Şimdi Ara

Öğrenci için para kazanma yolları !?(internet, part time iş...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
55.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi bişey yapmak istiyorum. Üniversite öğrencisiyim ve cidden artık biraz para kazanmak istiyorum. Birkaç yere part time başvurdum ama cevap olmuyo pek. Part time işe girebilmek için bazı tüyolar falan varmı İnternetten yapabiliceğim bişeyler varmıdır acaba?(az derecede php bilgim var ama çok işe yarayacak kadar değil)

• bir network marketer olarak , network marketinge dahil ol derim , tabi birazda şans işi gelip seni bulması lazım , ama etrafında bu işle ilgilenen varsa katılmanı tavsiye ederim

genelde önyargılı olunuyor ama detayları öğrenince işin olurunu farkediyosun

hem ailende destek çıkıcaktır sonuçta bi işe atılım yapıyosun , benim iş arkadaşlarım bende dahil genelde aileden kabul ve destek gördüler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

bir network marketer olarak , network marketinge dahil ol derim , tabi birazda şans işi gelip seni bulması lazım , ama etrafında bu işle ilgilenen varsa katılmanı tavsiye ederim

genelde önyargılı olunuyor ama detayları öğrenince işin olurunu farkediyosun

hem ailende destek çıkıcaktır sonuçta bi işe atılım yapıyosun , benim iş arkadaşlarım bende dahil genelde aileden kabul ve destek gördüler ...
    peki senden biraz bilgilendirme istesem pm ile eğer işin yoksa çok yardımcı olursun gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atilpa

peki senden biraz bilgilendirme istesem pm ile eğer işin yoksa çok yardımcı olursun gerçekten

Alıntıları Göster
    Kimse yok mu bu işleri bilen
  • quote:

Kimse yok mu bu işleri bilen

Alıntıları Göster
    Adana'da adidas mağazalarında bilgi işlem sorumlusuyum. İş başvurusuna gelen birçok insan, öğrenci ve part time iş istiyor. Fiziği düzgün her gence iş veriyorlar. C.tesi ve pazar günleri çalışan toplam 13 üni. öğrencisi var. Reklam olur belki firma ismi verecem ama colins, mavi gibi mağazalarda çok rahat part time iş bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: arif44

Adana'da adidas mağazalarında bilgi işlem sorumlusuyum. İş başvurusuna gelen birçok insan, öğrenci ve part time iş istiyor. Fiziği düzgün her gence iş veriyorlar. C.tesi ve pazar günleri çalışan toplam 13 üni. öğrencisi var. Reklam olur belki firma ismi verecem ama colins, mavi gibi mağazalarda çok rahat part time iş bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    Açıkcası bazılarına baktım Ankara'da ama bu piyasa durgun sanırım ankarada

• quote:

Açıkcası bazılarına baktım Ankara'da ama bu piyasa durgun sanırım ankarada

Alıntıları Göster
    Evden katalog yapıyorum günde 8 saat 30 lira.Kaç gün sürerse o kadar alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Katalog derken? Biraz daha açabilir misin?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ürün tanımı vs, kişinin isteği doğrultusunda photoshop ile katalog yapıyorum
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_34211794/mpage_1/key_//tm.htm#34321056

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talbot Lago

mesajım bulunsun.

Alıntıları Göster
    masaj yapmayı biliyonmu delüğanlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavim205

Yapmayı bırak da...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mavim205

Yapmayı bırak da...

Alıntıları Göster
    bende internetten website yaparak para kazanmaya çalışıyorum.
    Siz siz olun girmeyin işe zaten müşteri zor bulunuyor. :D

Dahası çevreye bakıyor. Çevre varsa maaşlı işten daha iyi gelirin olur.
    Bir siteye 300 lirada 700 lirada veren var.
    Bu arada yaptırmak isteyen olursa ben varım

• quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

Reklam yapmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talbot Lago

mesajım bulunsun.

Alıntıları Göster
    Öncelike birçok üniversite okuan tanıdığım var birkaç özet geçim umarım yararı olucaktır.

1. Alanına yönelik bir işte çalış. Örnek muhasebe okuyan arkadaşım örgün öğretim öğlen 12-5 çalışıyor. 250tl gibi bir ücret alıyor. Fiyat az olabilir ama alanında çalışmak işi kavramanı öğrenmeni kendini geliştirmene yardımcı olur.

