Şimdi Ara

Öğrenci arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bu sene üniversite okuyacağım araba almayı planlıyorum bana önerebileceğiniz araba marka ve modelleri nelerdir ?

• clio,lexus,polo,ferrari,126bis,audi a6,golf,nissan juke,broadway,civic,passat,avensis,şahin,fluence,mazda6,murat 131(5vites)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubinstein

clio,lexus,polo,ferrari,126bis,audi a6,golf,nissan juke,broadway,civic,passat,avensis,şahin,fluence,mazda6,murat 131(5vites)...
    murat 131 ve 126 bise yeter ancak param :) başka öneriler var mı ?
  • quote:

clio,lexus,polo,ferrari,126bis,audi a6,golf,nissan juke,broadway,civic,passat,avensis,şahin,fluence,mazda6,murat 131(5vites)...

konuyu açan arkadaş biraz detay verseydin iyi olurdu

düz vites mi otomatik mi , benzin mi dizel mi , sedan mı hb mi , bütçe ne kadar vb. ona göre tavsiyede bulunalım

tahminimce bütçe 20.000 den fazla olmayacaktır , o sebeple , ford fiesta , clio hb , hyundai getz falan geliyor benim aklıma..

• quote:

Yeni moda bu herhalde üniversitede okurken araç sahibi olmak
  • quote:

saxo,106,civic,fiesta,clio eski kasaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

Alıntıları Göster
    büyük şehirlerde üniversite okuyunca ulasım parası bir araba ediyor malesef bütçem en fazla 6 bin tl olur sonucta emekli cocuğuyum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

Alıntıları Göster
    üniversiteli arabası diye bir kavram çıktı. yaşarsak daha neler göreceğiz. arkadaşlar genç arabası olur. üniversiteli aracı olmaz. bazen forumu acayip istismar ediyorsunuz. sıkıntı basıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadsdf

o arabalara yetecek paran varsa bence araba işine hiç girme, eğer sıkıntılı bir şehirde okumayacaksan uzun yol yapmayacaksan, güvenliği içine siniyorsa motosiklet bak derim.

çünkü o aldığın arabaya dökeceksin tüm parayı. sonra masraf açtığında ya yediğinden içtiğinden kısıp arabaya yatıracaksın ya da araba yatacak evin önünde.

motosiklet de korkutucu geliyorsa en temizi toplu taşıma. arabaya ayırdığın parayla da okul hayatın boyunca her yaz kral tatil yaparsın :)
  • quote:

quote:

o arabalara yetecek paran varsa bence araba işine hiç girme, eğer sıkıntılı bir şehirde okumayacaksan uzun yol yapmayacaksan, güvenliği içine siniyorsa motosiklet bak derim.

çünkü o aldığın arabaya dökeceksin tüm parayı. sonra masraf açtığında ya yediğinden içtiğinden kısıp arabaya yatıracaksın ya da araba yatacak evin önünde.

motosiklet de korkutucu geliyorsa en temizi toplu taşıma. arabaya ayırdığın parayla da okul hayatın boyunca her yaz kral tatil yaparsın :)

Alıntıları Göster
    bizde üniversite okuduk ama araç almak aklımızın ucundan bile geçmedi,devir değişmiş demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

bizde üniversite okuduk ama araç almak aklımızın ucundan bile geçmedi,devir değişmiş demekki

Alıntıları Göster
    motor çok tehlikeli hele büyük şehirlerde insan korkuyor sürmeye o yusden araba daha mantılkı geliyo ama aldın mı da iyi bir araba almak lazım daha sonra arıza cıkarmamak için
  • quote:

motor çok tehlikeli hele büyük şehirlerde insan korkuyor sürmeye o yusden araba daha mantılkı geliyo ama aldın mı da iyi bir araba almak lazım daha sonra arıza cıkarmamak için

Alıntıları Göster
    öğrenci motosikleti. eski bir efsane. hala adı unutulmadı. zzr 1100. artık üretilmediği için uygun bir fiyata alabilirsiniz. bir zamanlar severek kullandım. gençliğin verdiği hırsın ve bazı duyguların sembolüydü eskiden. biz ona sadece ve kısaca zzr 1100 derdik. zaten gerisini kendisi anlatırdı. bu motoru satın aldığımda o zaman artık yoksul biri olmadığımı hissetmiştim. çok hırs yapmışım demekki. ama o kendisine özgü sessiyle rüzgar gibi geçerken hep iç geçirirdim. tavsiye ederim size. kendine has bir tınısı olan bir motordur. artık çok daha iyilerini yaptılar ama severek kullanacağınıza eminim.

