Şimdi Ara

Poster İçin Yazıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygun fiyatlı birşey arıyorum a4 kağıda değilde parlak kağıtlara yazdırmak istiyorum resim kağıdımı deniyordu onlara bilmiyorum

• resim kağıdından kastın fotoğraf kağıdıysa eğer ve sadece baskı yapacaksan canon pixma ip7250 hem tatminkar baskı kalitesiyle hem baskı hızıyla işini görecektir. çok fonksiyonlu istersende canon mg5350 veya 5450'yi incele fotoğraf kağıdına değilde kuşe kağıda baskıysa eğer aklındaki bu durumda cıss yada dolan kartuşla kullanacağın bir epson ve kuşe kağıdı mürekkebi kullanman icap edecekki bu mürekkep biraz daha tuzlu bir mürekkeptir.
  • baskı hızı ve kalitesi açısından çok yüksek beklentilerin yoksa eğer besleme sistemli bir canon mp230 (şu an için en uygun fiyatlı ürün bu 150 tl civarı) bile işini görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

baskı hızı ve kalitesi açısından çok yüksek beklentilerin yoksa eğer besleme sistemli bir canon mp230 (şu an için en uygun fiyatlı ürün bu 150 tl civarı) bile işini görebilir.

O yazıcıyı düşünüyorum forumdada satan bir arkadaş var baskı kalitesi güzel gözüküyor, a4 boyutunda olan kağıtlar varya hani poster felan basıyorlar yazıcıda fotoğraf kağıdımı oluyor onlar hocam ?
  • bu yazıcıyla fotoğraf kağıdına baskı yapabilirsin fiyatına göre hiçde fena baskı almazsın. bu işi ticari anlamda yapacaksan fotoğraf kağıdı fiyatlarınıda incelemeyi ihmal etme. mp230'la kuşe kağıda baskı yapamazsın bunun için epson+kuşe mürekkebi lazım. poster nasıl olur? genelde kuşe olur sanki ama düşük gramajlı foto kağıdına (saten mat mesela) alacağın baskılar poster olarak kullanılabilir pekala. aslında bu yazıcılarda makbul olan gramajı yüksek foto kağıtları ama hepten kalın kağıtta iş poster görünümünden çıkar diye düşük gramajlı diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

bu yazıcıyla fotoğraf kağıdına baskı yapabilirsin fiyatına göre hiçde fena baskı almazsın. bu işi ticari anlamda yapacaksan fotoğraf kağıdı fiyatlarınıda incelemeyi ihmal etme. mp230'la kuşe kağıda baskı yapamazsın bunun için epson+kuşe mürekkebi lazım. poster nasıl olur? genelde kuşe olur sanki ama düşük gramajlı foto kağıdına (saten mat mesela) alacağın baskılar poster olarak kullanılabilir pekala. aslında bu yazıcılarda makbul olan gramajı yüksek foto kağıtları ama hepten kalın kağıtta iş poster görünümünden çıkar diye düşük gramajlı diyorum.

Ticari yapmayacağım, fotoğraf kağıdına baskı yeterli bana, teşekkürler cevabınız için.
  • eğer kuşe kağıdına baskı almak istiyorsanız yakında tüm mürekkepli yazıcılardan resim baskısı alabileceğiniz özel kuşe kağıdı gelicek yurtdışından firmamıza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MERHABALAR .....

FİRMAMIZDA HER BOY VE EBATTA KAĞIT VE BU BOYUTLARDAKİ KAĞITLARA BASKI YAPAN MALİYETİ DÜŞÜK
    BASKI CİHAZLARI MEVCUT OLUP HER KONUDA TEKNİK DESTEK VE CİHAZ GARANTİSİ VEREN FİRMAMIZ MÜŞTERİLERİNE KARGO VE 2 YIL SİSTEM GARANTİSİ VEREN TEK FİRMADIR.
    ..

FİRMAMIZDA BULUNAN ULTRA PREMIUM KAĞITLAR 50 YIL SOLMAZLIK GARANTİLİDİR....

İLETİŞİM : 444 36 97

www.printmarket.com.tr

Poster İçin Yazıcı Tavsiyesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.