Şimdi Ara

ÖGRENCİ EVİNDE BOZUK KIYMA YEDİK KARNIMIZ AĞRIYOR.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
48.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kromiti

Nasıl öğrenci evi la o , Öğrenci evi dediğin aldığı kıymayı hemen yir

Benim dolapta kurban bayramından kalma etler falan filan var, yılbaşından sonra parasız kalıcam dadanıcam etlere inşallah zehirlenmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

gelsin tenyalar

• Geçmiş olsun.
  • şuan aynı durumu bende yaşıyorum geçendede oldu aynı olay 4 gün yattım anca geçti şuan karnım ağırıyor ve geçmesini bekliyorum
  • Hemen doktora git ya serum ya kusmak.Yoksa kalıcı hastalık yapabiliyor.Eğer kusmassan veya serum almassan bozuk gıda maddesinin içindeki organizmalar tüm vicutta bildğin yayılıyor.Sonra tırt.Doktora gidin hemen.
    Levent sana dedim ha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Weezer -- 4 Ocak 2012; 21:44:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

1 aylık kıyma dolaptayken bozulmaz. biz kurban bayramında etlerden kıyma yaptırıp dolapa atarız. yaklaşık 3-4 ay yeriz o kıymaları. zehirlenmedik kaç senedir.

ben tek kapılı buzdolabında dondurup 6 ayda falan yiyiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon

N'aptınız öyle derin dondurucuda bile tutulmaz o kadar. Doktora gitmekte fayda var. Daha önce çözülüp tekrar dondurulmuşsa sağlıklı değildir o kıyma.

sen askerliğini yapmamışsın belli 10-15 yıllık etler yeniyor orda, çok yakın bir arkadaşımla geçen hafta yaptığımız sohbette bi etin üstünde 1965 tarihli mühür olduğunu söledi
    o bence biraz abarttı ama ben 14 yıllık et hatırlıyorum...
  • askerdeki etler evlerimizde yapamayacağımız şekilde donduruluyor. karşılaştıma yapılamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

gelsin tenyalar

Domuz tenyası 3 ile 5 metre arası uzunlukta olup skoleksinde rostellum ve çekmenler barındırır. Proglotidler düzenli yapı ve dizilim gösterir.

Sığır tenyası 6-10 metre arası uzunluktadır, skolekste sadece dört çekmeni bulunur, proglottidlerin yapı ve dizilimi düzensizdir.

Balık tenyası ise 20 metreye kadar uzanabilmekte, bağırsağa sıkıca tutunabildiği halde baş kısmında çekmen ya da rostellum barındırmaz, proglottidleri çok düzenli ve sık dizilmiştir.
  • hahaha :D :D :D
    nerden bu konuya geldim hiç bilmiyorum ama iyiki görmüşüm türk milletinin hali ortada :D :D :D
    çocukların bi cenaze namazını kılmadığınız kalmış :D kurban bayramda o etleri buzdolabının buzluğunda (dikkatinizi çekerim derin dondurucu değil) 6-8 ay tutan siz değilsiniz sanki :D bu et nasıl 1 ayda bozulmuşta içinde milyonlarca bakteri türemiş bide :D
    bide biri kalkmış çocukları cahillikle suçlamış doktora gitmiyorlar diye size kocaman bir ayna tutmak istiyorum cahil derken kendinizi görürsünüz :D :D :D
    konuyu da hortlattığım için kusura bakmayın artık
  • Geçmiş olsun hayatta mısınız? Gerçi 9 yıl olmuş ama hayattasınızdır umarım.

• Yaşıyor musunuz hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oooo bizim Angelica'ya bak sen.  Günlük antrikot yediğini iddaa eden adam makarnacı çıktı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.