Şimdi Ara

öğrenci not sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR ELİNİZDE JAVA YADA HTML İLE YAZILMIŞ VEYA HERHANGİ BİR PROGRAMLA YAZILMIŞ ÖĞRENCİ NOT SİSTEMİ VAR MI?
    VARSA OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.....
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..[bye]

• ne gibi bişi yapmak istediğini pek anlamadım. yani girilen notları kayıt eden bi scriptmi yoksa sadece 3 notu giripte ortalamasını hesaplayan bi scriptmi.

arasında dağlar kadar fark var. belki biraz ayrıntıya girersen yardımcı olabilirim
  • öğrenci not sistemi derken ne kastediyorsun? biraz daha açıklarsan yardımcı olabiliriz...

nacizane düşüncem şu... isteklerinin karşılığı olabilecek türkçe bi program olacağını düşünmüyorum... ancak php veya asp ile bu tip programcıklar üretmek oldukça basit... sadece zaman ayırabilecek bir arkadaşını ayarlaman gerek...
  • slm arakadaşlar..
    istediğim not proramı öğrencicnin kendi notlarını görebileceği ve öğretmenin ise öğrenci notlarını girebileceği türden birşey..
    öğretmenin not girdiği yere öğrenci giremeyecek ve her öğretmenin ayrı şifresi olacak..
    yardım ederseniz çok sevinmirim..
    sevgilerimle
  • Tiwity. Bu pek kolay birşey değil.. İyi ASP ya da PHP kodlayan birine ihtiyacın var. Ben sana yapardım ama okulum var.
  • Ya ben bunu bi sitede görmüştüm ama neydi bi araştırayım seni bilgilendiririm...

TEŞEKKÜRLER::::
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.