Şimdi Ara

Öğrenci arabası (40 bine kadar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahibinden.com fiyatlarıda çok inandırıcı gelmiyor ztn çok abartı fiyatlar 2013 model cıvıc 48 bin 2010 modeli 45 bin liraya yok bu ne ikilem
  • astra H gibi eski bir arac almada ne alirsan al , ama ogrenci adama B sinifi arac gider , fiesta dizel bulursan bence en iyisi , chip yazilimida atarsn , 90 ps lik bir fiesta 112 beygire kadarda cikartilabilir , hem performansi uzmez hemde yakiti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic hb 1.8 lpgli düşünülebilir performansı kendi sınıfında başlara oynar yakıt tüketimi şehir içi 25 kuruş civarıdır,kısaca performans tüketim ve görünüş olarak öğrenciye hitap eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogrenci arabasi az yaksin spor dursun masrafi hafif olsun vs vs fiat punto 1.3 dizel temizini bulun 3e 5 e bakmayin uni bitirene kadar isinizi gorur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aracı kendime saklıyordum :D
    18''r jantıda attınızmı süper olur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2010-model-golf-1%2C4-tsi-otomatik-vites-168432729/detay

edit: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-golf-6-vi-r-bodykit-tuninggarage-80823591/detay

body kiti de takarsanız hayalimin arabası:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chelioss61 -- 26 Temmuz 2014; 2:54:53 >

• 1.6 dizel bravo al. Performans onda ekonomi onda estetik onda.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralll222

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2013-pejo-308-az-hasarli-boyasiz-orjinal-7500-kmde-calisir-yurur-173350245/detay
    arkadaşlar böyle bir araba alınıp toplanırmı?
    Maliyeti ne kadar olur mesela

Yanından bile geçmezdim.
  • 40 bin liralık arabaya öğrenci arabası demeyin, üzülüyorum. Ben memumurum, evliyim -çok şükür- 40 bin liralık araba beni zorluyor 25 binlik alsam yetecek şimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralll222 K kullanıcısına yanıt
    60.000 km civarı temizleri ile senin toplayacağın kafa kafaya gelir yani girilecek iş değil bence.
  • öğrenci arabası diye küçük araba alma. sedan al

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

öğrenci arabası diye küçük araba alma. sedan al

bende öyle düşünüyorumda çok ii fırsatlar gelmiyor
  • quote:

quote:

sakın fiat falan alma 40 bine 2.el fiat alınmaz. volvo s40 ların dizelleri var o fiyata temizini bulursan alabilirsin. honda civic bak ama dizeli yok. astranın şu klasik kasası var sedan onların dizelleri de az yakıyor 1.3 motor ama fazla performans bekleme.
  • quote:

quote:

quote:

sakın fiat falan alma 40 bine 2.el fiat alınmaz. volvo s40 ların dizelleri var o fiyata temizini bulursan alabilirsin. honda civic bak ama dizeli yok. astranın şu klasik kasası var sedan onların dizelleri de az yakıyor 1.3 motor ama fazla performans bekleme.

ben 3. senemde üniyi kazandım 2 sene önce ilk girdiğim sene araçlara bakarken 40 civarına scirocco vardı ya şimdi punto astra bakıyorum adalete vergi sistemine lanet olsun :)

• Corsa Sport CDTi 6ileri
    Megane Coupe 1.5 DCi
    Ibiza 1.2 TSi Sport Coupe
    308 Sportium 1.6 eHDi
    208 1.6 THP Allure
    Volvo C30 1.6 HDI

Bu araçlara bakabilirsin.

• quote:

civic konusunda ne düşünüyorsunuz?
    ne kadara auris aldın kaç model kaç km

2008 48 bin kmde 1 parça boyalı değişensiz 32 ye aldık bu sene başında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 26 Temmuz 2014; 19:47:03 >
  • 3. senede uni kazanan cocuga araba alan anne-baba. Vay be. Annenin babanin kiymetini bil.

• Dizel kia rio al hem 5 yil garantisi var arac oldukcada dolu bi sorun ciksa garantin var kafan rahat olur

• quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

3. senede uni kazanan cocuga araba alan anne-baba. Vay be. Annenin babanin kiymetini bil.

valla hayat boyu sayısalcıydım son senenin 3 ayı tmye geçip hukuk kazandım olsun ya o kadar araba :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.