Şimdi Ara

ÖGRENCİ EVİNDE BOZUK KIYMA YEDİK KARNIMIZ AĞRIYOR.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
49.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya paraniz yoksa soyle. Yardimci olucak cikar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon

N'aptınız öyle derin dondurucuda bile tutulmaz o kadar. Doktora gitmekte fayda var. Daha önce çözülüp tekrar dondurulmuşsa sağlıklı değildir o kıyma.

Sallama sende ya. derin dondurucuda bile tutulmazmış :D Derin dondurucular niye var o zaman. Etler derin dondurucuda 1 sene kalsa yine bişey olmaz. 1 aylık kıyma buzdolabının buzluğunda bozulmaz. belki başka bişeyden rahatsızlanmışlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ÖGRENCİ EVİNDE BOZUK KIYMA YEDİK KARNIMIZ AĞRIYOR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEHHANI -- 27 Aralık 2011; 22:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon

N'aptınız öyle derin dondurucuda bile tutulmaz o kadar. Doktora gitmekte fayda var. Daha önce çözülüp tekrar dondurulmuşsa sağlıklı değildir o kıyma.

Sallama sende ya. derin dondurucuda bile tutulmazmış :D Derin dondurucular niye var o zaman. Etler derin dondurucuda 1 sene kalsa yine bişey olmaz. 1 aylık kıyma buzdolabının buzluğunda bozulmaz. belki başka bişeyden rahatsızlanmışlardır

evet orası kesin buzlukta bozulmaz. bi kere enzimler calısmaz o sıcaklıkta nasıl bozulsun.. agrı yavas yavas geciyor. sanırım atlatıyoruz.
  • serin hikaye birader
  • ciddiysen sakasi yok sadece karin agrisi olarak dusunme eger gercekten bozulduysa milyon bakteri uremistir onda git hemen acile.
  • YOĞURT YİYİN!
  • dostum hemen kus ve sonra acile git yoksa yarın fıstıklı helvanızı yeriz
  • Kaç kurtar kendini.
  • Öğrenci evinde yenilen bozuk yemekler zehirlemez.
  • Doktora gidin.

Aldığınız kıyma tazeyse, aldığınızda güneşte falan bekletmeden(yani fazlaca ısınmadan) direk buzluğa attıysanız 1 ayda bozulmaz diye biliyorum. (Bu süreçte dolap bozulmadıysa(elektrik kesintisi, gaz kaçağı vb.) veya kıyma çıkartılıp ısınıp tekrar buzluğa atılmadıysa).

Karın ağrısıyla beraber mide bulantısı da varsa kesin zehirlenmişsinizdir. Ben karın ağrısının geçmesini beklerken midem bulanmıştı, tuvalete giderken yol ortasında yığılıp kalmıştım. Yanımda destek olacak biri olmasa bayılırdım.

Kusunca da hemen iyileşmiyorsun zaten. 2 saat boyunca aralıklarla kustuğumu bilirim.Kustuysan ve hala doktora gitmemekte ısrar ediyorsan kustuktan sonra bol bol su içip meyve yiyin. Kustuğunda ve ishal olduğunda vücut su kaybettiği için güçsüzleşir parmağını oynatamazsın.

Doktora gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Doktora gidin.

Aldığınız kıyma tazeyse, aldığınızda güneşte falan bekletmeden(yani fazlaca ısınmadan) direk buzluğa attıysanız 1 ayda bozulmaz diye biliyorum. (Bu süreçte dolap bozulmadıysa(elektrik kesintisi, gaz kaçağı vb.) veya kıyma çıkartılıp ısınıp tekrar buzluğa atılmadıysa).

Karın ağrısıyla beraber mide bulantısı da varsa kesin zehirlenmişsinizdir. Ben karın ağrısının geçmesini beklerken midem bulanmıştı, tuvalete giderken yol ortasında yığılıp kalmıştım. Yanımda destek olacak biri olmasa bayılırdım.

Kusunca da hemen iyileşmiyorsun zaten. 2 saat boyunca aralıklarla kustuğumu bilirim.Kustuysan ve hala doktora gitmemekte ısrar ediyorsan kustuktan sonra bol bol su içip meyve yiyin. Kustuğunda ve ishal olduğunda vücut su kaybettiği için güçsüzleşir parmağını oynatamazsın.

Doktora gidin.

saolasın kardesim güzelce aydınlatmıssın. yaklasık 45 dakikadır agrı yok. bulantı hiç olmadı zaten. sanırım büyütülcek birsey yok. bu arada gecmiş olsun

• sesi kesildi beyler öldü heralde.

Edit:Tamam beyler sakin yasiyomus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgnsbrk -- 27 Aralık 2011; 23:28:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

sesi kesildi beyler öldü heralde.

Edit:Tamam beyler sakin yasiyomus.

lan herşeyi dalgaya alıyoruz hem kızıyorum hem gülüyorum
  • Eray geçmiş olsun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Eray geçmiş olsun kardeşim.

Saolasın kardesim. atlattım bişeyim yok merak etmeyin yalnız bırakmam sizleri
  • Nasıl öğrenci evi la o , Öğrenci evi dediğin aldığı kıymayı hemen yir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kromiti

Nasıl öğrenci evi la o , Öğrenci evi dediğin aldığı kıymayı hemen yir

Adam basina 100 gram kiyma dusuyormus azizim
  • 3 haftalık tavuk yedim ben hala yaşıy...İŞAS,Dİ
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.