Şimdi Ara

Öğrenci evini özleyen yok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece ben mi özlüyorum ya deli gibi öğrenci evinde 5 arkadaşla kaldığımız o sobalı evde sobayı yakmaya çalışıp bir yandan makara muhabbet döndürdüğümüz o günleri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evde 5 kişi nasıl yaşıyordunuz benim de bunu aklım almıyor. Ben yalnız yaşıyorum ve ikinci bir kişiyi bile hayal edemiyorum imkansız çünkü illa ki sorun çıkar. Kız bile almam eve.

• kalıntıöstenit K kullanıcısına yanıt

Kanka ekonomik durum seve seve değil s :D

Evin kirası 400 tl idi faturalarla birlikte toplam kişi başı 100 liraya çıkartıyorduk ayı  

• insan kötü bile olsa geçmişi özler çünkü güvenli alandır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne üniversite ne de ev arkadaşları hiçbirini aramıyorum ne de özlüyorum. ev arkadaşlarının zaten ikisini dövdüm biri baya komada kaldı ona rağmen arkadaşlık devam etti.

ama sonra hepsini sildim gereksiz insanlardı. bir tanesi intihar etti o iyiydi uyuşuyoduk en azından.

ama zaten bi insanın hayatımda yeri olamaz. insan sadece araç benim için.

bir çocukluk arkadaşım var yani dost. unutmayın ki dost çocuklukta elde edilir üniversitede hele dostluğu geç kalıcı arkadaşlık bile zor.

bir aile bir de rakı içebileceğin dost yeterli bundan fazlası zarar insan hayatında. tabi bir de rus hayat karıları. parasını verip çaktın mı daha da huzurlu hissettiriyor.

• unraveling kullanıcısına yanıt

Yok kanka hayat düşündüğünden daha dinamik senin çevren gibi değil benim en yakın dostlarım üniversitede edindiğim arkadaşlarım şuan

• DambıIdor kullanıcısına yanıt

On numaraydi o yüzden özlüyorum güvenli alanım olduğu için değil. Mesela lise dönemini hiç özlemem o daha güvenli ve konforlu üniversiteye nazaran.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.