Şimdi Ara

Öğrenci için yazıcı tavsiyesi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üniversite öğrenciyim, genellikle siyah-beyaz çıktı çıkarıcam. (metin). çok fazla çıktı alacam yazıcıyı aldıktan sonra fazla masraf etmek istemiyorum. kartuşu toneri neyse ucuz olması en önemlisi. sonra sayfa çıkarma hızı. sonra fotokopi tarayıcı vs. özellikleri. tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı ? özellikle uzun süredir kullandığınız ürünlerle ilgili yorumda bulunursanız çok minnettar kalırım. fiyat aralığı 300 ve aşağısı ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.

yazıcı alırken nelere dikkat etmeliyim bundan da bahsederseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigstone -- 16 Şubat 2009; 21:21:03 >

• BENDE HP J5780 VAR.SÜPER BİŞE.HER TÜRLÜ İHTİYACIMI KARŞILIYOR.KARTUŞUNA GELİNCE KARTUŞ DOLUM SETLERİ VAR.O SETLERLE KENDİN KOLAYCA DOLDURURSUN.BEN 50 YTL YE KARTUŞ DOLUM SETİNİDE ALMIŞTIM.HEPSİ BİRER KİLOLUK BİDONLARIN İÇİNDE OLMAK ÜZERE 4 RENK, KARTUŞ AĞZI AÇICI, ELDİVEN VE ŞIRINGALAR.BEN KULLANIYRUM DAHA 1 KİLOLUK ŞİŞENİN ÇEYREĞİNE BİLE GELEMEDİN. TABİ GERÇEKTEN KALİTELİ VE KULLANIŞLI BİR YAZICI KLLANMAK İSTİYOSAN.

BEN YAZICIYI 260 YTL YE ALMIŞTIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xy elementi -- 28 Şubat 2009; 20:49:53 >

• ben de öğrenciyim ve bir sorum var size ;
    bu yazıcı bir beyaz sayfanın ön ve arka yüzüne yazabiliyor mu acaba bizi uğraştırmadan ?yazamıyorsa eğer bu işi yapabilecek ve sayfa başına düşen maliyeti en az olan ve servis problemi yaşamayacağım yazıcı nedir acaba?
  • siyahbeyaz cikti alcaksaniz en iyisi lazer.

sadece yazici istiyorsaniz. xerox 3117. 3000 sayfalik tonerli ve chipsiz(20 liraya dolum ve 3000 sayfa)

yazici tarayici fotokopi istiyorsaniz da samsung veya hp modellerinden birini alin. malesef bunlarin hepsi chipli. dolum 35 lira.
  • xerox 3117 ile renkli çıktı alabiliyor muyuz acaba ödevler için ?
  • HAYIR DOSTUM xerox 3117 MONO YANİ SADECE SİYAH BEYAZ ÇIKTILAR ALABİLEN BİR LAZER YAZICIDIR.AYRICA ÖDEV ÇIKARTACAKSAN LAZER YAZICIYI TAVSİYE ETMEM ÇÜNKÜ HEM ÇOK PAHALIYA GELİYOR.TONERLER ÇOK PAHALI.DOLUM YAPTIRABİLİRSİN AMA RANDUMAN VERMEZ.YAZICININDA ÖMRÜNÜ BİTİRİRSİN.YİNE EN İYİSİ MÜREKKEP PÜSKÜRTMELİ YAZICILAR.KARTUŞUNU DOLDUR DOLDUR KULLAN.AMA SON TERCİHİ YİNESEN YAPARSIN TABİKİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xy elementi -- 2 Mart 2009; 18:18:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xy elementi

HAYIR DOSTUM xerox 3117 MONO YANİ SADECE SİYAH BEYAZ ÇIKTILAR ALABİLEN BİR LAZER YAZICIDIR.AYRICA ÖDEV ÇIKARTACAKSAN LAZER YAZICIYI TAVSİYE ETMEM ÇÜNKÜ HEM ÇOK PAHALIYA GELİYOR.TONERLER ÇOK PAHALI.DOLUM YAPTIRABİLİRSİN AMA RANDUMAN VERMEZ.YAZICININDA ÖMRÜNÜ BİTİRİRSİN.YİNE EN İYİSİ MÜREKKEP PÜSKÜRTMELİ YAZICILAR.KARTUŞUNU DOLDUR DOLDUR KULLAN.AMA SON TERCİHİ YİNESEN YAPARSIN TABİKİ.

tam tersi murekkep puskurtmelilerin sayfa basi maliyeti daha fazla. toner dolumu da gayet guzel randimanli. ben kullaniyorum memnunum.