Öğrenci arabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekorasyonankara -- 28 Temmuz 2011; 21:45:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

öğrenci motosikleti. eski bir efsane. hala adı unutulmadı. zzr 1100. artık üretilmediği için uygun bir fiyata alabilirsiniz. bir zamanlar severek kullandım. gençliğin verdiği hırsın ve bazı duyguların sembolüydü eskiden. biz ona sadece ve kısaca zzr 1100 derdik. zaten gerisini kendisi anlatırdı. bu motoru satın aldığımda o zaman artık yoksul biri olmadığımı hissetmiştim. çok hırs yapmışım demekki. ama o kendisine özgü sessiyle rüzgar gibi geçerken hep iç geçirirdim. tavsiye ederim size. kendine has bir tınısı olan bir motordur. artık çok daha iyilerini yaptılar ama severek kullanacağınıza eminim.

Öğrenci arabası

Alıntıları Göster
    Skoda Favorit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Skoda Favorit.

Alıntıları Göster
    Kardeş bütçen çok az. Çok alternatifin olmayacaktır haliyle. 126Bis, Kuş Serisi, Lada Samara. İlk aklıma gelenler bunlar. Ve ya sana tavsiyem son model arabaların bile karizmada yanına yanaşamadığı efsane Tospa

VW 1303

Öğrenci arabası

• quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

Kardeş bütçen çok az. Çok alternatifin olmayacaktır haliyle. 126Bis, Kuş Serisi, Lada Samara. İlk aklıma gelenler bunlar. Ve ya sana tavsiyem son model arabaların bile karizmada yanına yanaşamadığı efsane Tospa

VW 1303

Öğrenci arabası

bende düşünüyorum böyle birşey teşekkürler tavsiye için :) ama arıyorum eli ayağı düzgün bi tane

• quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

Öğrenci arabası

Çok sağolun hocam ama motor düşünmüyorum aile de istemiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

üniversiteli arabası diye bir kavram çıktı. yaşarsak daha neler göreceğiz. arkadaşlar genç arabası olur. üniversiteli aracı olmaz. bazen forumu acayip istismar ediyorsunuz. sıkıntı basıyor

hiç sorma ya üniversite için araba güzel başlıktı ama bazı ufak 17-18 yaşındaki gençler kendini ezik hissediyor herhalde kız tavlamak için 1 ADIM ÖNE GEÇMEK İSTİYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

hiç sorma ya üniversite için araba güzel başlıktı ama bazı ufak 17-18 yaşındaki gençler kendini ezik hissediyor herhalde kız tavlamak için 1 ADIM ÖNE GEÇMEK İSTİYOR

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-405-tamamen-orijinal-128-000-km-de-temiz-405-sri-30936171/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-1996-model-lacivert-citroen-zx-1-4-harmonie-52431490/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: scanh

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-405-tamamen-orijinal-128-000-km-de-temiz-405-sri-30936171/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-1996-model-lacivert-citroen-zx-1-4-harmonie-52431490/detay/

Alıntıları Göster
    Tosba güzel seçim.Nede olsa VW :) Fakat motor tercihini neden düşünmüyorsun.Bence çok uygun olur ufak bir scooter.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdor

Tosba güzel seçim.Nede olsa VW :) Fakat motor tercihini neden düşünmüyorsun.Bence çok uygun olur ufak bir scooter.

Alıntıları Göster
    çek şundan bir tane altına :))

Öğrenci arabası

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.