Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi bişey yapmak istiyorum. Üniversite öğrencisiyim ve cidden artık biraz para kazanmak istiyorum. Birkaç yere part time başvurdum ama cevap olmuyo pek. Part time işe girebilmek için bazı tüyolar falan varmı İnternetten yapabiliceğim bişeyler varmıdır acaba?(az derecede php bilgim var ama çok işe yarayacak kadar değil)
bir network marketer olarak , network marketinge dahil ol derim , tabi birazda şans işi gelip seni bulması lazım , ama etrafında bu işle ilgilenen varsa katılmanı tavsiye ederim
genelde önyargılı olunuyor ama detayları öğrenince işin olurunu farkediyosun
hem ailende destek çıkıcaktır sonuçta bi işe atılım yapıyosun , benim iş arkadaşlarım bende dahil genelde aileden kabul ve destek gördüler ...
quote:
Orijinalden alıntı: yakup13
bir network marketer olarak , network marketinge dahil ol derim , tabi birazda şans işi gelip seni bulması lazım , ama etrafında bu işle ilgilenen varsa katılmanı tavsiye ederim
genelde önyargılı olunuyor ama detayları öğrenince işin olurunu farkediyosun
hem ailende destek çıkıcaktır sonuçta bi işe atılım yapıyosun , benim iş arkadaşlarım bende dahil genelde aileden kabul ve destek gördüler ...
peki senden biraz bilgilendirme istesem pm ile eğer işin yoksa çok yardımcı olursun gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: Atilpa
peki senden biraz bilgilendirme istesem pm ile eğer işin yoksa çok yardımcı olursun gerçekten
Alıntıları Göster
Kimse yok mu bu işleri bilen
quote:
Kimse yok mu bu işleri bilen
Alıntıları Göster
Adana'da adidas mağazalarında bilgi işlem sorumlusuyum. İş başvurusuna gelen birçok insan, öğrenci ve part time iş istiyor. Fiziği düzgün her gence iş veriyorlar. C.tesi ve pazar günleri çalışan toplam 13 üni. öğrencisi var. Reklam olur belki firma ismi verecem ama colins, mavi gibi mağazalarda çok rahat part time iş bulabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: arif44
Adana'da adidas mağazalarında bilgi işlem sorumlusuyum. İş başvurusuna gelen birçok insan, öğrenci ve part time iş istiyor. Fiziği düzgün her gence iş veriyorlar. C.tesi ve pazar günleri çalışan toplam 13 üni. öğrencisi var. Reklam olur belki firma ismi verecem ama colins, mavi gibi mağazalarda çok rahat part time iş bulabilirsin.
Alıntıları Göster
Açıkcası bazılarına baktım Ankara'da ama bu piyasa durgun sanırım ankarada
quote:
Açıkcası bazılarına baktım Ankara'da ama bu piyasa durgun sanırım ankarada
Alıntıları Göster
Evden katalog yapıyorum günde 8 saat 30 lira.Kaç gün sürerse o kadar alıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
Katalog derken? Biraz daha açabilir misin?
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Ürün tanımı vs, kişinin isteği doğrultusunda photoshop ile katalog yapıyorum
quote:
quote:
Alıntıları Göster
mesajım bulunsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Talbot Lago
mesajım bulunsun.
Alıntıları Göster
masaj yapmayı biliyonmu delüğanlı
quote:
Orijinalden alıntı: mavim205
Yapmayı bırak da...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mavim205
Yapmayı bırak da...
Alıntıları Göster
bende internetten website yaparak para kazanmaya çalışıyorum. Siz siz olun girmeyin işe zaten müşteri zor bulunuyor. :D
Dahası çevreye bakıyor. Çevre varsa maaşlı işten daha iyi gelirin olur. Bir siteye 300 lirada 700 lirada veren var. Bu arada yaptırmak isteyen olursa ben varım
quote:
Orijinalden alıntı: Spyxxx
bende internetten website yaparak para kazanmaya çalışıyorum. Siz siz olun girmeyin işe zaten müşteri zor bulunuyor. :D
Dahası çevreye bakıyor. Çevre varsa maaşlı işten daha iyi gelirin olur. Bir siteye 300 lirada 700 lirada veren var. Bu arada yaptırmak isteyen olursa ben varım
Reklam yapmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: Talbot Lago
mesajım bulunsun.
Alıntıları Göster
Öncelike birçok üniversite okuan tanıdığım var birkaç özet geçim umarım yararı olucaktır.
1. Alanına yönelik bir işte çalış. Örnek muhasebe okuyan arkadaşım örgün öğretim öğlen 12-5 çalışıyor. 250tl gibi bir ücret alıyor. Fiyat az olabilir ama alanında çalışmak işi kavramanı öğrenmeni kendini geliştirmene yardımcı olur.
