Şimdi Ara

Öğrenci için yazıcı tavsiyesi !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: semihekim

quote:

Orjinalden alıntı: xy elementi

BENDE HP LASERJET 1018 DE VAR AMA KULLANMIYORUM.ORJİNAL TONERLERİ 150 TL CİVARINDA.DEDİMKİ ORJİNAL KULLANMİYİM MUADİL ALİM.ONUDA SORDUM 70 TL DEDİLER.E BARİ DOLDURİPDE KULLANİM DEDİM ONADA 25 YTL DEDİLER.İYİ BU GÜZELMİŞ DERKEN BU SEFERDE DOLUM TONERLERİN YAZICIYA ZARARLI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.BENDE VAZGEÇTİM LAZER YAZICIDAN.KULLANIYORUM AMA ÇOK ÖNEMLİ BELGELER İÇİN FALAN.TONER DONMASIN DİYE ARADABİR ÇIKTI ALIYORUM O KADAR.

dolumun printera hic bir zarari yok. toner saticilarinin, printer firmalarinin gazina gelmeyin. toner 130 lira toner+printer 160 lira. adamlar tonerden kazaniyolar.

bi yazici dolum tonerle 10 dolum dayaniyorsa orjinal tonerle en fazla 12 dolum yapar. 10 dolum da 30 bin sayfa yapar printer in parasini kat kat cikartir. duzgun dolum yapan guvenilir bi yer bulun sadece. dolumda atik tozun tonerden temizlenmesi cok onemli!!

www.deveyuku.com
    IIS 8.5 Detailed Error - 404.0 - Not Found
    http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=46517&ref=akakce&v=1.24.2

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=36698&ref=akakce&v=1.64.8

Webdenal
    Webdenal - 2004'ten Bugüne Güvenli Online Elektronik Alışverişi Sitesi
    http://www.webdenal.com/store/hp-q8232b-officejet-j5780-cok-fonksiyonlu_fiyat.htm?

idProduct=48062&idCategory=711&topnavCategory=37&ref=akakce&v=1.79.7

Bir gözat istersen.

• dostum ben senin yerinde olsam HP OFFICEJET J3680 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI alırdım lakin şu dolan kartuş lar eğer lazer yazıcılarda uygulanabiliyosa bence hiç kartuşlu yazıcılara girişme direk al bir lazer yazıcı keyfine bak bilemiyorum yani yazıcı hakkında bir tek hp 1510 kullanmışımdır bir keren bozuldu onuda garantiye yolladık hp sağolsun mükkeml bir şekilde adam gibi yazıcımı tamir edip elime verdiler ayrıyettende test çıktılarını gönderdiler böyle teknik servis inşallah diğer markalardada vardır. lazer yazıcıların tasarruf konusunda daha iyi olduğunu duydum lakin dediğim gibi dolan kartuş meselesi varsa al diyorum. ben bu ürünü kullanmadım lakin hp nin yazıcılarından hiç bir şekilde korkum yok epson canon vb.yazıcıları araştırarak alınır lakin hp lere bence direk atla diyorum.
    http://www.hepsiburada.com/hp-officejet-j3680-cok-fonksiyonlu-yazici-cb071a/productDetails.aspx?categoryid=4&productid=bd2158#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 3 Nisan 2009; 5:13:47 >

• teşekkürler yorumlarınız için sanırım lazer yazıcı alacağım ama ilk önce toner ve kartuş dolduran yerleri gezip doldurma fiyatlarını öğrenmem gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigstone

teşekkürler yorumlarınız için sanırım lazer yazıcı alacağım ama ilk önce toner ve kartuş dolduran yerleri gezip doldurma fiyatlarını öğrenmem gerekiyor

en mantiklisi
  • bende öğrenciyim...
    sana Hp Deskjet F2180'i önerebilirim...
    gerçi ne kadar sıklıkla çıkartacaksın bilmiyorum ama bana kartuşu 1 sene gidiyor...
    hemde 150'tl civarı vs vs...

Öğrenci için yazıcı tavsiyesi !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.h.o.s.t -- 3 Nisan 2009; 16:01:24 >
  • valla bendede Hp Deskjet F2180 var ama kartuşu çabuk bityor, bu sebeble bana hangi yazıcıyı önerebilirsiniz
  • çok fazla döküm alınacaksa mutlaka lazer alınması gerekir. xy elementi arkadaşın sanırım fazla bir bilgisi yok yazıcılar hakkında. lazer yazıcılarda toner donması diye birşey olmaz. zaten toner kartuşun içinde toner tozu vardır yani içindeki madde sıvı değildir. donma mürekkep püskürtmeli yazıcılarda sıkça karşılaşılan birşey. bir mürekkep püskürtmeli yazıcının kartuşuyla ortalama 250 sayfa çıktı alabilirsin, toner yazıcı ile en az 2000 sayfa yazdırırsın (yazıcının ilk toneri demo olabilir demo tonerler de genelde kapasitesinin yarısı kadar basar) 300 TL civarında çok fonksiyonlu siyah beyaz lazer yazıcı olarak samsungun ve xerox un yazıcısını bulabilirsin. bu yazıcılarda tonerler çiplidir diğer çipsiz toner kartuşların dolumlarına göre çip değişimi olduğundan 10-20 TL arasında dolum ücreti farkı vardır. dolum yapılan yer düzgün şekilde dolum yapıyorsa herhangi bir problem yaratmaz. şayet toneri çipsiz çok fonksiyonlu yazıcı istiyorum diyorsan fiyatı 400 TL civarında bulunan başlangıç toneride tam dolu olarak verilen canon mf 4140 modeli öneririm. emre_olcayy arkadaşımızın istediği özellik olan otomatik çift taraflı baskı bu modelde mevcuttur.

• arkadaşlar verdiğiniz kıymetli bilgiler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
  • ya 50 liralık bi hp modeli vardı silindire benziyen. belki bilirsiniz modelini ben de onu almayı planlıyorum. Media Markt 'te gördüm.
  • Selamlar, çok eski konuymuş ama google’a yazınca direk burası çıktı. Malum koronavirüs yüzünden eve kapandık çocuklar eğitimden kopmasın diye testler ödevler çıkarmak istiyorum. Çocuklar ortaokula gidiyor onlar için siyah beyaz bir yazıcı yeter ama almışken kendi ihtiyaçlarımı da görmek için renkli olsa daha iyi olur. Kendim biraz baktım da canon ve hp modelleri arasında kaldım. Güzel bi yazıcı tavsiye ederseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.