Şimdi Ara

oğluma söz verdim ..yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlış yere açtıysam özür dilerim ama bu akşam boş vaktim varken hazır kredikartıda boşken alayım diyorum... ps4 alıcam sözüm var fiyatlar ucmadan bu sitedeki ürünü alayımmı tavsiyeniz önemli...

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-ps4-500-gb-pal-konsolu-gta-5-ps4-oyun-167151569?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

140 tl ye oyunu da aldım tşk ler...
     oğluma söz verdim ..yardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 6 Haziran 2015; 16:43:17 >

• http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-playstation-4-500-gb-siyah-oyun-konsolu-161750373

Bunu alın daha hesaplı 1199tl,ypk kart varsa 1099 a geliyor world puan ile,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • satıcı hızlıal.com muş..ben anlamam tavsiyeniz bu ise alacagım birde gta 5 oyunuda almalıyım..inanın bu konuda bilgisizim tavsiyeniz çok önemli...
    @phantom_coal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 29 Mayıs 2015; 21:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

satıcı hızlıal.com muş..ben anlamam tavsiyeniz bu ise alacagım birde gta 5 oyunuda almalıyım..inanın bu konuda bilgisizim tavsiyeniz çok önemli...
    @phantom_coal

İnternetiniz varsa,dijital kardeşlik bölümne bakın 60₺ ye bulursunuz,onada para vermeyin.

• Ok dostum ozaman alıyorum şimdi ...çok teşekkür ederim inan beni büyük bir dertten kurtardın.. Yoksa yarın sabah sirkeciye altın hana gidecektim oradaki adamlar çok vicdansız ikidakikada 50 yalan sallıyorlar onlarda haklı bıkmıslar soran çok olunca ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sparişi verdim tekrar çok tşk ederim kardeşim......

• quote:

Ok dostum ozaman alıyorum şimdi ...çok teşekkür ederim inan beni büyük bir dertten kurtardın.. Yoksa yarın sabah sirkeciye altın hana gidecektim oradaki adamlar çok vicdansız ikidakikada 50 yalan sallıyorlar onlarda haklı bıkmıslar soran çok olunca ....

Öyle bi hata yapmayın.

• Hocam çok uygun fiyata, sağlam bir siteden almışsınız. Hayırlı olsun. Arkadaş kardeşlik falan demiş de birazcık uğraştırıcı olabilir sizin için. Uğraşamam diyorsanız internetten çok rahat 140 tl civarına sıfır kutulu gta 5 bulabilirsiniz fakat size önerim, forumun ikinci el kısmından bakmanız. 90-110 tl civarında temiz, çiziksiz bulursunuz.
  • Gta v için n11 ede bakabilirsiniz bkm karne kodu falan derken 115 tlye falan geliyor

• Oğlunuz oynayacaksa kardeşlik dijital oyuna bulaşmayın. Haftada kırk kere oyunun diğer hakkı satılır ve sende 40 kez şifre değişm muhabbetleriyle uğraşırsın. Kutulu alın geçin kafanız rahat olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kahraman elektronikten adım 1150 tl'ye keşke konuyu daha önce görseydim iptal etme şansınız varsa tavsiyem ordan alın 2 yıl garantili sıfır üründür tavsiyemdir bütçe dostu sizin ilana göre.
  • Oglunuz GTA5 oynamasin, benim tavsiyem budur.

• Kardeşliği beyefendi yapamaz, siz oğlunuza GTA 5 alın, dilerse o ileride başka oyunlar için kardeşlik yapar. Güvenilir bir siteden, uygun fiyata aldınız ürünü. İçiniz rahat olsun

Sakın oyunu Tekno marketlerden almayın. Oyunu 150 liraya filan güvenilir spotçulardan alabilirsiniz, bir tanesini alıntılıyorum şu an. Kendisi ilgilenecektir sizinle.

• dostlar tekrar çok tşk ederim....sizlerin sayesinde aldım oyun konsolunu şimdi dediğiniz gibi en uygun gta5 satan yerlere bakıcam urun pazertesi gelir tek oyun kaldı okulların kapanması ile herşey tamam olmuş olur inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Oglunuz GTA5 oynamasin, benim tavsiyem budur.

aslında haklısınız ama ...başka bir şey dediği yok gta gta diye futbol oynamıyor...mortal tarzı oyunları seviyor...yaz geliyor evde kedi gibi oturacak artık dışarı cıkaramıyoruzki eskisi gibi değil sokakta çocuk yok herkez evde maalesef..
  • dostlar biliyorum çok soru sordum ama n11 de gta 5 buldum 164 tl ama 2.bölge diyor...benim makine için bir şey ifade ediyormu..??
    benim aldığım makine..
    http://www.hizlial.com/sony-playstation-4-500-gb-siyah-oyun-konsolu/10391061

satılan gta..
    http://www.n11.com/gta-5-grand-theft-auto-5-ps4-oyun-2bolge1000000-para-hediye-P49479891?rf=one-cikanlar

• aviregal kullanıcısına yanıt
    Bölge farketmez hepsini oynatır alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok tşk ederim....
  • quote:

Ok dostum ozaman alıyorum şimdi ...çok teşekkür ederim inan beni büyük bir dertten kurtardın.. Yoksa yarın sabah sirkeciye altın hana gidecektim oradaki adamlar çok vicdansız ikidakikada 50 yalan sallıyorlar onlarda haklı bıkmıslar soran çok olunca ....

Yardımcı olabildiysem,ne mutşu bana.Hayırlı olsun.

• aviregal kullanıcısına yanıt
    Oğlunuz kaç yaşında ?
    Ps'dan önce oyunlar hakkında bilgi sahibi olmanızı öneririm... Siz bilgi sahibi olmadan atacağınız her adım çocuğunuzun psiko-sosyal gelisimini olumsuz etkileyecektir.
    Bu devirde boyle cüretkar adımlar atmak ... ve "yapacak bir sey yok" sözüne getiriyorsunuz. Gerçekten enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 3 Haziran 2015; 11:26:31 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.