviyorum. Siz de düşünebilirsiniz.

O zaman yanlış ifade ettiniz ya ben yanlış anladım. Arap ismi demek yerine Müslüman ismi dediniz galiba. Ismin sonu Yoktur ırkı vardır. Mesela Arap ismi Türk ismi Kürt ismi gibi. Müslüman ismi Hristiyan ismi kavramı yanlıştır kanımca

• ertuğrul
  • Ve aleyküm selâm.

Öncelikle şu konuları okumanızı tavsiye ederim:

http://m.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1381
    http://m.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1393

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 21 Ocak 2017; 16:25:8 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeroWin

quote:

Hocam Allah aşkına Türk adı koyunca Müslüman adı olmuyor mu. Mesela Mete olunca gavur adı mı oluyor

Ben öyle mi dedim... Mesela Fatma Arap kökenli Müslüman ismidir. Alp Türk kökenli bir isimdir. Bunu demeye çalışıyorum.

Bir de belki faydası olur. Benim ismim "Ahmet Hakan". İsmimi çok seviyorum. Siz de düşünebilirsiniz.

O zaman yanlış ifade ettiniz ya ben yanlış anladım. Arap ismi demek yerine Müslüman ismi dediniz galiba. Ismin sonu Yoktur ırkı vardır. Mesela Arap ismi Türk ismi Kürt ismi gibi. Müslüman ismi Hristiyan ismi kavramı yanlıştır kanımca

Hocam Müslüman isminden kastım, kuranda geçen peygamber isimleri, sahabe isimleri, peygamberimizin yakınındaki kişilerin isimlerini demeye çalıştım aslında.... Ben anlatamamış olabilirim

• Ümit ismini beğenmiyorsan, Ümitsiz koy, böylece tüm ümitsiz vakalara örnek olur.
  • Benim önerim; allah müstehakını versin.

• Ve Aleyküm Selam Hocam.

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün. İnşAllah dinimize, milletimize ve sizlere hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.

Hocam inşAllah çocuğuzun bir ömür taşıyacağı bir isim olacağı için çok dikkatli olmak lazım! Öncelikle ben olsam Dinimize ve örfümüze uygun bir isim koymak isterdim ayrıca atalarımızın da ismini koyamak isterdim. Sizlerde eğer isterseniz Dinimize göre Kur-an ı Kerim'de geçen bir isim koymamız gerekiyor mu onu bir Din Alimine sorabilirsiniz (Tabi bu hususta fikir vermek istedim sadece yanlış anlamayın! Kimse kimsenin hayatına karışamaz😉)

Bu hususta iki isim koyacaksanız Türkçe ve modern olan Kaan ismi ile birlikte, yine talihli manasına gelen Uras ismi yerine kullanılabilecek Arapça ve klasik isim olan Eymen ismi olabilir.

Hayırlı Günler 🤗.

• Okyanus koy hem dalgası da büyük olur 😉

• anlamı kötü değilse her isim koyulabilir peygamber efendimiz sadece anlamı kötü isimleri değitirmiş sahabelerden anlamı kötü değilse hafsa annemizin ismi gibi mesela değiştirmemiş türk arap vs fark etmez anlamı güzel olsun kuran ı kerimden olursa güzel ertuğrul da güzel

• berkcan yılmaz güzel olabilir

• Serdar Başkomutan demek gayet erkeksi

• BENİM OĞLUM OLSA, BABAMIN ADINI KOYARIM.

UĞUR, dan iyisini düşünemiyorum şu anda.
  • Ben iki isimden yana degilim tek isim herzaman favorim

• Mazhar veyahut Nezih hoş isimler hocam
  • Aleyküm selam Jon Snow olabilir
  • Bumin Kağan
  • Kadryghan

• Demir(Timur).

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.