Şimdi Ara

Oğluma İsim Arıyorum:( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
1
Favori
24.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ATAKAN
  • Murat köy hocam
  • Serdar ve levent isimleri guzel geliyor bana. Ustte bir arkadas yildiray demis o da gayet guzel bi isim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shegenli chingen

tonyukuk

bence de.
  • The Notorious kullanıcısına yanıt
    Çocuk belki barış yanlışı olmicak, barışta koyma ismini o zaman
  • Zekeriya ismini cok seviyorum ben nasip olursa bir gün kendi evladımı vericegim ismini
  • Ömer asaf
  • Öncelikle Allah analı babalı büyütsün.

1-Hocam bence 2 isim koyma kendiniz bilirsiniz ama bütün arkadaşlarım 2 isimli olmaktan şikayetçi.
    2-Melih Kaan isminde bir akrabam var Kaan isminden çok şikayet ediyor çok sevdiği bir isim fakat arkadaşları , öğretmeni ismini yazarken Kaan mı Kağan mı bu konuda hep karışıklık yapıldığını söylüyor.

İsim koyarken bunları dikkate almanı tavsiye ederim. Bulduğunuz fikirler güzel ek olarak benim tavsiyem:Yiğit,Ayaz,Alp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 20 Ocak 2017; 16:24:57 >
  • Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim.. Gerçekten güzel isimler göndermişsiniz zaman ayırdığınız için çok saolun ömer asaf atilla yıldıray kemal emre mete kaan zaten düşünüyorduk, bu isimleri listeye ekledim. bir sayfa isim oldu arasından karar vereceğiz inşallah, ama Kaan Uras YILMAZ hakkında kimse yorum yapmamış beğenilmedi sanırım.

Kaan: Hanların hanı hükümdardı sanırım anlamı
    Uras: Mutluluk kısmet şans dı

bi bizmi beğenmişiz :(
  • Cihangir
  • Alp
  • uvuvwevwevwe onyetenyevwe ugwemubwem ossas

Edit: önceki sayfada yazılmış gec kaldim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kararsizkalanadam -- 20 Ocak 2017; 16:30:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata_Bey1907

Mustafa Kemal olsun veya Ata

Mustafa Kemal kendi ismini sevmeyip değiştirdi. Saygısızlık olmasın?
  • RECEP
  • benim oğlum olursa emir veya pamir düşünüyorum belki sizin de hoşunuza gider.
  • Erhan güzel olur.
  • Tavsiyem 2 isim koymayın.
  • Adım Kaan, kendimi bildim bileli adımı adam gibi anlamının hakkını vere vere yaşadım.

Rahmetliye helal olsun.
  • Alpertunga koy
  • Tevfik koy. İsmimi seviyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.