inkjet ler sadece renkli yazicilar icin iyi. renkli lazerler malesef henuz yeterince ucuzlamadi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Poster İçin Yazıcı Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    İş için laptop önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • toneri ne kadara dolduruyosun?TABİ TONER DOLUMU MAKİNADAN MAKİNAYA, TONERDEN TONERE DEĞİŞİO BELİRTMEK İSTERİM.
  • KARTUŞLAR BİTTİĞİNDE BEN LENDİM DOLDURUYORUM.KARTUŞLARIN İKİSİNİDE YANİ RENKLİYLE SİYAHI DOLDURUYORUM BANA İKİSİNİN MALİYETİ 3,5 TL YE FALAN GELİO.HATTA ŞU ANDA FOTOKOPİ ÇEKİYORUM.ÜRÜNÜN ZATEN BASKI KALİTESİNİ FOTOKOPİ ÇEKERKENDE NORMAL YAZDIRIRKENDE AYARLAYABİLİYORUM.GEREKİRSE KALİTESİNİ DÜŞÜRÜYORUM.GEREKİRSE ARTTIRIYORUM.DEDİĞİM GİBİ BENDE ÖĞRENCİYİM VE GAYET MEMNUNUM.

BENDE HP LASERJET 1018 DE VAR AMA KULLANMIYORUM.ORJİNAL TONERLERİ 150 TL CİVARINDA.DEDİMKİ ORJİNAL KULLANMİYİM MUADİL ALİM.ONUDA SORDUM 70 TL DEDİLER.E BARİ DOLDURİPDE KULLANİM DEDİM ONADA 25 YTL DEDİLER.İYİ BU GÜZELMİŞ DERKEN BU SEFERDE DOLUM TONERLERİN YAZICIYA ZARARLI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.BENDE VAZGEÇTİM LAZER YAZICIDAN.KULLANIYORUM AMA ÇOK ÖNEMLİ BELGELER İÇİN FALAN.TONER DONMASIN DİYE ARADABİR ÇIKTI ALIYORUM O KADAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xy elementi -- 3 Mart 2009; 19:30:32 >
  • quote:

BENDE HP J5780 VAR.SÜPER BİŞE.HER TÜRLÜ İHTİYACIMI KARŞILIYOR.KARTUŞUNA GELİNCE KARTUŞ DOLUM SETLERİ VAR.O SETLERLE KENDİN KOLAYCA DOLDURURSUN.BEN 50 YTL YE KARTUŞ DOLUM SETİNİDE ALMIŞTIM.HEPSİ BİRER KİLOLUK BİDONLARIN İÇİNDE OLMAK ÜZERE 4 RENK, KARTUŞ AĞZI AÇICI, ELDİVEN VE ŞIRINGALAR.BEN KULLANIYRUM DAHA 1 KİLOLUK ŞİŞENİN ÇEYREĞİNE BİLE GELEMEDİN. TABİ GERÇEKTEN KALİTELİ VE KULLANIŞLI BİR YAZICI KLLANMAK İSTİYOSAN.

Ben de yazıcı almayı düşünüyorum. Bu yüzden araştırma yapıyorum. Ve karşıma sizin yazınız çıktı.
    Benim bir iki sorum olacaktı.
    ilk olarak: Yazıcınızda herhangi bir sorun verme oluyor mu? Tabii her zaman ufak tefek sorunlar olur ancak benim bahsettiğim büyük ve uğraştıran yönü olup olmadığı konusunda.
    yazıcıları araştırırken karşıma epson rx585 yazıcısı çıktı. Sizin bahsettiğiniz bu yazıcıdan biraz daha iyi gibi geldi ama bununla ilgili bir araştırma yaparken bir sorun yaşayan kişinin yazdıklarını görünce biraz soğudum. şikayet bu adrestehttp://www.mobildepo.com/epson-rx585-yardim-lutfen-t32269.0.html
    bunun gibi bir sorunla karşılaşmamışsınızdır umarım. Sizin bahsettiğiniz yazıcıyla bir karşılaştırma yaparsanız sevinirim.
    İkinci olarak: bahsettiğiniz yazıcıyı internette araştırdım en ucuz 300 tl'ye kadar bulabildim. Acaba siz nasıl aldınız bu yazıcıyı? İnternetten mi yoksa bir mağaza yada bayiiden mi aldınız?
    Bir de fiyat konusunda son bir şey sormak istiyorum. rx585'i araştırıken fiyatlar beni çok şaşırttı. Bu yazıcı 370 tl'den başlıyor kimi indirim adı altında 260 tl'ye kadar düşüyor. Piyasa hep böyle mi? Fiyatlar kimi yerlere göre büyük farklar olabiliyor mu? Şayet oluyorsa bunun sebebi ne olabilir?

