Şimdi Ara

Öğrenci kimlik kartı, öğrenci belgesi ve paso?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene aöf adalet bölümüne kayıt oldum ve birkaç sorum var sizlere.
    1.öğrenci kimlik kartını nasıl alabilirim ve bu kartı aldığımda ne işime yarar?
    2.öğrenci belgesini nasıl alabilirim?
    3.öğrenci için paso almak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?

merak ettiklerim bunlar, cevaplarınızı bekliyorum :)
    iyi günler..

• güncel arkadaşlar.
  • güncel.
  • 1- Öğrenci kimlik kartları kayıt olduğun büroya geliyor. Bana 9 Aralık'da gelecek demişlerdi. Sınavlara onunla giriyorsun.
    2- Büroya gittiğinde isteyebilirsin, hemen veriyorlar.
    3- Öğrenci belgeni alıp İETT'nin başvuru merkezlerine gitmen gerekiyor. Değişmiş de olabilir. En iyisi İETT'nin sitesine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

1- Öğrenci kimlik kartları kayıt olduğun büroya geliyor. Bana 9 Aralık'da gelecek demişlerdi. Sınavlara onunla giriyorsun.
    3- Öğrenci belgeni alıp İETT'nin başvuru merkezlerine gitmen gerekiyor. Değişmiş de olabilir. En iyisi İETT'nin sitesine bak.

koca forumda sizin gibi sorunlara duyarlı insanlar görmek gerçekten çok güzel :)
    bu arada yorum için çok teşekkür ederim, sorularımın cevaplarını sayenizde aldım.
    iyi günler ve iyi bayramlar dilerim...
  • quote:

1- Öğrenci kimlik kartları kayıt olduğun büroya geliyor. Bana 9 Aralık'da gelecek demişlerdi. Sınavlara onunla giriyorsun.

öğrenci belgesi bürodan alınmaz kayıtlı oldugun bolumun ogrencı ıslerıne gıdeceksin ordan dekanın sekreterine imzalatacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

quote:

öğrenci belgesi bürodan alınmaz kayıtlı oldugun bolumun ogrencı ıslerıne gıdeceksin ordan dekanın sekreterine imzalatacaksın.

Açık öğretim için sorulmuş farkındaysanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.