2. Farklı sektörler; Diğer bir tanıdığım ingilizce öğretmenliği okuyor ama bir kebap-lahmacun dükkanında tabaktaki artıkları çöpe döküp tabakları asansöre koyup alt kata yolluyor, çöp dökme, ayak işler. 430TL alıyor.
3. Evden çalışmak; Örnek ben freelance olarak grafik tasarımlar, web arayüzleri, css xhtml kodlama yapıyorum. yaklaşık 3-4 yıldır bu alan içindeyim. 2 yıldır deneyimim var. Kendini belli edincede tutuluyorsun. 10 küsür sürekli işlerini yaptığım müşterim 1de sürekli dışarıdan çalıştığım ajansım var. Kendimi işime verirsem ayda 2.000TL'ye yakın temiz gelirim oluyor. Ama okurken bu gelir 500TL'ye falan düşücektir.
4. Diğer işler ; Anketörlük'ü ele alırsak bana göre dilencilikten farkı yoktur. Yalvara yakara anket yaptırır, ona buna sorarsınız. Bu alanda çalışan henüz bi arkadaşım yok.
5. Birde baba yanında çalışmak vardır. Birşey yapılmaz sadece kasada durulur. Baba bankaya para yatırır sen çekersin. Sonra gider afiyetle yersin. Bitince bir hal hatır sorma telefonu açar para istersin.
quote:
quote:
Reklam yapmayalım
reklam olsun diye demedim hocam dh üyelerine çok ucuza (50-100 lira arası) yaparım diye dedim yani
quote:
tabiki yardımcı olmaya çalışırım
quote:
quote:
quote:
Reklam yapmayalım
reklam olsun diye demedim hocam dh üyelerine çok ucuza (50-100 lira arası) yaparım diye dedim yani
yok hocam şaka yaptım zaten bakma
quote:
Orijinalden alıntı: egemem
Öncelike birçok üniversite okuan tanıdığım var birkaç özet geçim umarım yararı olucaktır.
1. Alanına yönelik bir işte çalış. Örnek muhasebe okuyan arkadaşım örgün öğretim öğlen 12-5 çalışıyor. 250tl gibi bir ücret alıyor. Fiyat az olabilir ama alanında çalışmak işi kavramanı öğrenmeni kendini geliştirmene yardımcı olur.
2. Farklı sektörler; Diğer bir tanıdığım ingilizce öğretmenliği okuyor ama bir kebap-lahmacun dükkanında tabaktaki artıkları çöpe döküp tabakları asansöre koyup alt kata yolluyor, çöp dökme, ayak işler. 430TL alıyor.
3. Evden çalışmak; Örnek ben freelance olarak grafik tasarımlar, web arayüzleri, css xhtml kodlama yapıyorum. yaklaşık 3-4 yıldır bu alan içindeyim. 2 yıldır deneyimim var. Kendini belli edincede tutuluyorsun. 10 küsür sürekli işlerini yaptığım müşterim 1de sürekli dışarıdan çalıştığım ajansım var. Kendimi işime verirsem ayda 2.000TL'ye yakın temiz gelirim oluyor. Ama okurken bu gelir 500TL'ye falan düşücektir.
4. Diğer işler ; Anketörlük'ü ele alırsak bana göre dilencilikten farkı yoktur. Yalvara yakara anket yaptırır, ona buna sorarsınız. Bu alanda çalışan henüz bi arkadaşım yok.
5. Birde baba yanında çalışmak vardır. Birşey yapılmaz sadece kasada durulur. Baba bankaya para yatırır sen çekersin. Sonra gider afiyetle yersin. Bitince bir hal hatır sorma telefonu açar para istersin.
Ya alana yönelik iş bulamadım hiç kaldı ki farklı sektörde de istediğim gibi şeyler bulamadım. Keşke grafikerliğe falan başlasaydım diye düşünüyodum zaten.
Bu arada löpçük sana da teşekkürler ilan için
quote:
Orijinalden alıntı: yakup13
quote:
tabiki yardımcı olmaya çalışırım
Alıntıları Göster
ilan dagıtmakla başla arkadaşım ayak işi olmasına ragmen iyidir git bi ajansa başvur onlarda ordan burdan adam topluyorlar zaten istanbulda isen günde 3 4 saat ayırarak 30 40 ytl günlük alabilirsin ajanstaki adamlarla aranı iyi tutarsan ordan ofisboyluga ordan direk organizasyon işlerine atlayabilirsin a2 ehliyet alıp restaurantlarda motorculukta yapabilirsin başlangıc olarak bunları dene