Bir de şunu sormak istiyorum: elimdeki hp 1215 yazıcının kartuşunu "perfection" adındaki kartuş sıvısıyla kendim dolduruyorum. Aldığım kartuş sıvısından da kaynaklanabilir ama aldığım çıktıların kimisinin üstüne hafif su döküldü ve hemen dağılma meydana geldi. Sizin bahsettiğiniz Kartuş dolum setinin çıktı kalitesi nasıl? Çıktıların kimisine su deydiğinde benimkisi gibi hemen dağılma meydana geliyor mu? Gelmiyor ve çıktı kalitesinden de memnunsanız kartuş dolum setinin markasını da yazar mısınız? ayrıca elimdeki hp 1215 marka yazıcı için önerebileceğiniz kaliteli bir kartuş sıvısı varsa onu da yazar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arama1980 -- 4 Mart 2009; 5:30:46 >

• quote:

BENDE HP LASERJET 1018 DE VAR AMA KULLANMIYORUM.ORJİNAL TONERLERİ 150 TL CİVARINDA.DEDİMKİ ORJİNAL KULLANMİYİM MUADİL ALİM.ONUDA SORDUM 70 TL DEDİLER.E BARİ DOLDURİPDE KULLANİM DEDİM ONADA 25 YTL DEDİLER.İYİ BU GÜZELMİŞ DERKEN BU SEFERDE DOLUM TONERLERİN YAZICIYA ZARARLI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.BENDE VAZGEÇTİM LAZER YAZICIDAN.KULLANIYORUM AMA ÇOK ÖNEMLİ BELGELER İÇİN FALAN.TONER DONMASIN DİYE ARADABİR ÇIKTI ALIYORUM O KADAR.

dolumun printera hic bir zarari yok. toner saticilarinin, printer firmalarinin gazina gelmeyin. toner 130 lira toner+printer 160 lira. adamlar tonerden kazaniyolar.

bi yazici dolum tonerle 10 dolum dayaniyorsa orjinal tonerle en fazla 12 dolum yapar. 10 dolum da 30 bin sayfa yapar printer in parasini kat kat cikartir. duzgun dolum yapan guvenilir bi yer bulun sadece. dolumda atik tozun tonerden temizlenmesi cok onemli!!

• quote:

Orjinalden alıntı: arama1980

quote:

BENDE HP J5780 VAR.SÜPER BİŞE.HER TÜRLÜ İHTİYACIMI KARŞILIYOR.KARTUŞUNA GELİNCE KARTUŞ DOLUM SETLERİ VAR.O SETLERLE KENDİN KOLAYCA DOLDURURSUN.BEN 50 YTL YE KARTUŞ DOLUM SETİNİDE ALMIŞTIM.HEPSİ BİRER KİLOLUK BİDONLARIN İÇİNDE OLMAK ÜZERE 4 RENK, KARTUŞ AĞZI AÇICI, ELDİVEN VE ŞIRINGALAR.BEN KULLANIYRUM DAHA 1 KİLOLUK ŞİŞENİN ÇEYREĞİNE BİLE GELEMEDİN. TABİ GERÇEKTEN KALİTELİ VE KULLANIŞLI BİR YAZICI KLLANMAK İSTİYOSAN.

Ben de yazıcı almayı düşünüyorum. Bu yüzden araştırma yapıyorum. Ve karşıma sizin yazınız çıktı.
    Benim bir iki sorum olacaktı.
    ilk olarak: Yazıcınızda herhangi bir sorun verme oluyor mu? Tabii her zaman ufak tefek sorunlar olur ancak benim bahsettiğim büyük ve uğraştıran yönü olup olmadığı konusunda.
    yazıcıları araştırırken karşıma epson rx585 yazıcısı çıktı. Sizin bahsettiğiniz bu yazıcıdan biraz daha iyi gibi geldi ama bununla ilgili bir araştırma yaparken bir sorun yaşayan kişinin yazdıklarını görünce biraz soğudum. şikayet bu adrestehttp://www.mobildepo.com/epson-rx585-yardim-lutfen-t32269.0.html
    bunun gibi bir sorunla karşılaşmamışsınızdır umarım. Sizin bahsettiğiniz yazıcıyla bir karşılaştırma yaparsanız sevinirim.
    İkinci olarak: bahsettiğiniz yazıcıyı internette araştırdım en ucuz 300 tl'ye kadar bulabildim. Acaba siz nasıl aldınız bu yazıcıyı? İnternetten mi yoksa bir mağaza yada bayiiden mi aldınız?
    Bir de fiyat konusunda son bir şey sormak istiyorum. rx585'i araştırıken fiyatlar beni çok şaşırttı. Bu yazıcı 370 tl'den başlıyor kimi indirim adı altında 260 tl'ye kadar düşüyor. Piyasa hep böyle mi? Fiyatlar kimi yerlere göre büyük farklar olabiliyor mu? Şayet oluyorsa bunun sebebi ne olabilir?

