Şimdi Ara

Öğrenci banka kartı hesabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o limit günlük çekme limiti diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut165

quote:

Orijinalden alıntı: rigel1810

Kartı aynı gün alamıyor muyuz?

Alırsın sıkıntı olmaz 18 i doldurdun mu?

evet mezundum bu sene üni kazandım
  • Kredi kartıyla uğraşma kardeşim, banka kartı çıkar yalnızca. Enpara çıkarmanı tavsiye ederim, istediğin gibi para çekip yatırabilirsin, herhangi bir ücret kesilmez, havale eft vs de ücretsiz.
    Onun dışında diğer bankalara da öğrenci belgeni verirsen aidat almıyorlar diye biliyorum.
  • işbank vadesiz mevduat hesabı açtırmaya karar verdim birazdan gidicem. Kullanan öğrenciler var mı?
  • İş bankası vadesiz hesabım var 2012 de açtırdım hala kullanıyorum. Yıllık hesap işletim ücreti kesiyorlardı 50 küsür tl, çektikleri gün öğrenci belgemi götürüyordum kısa sürede geri yatırıyorlardı sözde açtırırken öğrenci hesabı diye açtırmama rağmen şanslarını deniyorlar. Ailenden farklı şehirde okuyacaksan okuyacağın şehirde kaldığın yere yakın iş bankası şubesinden açtır ki sıkıntı çıkarsa gidiş kolay olsun. Ayrıca sana ailenden para gönderecek kişinin telefonuna iş cep yükle parayı oradan havale yapsınlar, bankamatikten 5.50 ya da 6.50 kesinti yapar.
  • enpara kullan ya da atm varsa kuveyttürkte ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

İş bankası vadesiz hesabım var 2012 de açtırdım hala kullanıyorum. Yıllık hesap işletim ücreti kesiyorlardı 50 küsür tl, çektikleri gün öğrenci belgemi götürüyordum kısa sürede geri yatırıyorlardı sözde açtırırken öğrenci hesabı diye açtırmama rağmen şanslarını deniyorlar. Ailenden farklı şehirde okuyacaksan okuyacağın şehirde kaldığın yere yakın iş bankası şubesinden açtır ki sıkıntı çıkarsa gidiş kolay olsun. Ayrıca sana ailenden para gönderecek kişinin telefonuna iş cep yükle parayı oradan havale yapsınlar, bankamatikten 5.50 ya da 6.50 kesinti yapar.

Ben izmirde otutuyorum muğlada okuyacağım burada açtırıp muğladaki şubede genel sorunlarımı halledemem mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rigel1810

quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

İş bankası vadesiz hesabım var 2012 de açtırdım hala kullanıyorum. Yıllık hesap işletim ücreti kesiyorlardı 50 küsür tl, çektikleri gün öğrenci belgemi götürüyordum kısa sürede geri yatırıyorlardı sözde açtırırken öğrenci hesabı diye açtırmama rağmen şanslarını deniyorlar. Ailenden farklı şehirde okuyacaksan okuyacağın şehirde kaldığın yere yakın iş bankası şubesinden açtır ki sıkıntı çıkarsa gidiş kolay olsun. Ayrıca sana ailenden para gönderecek kişinin telefonuna iş cep yükle parayı oradan havale yapsınlar, bankamatikten 5.50 ya da 6.50 kesinti yapar.

Ben izmirde otutuyorum muğlada okuyacağım burada açtırıp muğladaki şubede genel sorunlarımı halledemem mi

Halledersin de muğladan izmirde ki şubeye öğrenci belgeni fakslamaları falan gerekiyor rica etmen lazım.

• Enpara iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşbankasından vadesiz hesap açtırdım öğrenci belgesi ile giderseniz hesap kesim almıyorlar ama 6 ayda bir öğrenci belgeni göster yoksa ödetiriz dediler

• lucha35 L kullanıcısına yanıt
    Hocam bu enparaya internetten mi yapılıyor başvuru? Kart olayı yok mu mobilden veya bilgisayardan mı oluyor tüm işlemler? Birde diyelim ki yapıkredi hesabı olan biri bana 1000tl yollayacak.Bu işlemi yaparken herhangi bir ücret kesiliyor mu? Bilgilendirirsen çok sevinirim.

• İnternetten basvuruyorsun 2 gun icinde kartın gonderiliyor gelen elemanla internet bankacılığı hesabini da halledersin uygulamayi indirip. Kartla atmden kendi hesabina para yatirabiliyorsun ve cekebiliyorsun sadece onun disinda her islem telefonundan yapiliyor baska hesaba para gonderme vs. Baska bankadan sana gonderirken para keser ama sen baska bankaya gonderirken eft havale ucreti yok. Hesap isletim ucreti de yok. Bi de vadeli hesabin yanisira birikim hesabi diye bi olay var gece saat 11den sabah 5e kadar para islemi yapmazsan hergun faiz biniyor. O olay guzel. Bence düşünürsen uygun. Ama ilk basta hizli gondermek icin isimsiz bir kart geliyor sonra arayip isimlisini istediginde kisa sure icinde ucretsiz gonderiyolar. Benim bu sabah geldi mesela. Zaten cogu islem ucretsiz eve yazili belge istersen o ucretli bi tek. Ona da gerek yok zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.