Şimdi Ara

Öğrenci için para kazanma yolları !?(internet, part time iş...) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
55.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egemem

3. Evden çalışmak; Örnek ben freelance olarak grafik tasarımlar, web arayüzleri, css xhtml kodlama yapıyorum. yaklaşık 3-4 yıldır bu alan içindeyim. 2 yıldır deneyimim var. Kendini belli edincede tutuluyorsun. 10 küsür sürekli işlerini yaptığım müşterim 1de sürekli dışarıdan çalıştığım ajansım var. Kendimi işime verirsem ayda 2.000TL'ye yakın temiz gelirim oluyor. Ama okurken bu gelir 500TL'ye falan düşücektir.

Hocam benimde bu konu hakkında sorum var bende yeni adım attım diyebilirim bu işlere
    php, html, java script , azıcık flash falan hakkında 3-5 bilgim var. Ben yeni adım attığım için tabi şuan hiç
    müşteri yok müşteri nasıl bulabilirim ? Aylık şöyle 50-100 tl den 4-5 iş yapsam yine yeter.

____

edit: @Atilpa bende şaka yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyxxx -- 10 Eylül 2009; 2:34:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

quote:

Orijinalden alıntı: egemem

3. Evden çalışmak; Örnek ben freelance olarak grafik tasarımlar, web arayüzleri, css xhtml kodlama yapıyorum. yaklaşık 3-4 yıldır bu alan içindeyim. 2 yıldır deneyimim var. Kendini belli edincede tutuluyorsun. 10 küsür sürekli işlerini yaptığım müşterim 1de sürekli dışarıdan çalıştığım ajansım var. Kendimi işime verirsem ayda 2.000TL'ye yakın temiz gelirim oluyor. Ama okurken bu gelir 500TL'ye falan düşücektir.

Hocam benimde bu konu hakkında sorum var bende yeni adım attım diyebilirim bu işlere
    php, html, java script , azıcık flash falan hakkında 3-5 bilgim var. Ben yeni adım attığım için tabi şuan hiç
    müşteri yok müşteri nasıl bulabilirim ? Aylık şöyle 50-100 tl den 4-5 iş yapsam yine yeter.

____

edit: @Atilpa bende şaka yapmıştım

Şöyle diyim az bilgiyle bu sektörde bi b.k yapamazsın. Dahada kaliten düşer yapsanda. Sorunlar oluşur çözemessin aran bozulur müşterinle.
    Bi alan seç o alanda kendini geliştir. Ama az buz değil oldukça geliştir. Yeni şeyler öğrenmekten korkma, araştır, sosyal ağlarda (friendfeed) birçok bu iş üzerinden ayda binlerce dolar kazanan kişiler var onları takip et. Deneyimin ve tecrüben olmadan bişi yapamazsın.
    Web işi zordu. Gerekirse asosyal olucaksun. Tavsiyem Flash yada php,javascipt alanında kendini oldukça geliştirmen.
    Birde hiçbi zaman ben biliyorum ayaklarına yatma bu sektörde. Ben yaparım ederim, iyi kodlarım deme. Sessizce dur işini yap paranı al, müşterini en güzel şekilde memnun et. Zaten sonra tutulur başkaları seni övücektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: arif44

Adana'da adidas mağazalarında bilgi işlem sorumlusuyum. İş başvurusuna gelen birçok insan, öğrenci ve part time iş istiyor. Fiziği düzgün her gence iş veriyorlar. C.tesi ve pazar günleri çalışan toplam 13 üni. öğrencisi var. Reklam olur belki firma ismi verecem ama colins, mavi gibi mağazalarda çok rahat part time iş bulabilirsin.

