Şimdi Ara

oğluma söz verdim ..yardım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +18 hatta bazı ülkelerde +21 gösterilen bir oyunu 10 yaşında ki çocuğuna almak için konu açıyorsan bence biraz daha düşünmelisin.GTA 5 özellikle diğer gta oyunlarına göre gelişmiş grafiklere sahip olduğu için kan,cinsellik,vahşet öğeleri daha da gerçeğe yakın bir oyun.

Eski nesillerde bu kadar net görüntü kalitesi yoktu açın gta sanandreas karşılaştırın arada dağlarca fark var.Orda piksel görüntü gerçekle alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Oğlunuz kaç yaşında ?
    Ps'dan önce oyunlar hakkında bilgi sahibi olmanızı öneririm... Siz bilgi sahibi olmadan atacağınız her adım çocuğunuzun psiko-sosyal gelisimini olumsuz etkileyecektir.
    Bu devirde boyle cüretkar adımlar atmak ... ve "yapacak bir sey yok" sözüne getiriyorsunuz. Gerçekten enteresan.

dostlar inanın bu konuda bilgisizim...yanlız oglum yazarken 14 yaşındaki kızımı yazmamıştım ama sizin içten yazılarınızı görünce yazayım dedim...bu ikisi çete olup gta diye başımın etini yiyorlar....bu sabah ps4 geldi tek oyun kaldı!!! şimdi almayayımmı gta yı ?tamam almayayım diyecem öbür oyunlara para vericem yine ileride dediklerini yaptıracaklar...okulda çok başarılılar ve ingilizceyi ana dili gibi konuşuyorlar...yani istediklerimi dört dörtluk yerine getirdiler!!!onların istedigide siz biliyorsunuz...

• Şöyle anlatsak daha etkili olacak sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Şöyle anlatsak daha etkili olacak sanırım

)) tamam anladım...bari tavsiye edin bir oyun..
  • Knack olabilir.Hem ucuz,hem dublajlı,hemde çocuklar için.Little big planet 3'te olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Şöyle anlatsak daha etkili olacak sanırım

Tamam da oyun gidip bunu yapmayı senden görev olarak istemiyor. Çocuklar yoldaki o bayanların yanında duracak da korna çalıp arabaya alacak da... Ondan önce daha çok şiddet var direkt göz önünde olan.

Çocuklarınız akıllı oldukları sürece bunların sadece oyun olduğunu farkında oldukları sürece sorun yok. Çocuklarınıza eğitimi siz vereceksiniz. Her şeyi tabu yaparsanız merak ederler.

O zaman televizyon da izletmeyin çocuklarınıza, sinemaya da götürmeyin.

Çizgi filmlerde bile "That's all folks!" diyorlar. Aşın bunları.

• AbaraiRenji kullanıcısına yanıt
    Seninle aynı fikirdeyim, sadece oyunda neler yapılabileceğine dair bir video bu, son karar ebeveyne ait.
  • Az önce birisi mesajımı alıntılamış fakat sonradan sildiği için kendisine cevap veremedim.

Ben bu seks sahnelerini çocuklarıma izletiyorum, izleteceğim demedim. Mesajımı düzgünce okuyunuz lütfen.

Bu sahneleri bulmaları için biraz uğraşmaları gerekeceğinden bahsettim daha öncesinde ise zaten direkt elinizde silahla başlıyorsunuz, bunu yazdım. Bu oyunda kediye, köpeğe doğrudan bir insana, her şeye ateş edebilirsiniz. Arabayla insanları ezebilirsiniz. Seks sahnelerinden daha öne çıkacak şeyler var çocukların bulabileceği. Fakat ebeveyn olarak bu yaptığı şeylerin sadece oyunda yapabileceğini, gerçek hayatta yaparsa karşıdakine zarar vereceğini canını yakacağını öğrettikten sonra, eğitimini verdikten sonra sorun yok. Çocuklarınızı bilinçlendirin. Yasak koymayın. Bilinçli olmadığı her konuyu merak eder ve dener çocuklar. Her oyun oynayan canavar olacak diye bir şey mi var Allah aşkına. Millet sabah akşam Counter Strike oynuyor, Terörist oluyor. İlkokul orta okul zamanlarımda Terorist takımına geçtim diye şimdi Terörist olmak istemiyorum.

Genişlik değil bu olay bilinç sahibi olmaktır.

• aviregal kullanıcısına yanıt
    sound shape i tavsiye ederim şu anda indirimle 22 tl ye alınabiliyor.. plus aboneliğiniz var ise 18 tl ye alınıyor indirimle.. tam zaman geçirmelik güzel bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 3 Haziran 2015; 16:31:09 >
  • kızmayın ama bugun ps4 geldi daha oyun almadım komsudaki ps 3 oyunlarını oynatır dilmi denemek amaclı aksam isteyecem de...
  • Arkadaşlar bu bahsettiğiniz etkilenme denilen şey çocukların kendisinde bitiyor. Küçüklüğümden beri asmalı-kesmeli oyunlar oynadım. Gta ve cs ile büyüdük diyebilirim çok şükür ne psikopat ne de tecavüzcü biri oldum ama şunu da unutmamak lazım bizim zamanımızda biz dışarda zamanımızı geçirirdik o yüzden sosyalleşip dışarda daha çok oyun oynadığımız için sanal dünya ve real dünyayı karıştırmamayı da yine sokakta büyüyerek öğrendik. Uzmanlar da bu yaş sınırlarının dikkate alınmasını da söylerken işkembeden sallamıyor. Yani sonuç olarak bence gta yerine başka bir oyun almanızı tavsiye ederim ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmamak lazım.

