Şimdi Ara

Öğrenci evi için yemek önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
33.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aga salçalı ekmek artı kola üstüne tanımam fakiriz olum biz
  • Bulunsun
  • ah kola ah
    bırakalı 2 gün oldu bundan sonra elimi sürmem mideyi deliyordum,bir ağrı bir sancı ardından ateşim yükseldi
  • Kısır bizi 2 hafta idare etmişti . Eğer tadını seviyorsanız , rahatlıkla ve kısa bir süre içinde yapabilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Kısır bizi 2 hafta idare etmişti . Eğer tadını seviyorsanız , rahatlıkla ve kısa bir süre içinde yapabilirsiniz .

kısır + nar ekşisi gibisi var mı yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caterina

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Kısır bizi 2 hafta idare etmişti . Eğer tadını seviyorsanız , rahatlıkla ve kısa bir süre içinde yapabilirsiniz .

kısır + nar ekşisi gibisi var mı yaa

Aynen öyle . 30 dakikada 1 tencere yapıp 1 gün boyunca yediğimi bilirim .
  • Fırında mantarlı tavuk sote yap. Yapması zor değil basit bütün malzemeleri önceden hazırlarsan zorlanmazsın internette var tarifleri. Ben şehir hatlarında staj yaparken öğrenmiştim evde de yaptım herkes beğenmişti. En son fırından çıkartmadan önce kaşar rendele üzerine fırını kapat kalan sıcaklığıyle kaşar eridikten sonra al servise hazır.
  • Milföy hamuru alın içine sosis kesip koyun güzelce(Üçgen şeklinde).Sonra fırınlayın.
    Ton balıklı makarna + mısır konservesi.
    Kasaptan yarım kilo tavuk göğüs alın manavdan da bikaç biber domates.Kuşbaşı kesin soteleyin güzelce mis gibi.
    Hazır çorbasız olmaz.
    Menemen'e hiç girmiyorum onu yapmıyosanız zaten bırakın okulu mokulu menemensiz öğrencilik öğrencilik değildir.
    BİM'de mantı var (ucuz olan değil diğeri) onu alın yapın.
    A101'de nugget var içinde 12 parça var nuggetı BİM'den almayın 11 tane var içinde.Eşit bölemezsiniz.
    Yumurtalı patates.

Bu kadar aklıma geldi.Malzemeleri nugget ve tavuk göğsü hariç BİM'den alın.
  • Kahvaltı için yumurtalı ekmek yapabilirsiniz.Bayat ekmek varsa onları değerlendirmek içinde iyidir.
    http://www.uzmantv.com/yumurtali-ekmek-nasil-yapilir
  • Tarhana corbasi

Akitma dedigimiz krep

Salca icinde pisirilen tavuk

Nugget

Kuru fasulye/Bezelye/Nohut bunlarin konserveleriyle kolayca yemegini yaparsin.

Bide tantuni var ama onun tadini tutturmasi biraz zor.

Bizde ogrenci evinde yapiyoruz bunlari suan. Tantuni haric ben yapiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Kıllanma Tarihi

Sürekli pilav,makarna,çorba,patates kızartması,sucuklu yumurta sıktı artık.Sürekli dışardan yemek de maddi olarak zor takdir edersiniz.Öğrenciler için uygun pratik ve kolay yemekler biliyorsanız paylaşalım.öğrenci arkadaşlarımız için faydalı olur.mesela çıtır pane ve gözleme çok iyi oluyor.

Tavuk sote.
  • Kolay yemeklerden biride güveçtir, elektrikli fırınınız varsa tabi.
  • mercime köftesi, lokum denilen hamur kızartma ki bunu iilk yurtta yemiştim yıllar evvel adını söylememişti yapan zaat bayılmıştım
  • Dolmalık biber yapın kıyma harcını yapıp dolmayı boşaltıcaksın doldurup tencere ver yansın
  • Makarna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THR -- 23 Şubat 2017; 10:37:37 >
  • Sebze seviyorsan BROKOLİ HAŞLAMASI
  • Haşlak patitez ve tulumba tatlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.