Bu işler 18 yaş üstü içinmi ?
  • mesajım olsun..
  • Mesajım olsun, mesajım bulunsun olayı ne yau yeni bir geyik döndü de ben mi kaçırdım
  • Futbol bilgin varsa İddia
  • Burger King e filan girsen olmaz mı saat başı ücret alıyorlar diye biliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atilpa

quote:

bende internetten website yaparak para kazanmaya çalışıyorum.
    Siz siz olun girmeyin işe zaten müşteri zor bulunuyor. :D

Dahası çevreye bakıyor. Çevre varsa maaşlı işten daha iyi gelirin olur.
    Bir siteye 300 lirada 700 lirada veren var.
    Bu arada yaptırmak isteyen olursa ben varım

Reklam yapmayalım

reklam olsun diye demedim hocam dh üyelerine çok ucuza (50-100 lira arası) yaparım diye dedim yani

örnek görebiliyor muyuz?mesela yaptığın siteleri görmek istiyorum.

• Mesajım olsun hoş olsa ne olacaksa 2 ay sonra askere gideceğim
  • Web işleri oldukça zordur ve zaman alır öyle bir kaç ayda olacak işler değildir diğer işlerde size şuan içim 200 - 300 ayda getirir.1 2 ay sıkıp.. Sıkı sıkıya iddaa ve istatistiklere bakman sana bu parayı rahat rahat kazandırır ne kadar sermaye o kadar para demek iddaada.
  • beyler 2 yıllık yüksekokul'a gidiyorum ilk sene gördüğümüz oracle dersi çok zordu fakat benim çok ilgimi çekti oracle/sql hakkında temel bilgilere sahibim bunları ilerletip iyi dereceye getirebilirsem iyi bir ücret alabilirmiyim database management'ta çok para var diyorlar
  • msj atayım kaybolmasın sonra bakıcam
  • iddaa olayı çok sakat ya çok denedim belli bir miktar kazandım hatta ama kaybediyosun da kazandığını
  • köpek gezdir
  • Uploader olabilirsin.

Hotfile-RapidŞhare-Megaupload-Uploaded.to gibi sitelerin birine upload yapmadan sadece remote yaparak para kazanabilirsin.

Vaktim olmadığı için ben yapmıyorum ama günde 3-4 saat çalışarak haftada 250$ alanlar var forumda.

İnternet bölümünde Rapidşhare 2. alternatifi hotfile konusunu bul orda görebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Uploader olabilirsin.

Hotfile-RapidŞhare-****-Uploaded.to gibi sitelerin birine upload yapmadan sadece remote yaparak para kazanabilirsin.

Vaktim olmadığı için ben yapmıyorum ama günde 3-4 saat çalışarak haftada 250$ alanlar var forumda.

İnternet bölümünde Rapidşhare 2. alternatifi hotfile konusunu bul orda görebilirsin...

nasıl oluo bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paysage

quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Uploader olabilirsin.

Hotfile-RapidŞhare-****-Uploaded.to gibi sitelerin birine upload yapmadan sadece remote yaparak para kazanabilirsin.

nasıl oluo bu

http://forum.donanimhaber.com/m_30602638/mpage_1/key_Rapidshare%2Chotfile/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: vekz

ilan dagıtmakla başla arkadaşım ayak işi olmasına ragmen iyidir git bi ajansa başvur onlarda ordan burdan adam topluyorlar zaten istanbulda isen günde 3 4 saat ayırarak 30 40 ytl günlük alabilirsin ajanstaki adamlarla aranı iyi tutarsan ordan ofisboyluga ordan direk organizasyon işlerine atlayabilirsin a2 ehliyet alıp restaurantlarda motorculukta yapabilirsin başlangıc olarak bunları dene

ankara'da böyle bildiğiniz firma var mı
  • future.nete uye olabilirsin
    future.net aynı facebok gibi durum paylaştıgın begeni yaptıgın bir sitedir peki begeni yaptıgın için facebok sana para veriyormu hayır ama future.net veriyo aynı zamanda bu firma network marketingde yapıyo benim kinkimle kayıt olursanız sevinirim
    http://omer252564.futurenet.club/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.