• aviregal kullanıcısına yanıt
    Oynatmaz üyelik açıp deneme plusı kullanın bari plus oyunlarını indirin oynayın. Mesela us psn'de beach buggy oyunu çıktı crash tarzı iki kişilik oynanıyor 10 $ onu alabilirsiniz.

• Yorumlarınız için çok tşk ler aksam deneme yapıp fotoda paylaşayım....

• Suanda psnde uygun fiyatli oyunlar var

Resogun
    Super stardust ultra
    Soundshapes

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

kızmayın ama bugun ps4 geldi daha oyun almadım komsudaki ps 3 oyunlarını oynatır dilmi denemek amaclı aksam isteyecem de...

Ps3 oyunlarini oynatmaz. Psn e kayit olup menude en soldan store'a girin. Free to play diye tabir edilen ucretsiz, oyun ici satin alimli oyunlar var. Ayrica 14 gun ucretsiz deneme plus uyeligi alip su an plus uyelere ucretsiz sunulan oyunlara bakabilirsin.

• Yaşıtlarının hepsi şu an deli gibi GTA 5 oynuyordur hazır yaz tatile de gelmiş en mantıklı oyun GTA 5. Başka bir oyun alırsanız GTA 5'in yerini tutmaz ve o kadar uzun soluklu olmaz, oyunların fiyatlarını da bakmışsınızdır zırt pırt alınacak fiyatlarda değil. Evet bir sürü şiddet, cinsellik var ama dediğim gibi zaten o tarz şiddet ve cinselliğe televizyonlarda, internette her yerde maluz kalıyorlar, görüyorlar. Bizde o yaşlarda bu tarz oyunlar oynadık hiç bir sorunumuz çıkmadı. Zaten oyun ne kadar şiddet ve cinsellik içerse de başlarında sizin gibi babaları varken ( çocuklarınıza PS4 almak için bu kadar uğraştığınız ve araştırdığınızdan yola çıkıyorum) yanlış yollara sapmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

kızmayın ama bugun ps4 geldi daha oyun almadım komsudaki ps 3 oyunlarını oynatır dilmi denemek amaclı aksam isteyecem de...

Ps3 oyunlarini oynatmaz. Psn e kayit olup menude en soldan store'a girin. Free to play diye tabir edilen ucretsiz, oyun ici satin alimli oyunlar var. Ayrica 14 gun ucretsiz deneme plus uyeligi alip su an plus uyelere ucretsiz sunulan oyunlara bakabilirsin.

yorumunuz için tşk ederim...şu an soracagım sorudan utanıyorum ama kusura bakmayın..)) ps4 actım mail adresini yazdım hesabı dogrulama kodu geliyor mailime ama acamıyorum sayfayı acmıyor.....baktım birkaç kişide aynı sorun olmuş ama nasıl halletiklerini yazmamıslar....sizin bu konuda bilginiz varmı..

@2K yorumunuz için sizede tşk ederim ...bugun akşam buyuk cocuguma uygun şekilde anlattım...ama yinede gta dedi ..hoş laptop ta daha kötu siteler ve reklammlarla kafaları karıstıran video izleme siteleri var ör.youtube...yarın gta 5 i alıcam.da mail işini halledemedim mail yolluyorlar ama yolladıkları sayfa acılmıyor...

• Oyunları aslında pahalı değil.20tl'ye bile alırsın.PSN diye diye dijital mağaza var orda durmadan fıstık gibi oyunlar indirime giriyor.Ayrıca şiddet içerikli oyunlar sorun değil ama almadan önce Pegi.com'dan oyun cinsel içerikli mi diye kontrol et.(aslında ben de 14 yaşındayım da neyse) Benim babamda söz vermişti ama tutmadı Hevesim kursağımda kaldı ama grafiğe önem vermediğim ve iyi olan hertür oyunu oynadığım için yıllardır PS3 yeter bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winxperror -- 3 Haziran 2015; 23:36:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AbaraiRenji kullanıcısına yanıt
    Gta v oynadınız mi bilmiyorum ama; bir çok gorevde cinsellik içerikli sahne var. Örneğin paparazzi'nin 2. Veya 3. Görevinde , villa Bahçesinde cinsel iliskiye giren bir çifti görüntülüyorsunuz.
    14 yasında bir cocuk diyerek küçümsemeyin. Internet diye bir olay ve Zaman'ın cocukları her turlu bilgiye internet vasıtasıyla ulaşabilmektedir.
    Gta 14 yasında bir çocuğun oynaması gereken bir oyun degildir. Bu acık ve net ortada. Tartışılması bile çok garip ve komik...

• troll
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.