Bir de şunu sormak istiyorum: elimdeki hp 1215 yazıcının kartuşunu "perfection" adındaki kartuş sıvısıyla kendim dolduruyorum. Aldığım kartuş sıvısından da kaynaklanabilir ama aldığım çıktıların kimisinin üstüne hafif su döküldü ve hemen dağılma meydana geldi. Sizin bahsettiğiniz Kartuş dolum setinin çıktı kalitesi nasıl? Çıktıların kimisine su deydiğinde benimkisi gibi hemen dağılma meydana geliyor mu? Gelmiyor ve çıktı kalitesinden de memnunsanız kartuş dolum setinin markasını da yazar mısınız? ayrıca elimdeki hp 1215 marka yazıcı için önerebileceğiniz kaliteli bir kartuş sıvısı varsa onu da yazar mısınız?

Siteyi ziyaret ettim. Epsonda baya bi problem varmış.Benim tavsiye ettiğim yazıcıya gelince ben 1,5 senedir kullanıyorum.bu 1,5 sene içerisinde bir sürü fotokopi de çektim.bir sürü belgede taradım.çıktılarda aldım ama şu ana kadar hiç bir problemle karşılaşmadım.daha doğrusu KARŞILAŞAMADIM HENÜZ.çıkacağınıda zannetmiyorum.ben zaten yazıcıya temiz bakarım.en azından 2-3 haftada bir ıslak mendillede olsa içinin dışının tozunu alırım.

Yazıcının fiyatına gelince ben gerçekten 260 tl ye aldım.Yanılmıyosam 2007 ramazan ayındaydı.Ben ürünü Aka Kırtasiye'den aldım.Fiyatına bende daha yeni internetten baktım 360 tl yazıyordu.Açıkçası bende şaşırdım.Fiyat farklılığının nedeni ne bilmiyorum.Ama sana tavsiyem alacaksan ya benim gibi büyük çaplı kırtasiyelere yada teknosa vs. gibi yerlere bak.Teknosada kaldığını zannetmiyorum.Çünkü ben gittim baktım.kalmamıştı buradakinde.Ama iyice fiyat sor, araştır.Uygun bulduğun yerden al.İkisinin arasında bir farklılık olduğunu zannetmiyorum.

hp 1215 yazıcının kartuş dolum meselesine gelince.DYE bazlı mürekkepler suya karşı hassastır.Ancak foroğraf, resim çıktılarında pigment bazlıya göre daha suya daha az dayanıklıdır.Ancak pigment bazlılarda fotograf, resim vs. çıktılarında pigmente göre daha iyidir.Ben dye bazlı kullanıyorum.SEÇİMİ SEN YAP.Aslında ikisindende kullanmak lazım ama nasıl olacak bende bilmiyorum.Benim kullandığım mürekkepler çok iyi değil ama kalitesi güzel.En az hp kadar kaliteli çıktılar alabiliyorum.Ama daha üstüne su damlatmadım.Su damlatınca ne hale gelir bilemiyorum.Benim kullandığım kartuş dolum setinin markası CARIA.Resim koycaktım ama google da resmini bulamadım.Daha uygun bir zamanda resminin de çekerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xy elementi -- 6 Mart 2009; 11:02:34 >

• samsung ml1610 iyidir hem ucuz hem lazer
  • samsung un clp serisi ürünlerinden al. alıken tonerler full dolu geliyor. hp ler %20-30 dolu hemen bitiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottocu

samsung ml1610 iyidir hem ucuz hem lazer

1610 piyasada yok artik. 1640 var o da chipli. chipsiz xerox3117 varken degmezzz
  • dostum bende daha dün media markt tan hp c4472 aldım hemde 149 liraya içinde ful dolu tonerde var ve fotokopi özelliği var çok seri bi şekide çıkartıyor sayfaları galiba 25 syf/dk olmalıydı , kartusu nekadar idare eder bilemiyorum fakat şekli falanda çok güzel

• yaw ne acaip milletiz 20 kişi cevap yazmıs

bır kısı cevap vermıs adamın sorusuna

diğerleri safsata
  • Brother HL-2040 satın alabilirsiniz, dolumu son derece basit, bir öğrencinin yazıcıyı 8 yıl kullanacağını
    varsayarsak öğrenim yıllarının büyük bir kısmında sorunsuz kullanabilecektir,
    samsung yazıcılar plastik şaseli makineler olduğu için en fazla 2 yıl ömrü var.
  • fotokopi ve tarayıcı özelliği de olsun isterseniz,
    aynı makinenin fotokopi ve tarayıcı özelliği olan modeli de var Brother DCP-7010
    aynı toneri kullanmakda,
    Bu cihazı sadece siyah beyaz kullancağım dediğiniz için önerdim,
    renkli baskılama özelliği yok.
  • yeni modeli de çıkmış
    BROTHER DCP 7030 LAZER YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ ,
    328 TL kdv dahil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.