2. Farklı sektörler; Diğer bir tanıdığım ingilizce öğretmenliği okuyor ama bir kebap-lahmacun dükkanında tabaktaki artıkları çöpe döküp tabakları asansöre koyup alt kata yolluyor, çöp dökme, ayak işler. 430TL alıyor.

3. Evden çalışmak; Örnek ben freelance olarak grafik tasarımlar, web arayüzleri, css xhtml kodlama yapıyorum. yaklaşık 3-4 yıldır bu alan içindeyim. 2 yıldır deneyimim var. Kendini belli edincede tutuluyorsun. 10 küsür sürekli işlerini yaptığım müşterim 1de sürekli dışarıdan çalıştığım ajansım var. Kendimi işime verirsem ayda 2.000TL'ye yakın temiz gelirim oluyor. Ama okurken bu gelir 500TL'ye falan düşücektir.

4. Diğer işler ; Anketörlük'ü ele alırsak bana göre dilencilikten farkı yoktur. Yalvara yakara anket yaptırır, ona buna sorarsınız. Bu alanda çalışan henüz bi arkadaşım yok.

5. Birde baba yanında çalışmak vardır. Birşey yapılmaz sadece kasada durulur. Baba bankaya para yatırır sen çekersin. Sonra gider afiyetle yersin. Bitince bir hal hatır sorma telefonu açar para istersin.

• quote:

quote:

Reklam yapmayalım

reklam olsun diye demedim hocam dh üyelerine çok ucuza (50-100 lira arası) yaparım diye dedim yani

• quote:

tabiki yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

quote:

quote:

Reklam yapmayalım

reklam olsun diye demedim hocam dh üyelerine çok ucuza (50-100 lira arası) yaparım diye dedim yani

yok hocam şaka yaptım zaten bakma

quote:

Orijinalden alıntı: egemem

Öncelike birçok üniversite okuan tanıdığım var birkaç özet geçim umarım yararı olucaktır.

1. Alanına yönelik bir işte çalış. Örnek muhasebe okuyan arkadaşım örgün öğretim öğlen 12-5 çalışıyor. 250tl gibi bir ücret alıyor. Fiyat az olabilir ama alanında çalışmak işi kavramanı öğrenmeni kendini geliştirmene yardımcı olur.

2. Farklı sektörler; Diğer bir tanıdığım ingilizce öğretmenliği okuyor ama bir kebap-lahmacun dükkanında tabaktaki artıkları çöpe döküp tabakları asansöre koyup alt kata yolluyor, çöp dökme, ayak işler. 430TL alıyor.

3. Evden çalışmak; Örnek ben freelance olarak grafik tasarımlar, web arayüzleri, css xhtml kodlama yapıyorum. yaklaşık 3-4 yıldır bu alan içindeyim. 2 yıldır deneyimim var. Kendini belli edincede tutuluyorsun. 10 küsür sürekli işlerini yaptığım müşterim 1de sürekli dışarıdan çalıştığım ajansım var. Kendimi işime verirsem ayda 2.000TL'ye yakın temiz gelirim oluyor. Ama okurken bu gelir 500TL'ye falan düşücektir.

4. Diğer işler ; Anketörlük'ü ele alırsak bana göre dilencilikten farkı yoktur. Yalvara yakara anket yaptırır, ona buna sorarsınız. Bu alanda çalışan henüz bi arkadaşım yok.

5. Birde baba yanında çalışmak vardır. Birşey yapılmaz sadece kasada durulur. Baba bankaya para yatırır sen çekersin. Sonra gider afiyetle yersin. Bitince bir hal hatır sorma telefonu açar para istersin.

Ya alana yönelik iş bulamadım hiç kaldı ki farklı sektörde de istediğim gibi şeyler bulamadım. Keşke grafikerliğe falan başlasaydım diye düşünüyodum zaten.

Bu arada löpçük sana da teşekkürler ilan için

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

quote:

tabiki yardımcı olmaya çalışırım

Alıntıları Göster
    ilan dagıtmakla başla arkadaşım ayak işi olmasına ragmen iyidir git bi ajansa başvur onlarda ordan burdan adam topluyorlar zaten istanbulda isen günde 3 4 saat ayırarak 30 40 ytl günlük alabilirsin ajanstaki adamlarla aranı iyi tutarsan ordan ofisboyluga ordan direk organizasyon işlerine atlayabilirsin a2 ehliyet alıp restaurantlarda motorculukta yapabilirsin başlangıc olarak bunları dene

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.