Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

bi arkadaşın edu uzantılı maili vardı. rica ettim kendisi üye olup dreamspark üyelik bilgilerini yolladı bana. türkçe ve ingilizce için 2 farklı key aldım. türkçe olanını masaüstü bilgisayara ingilzice olanını da notebooka kurup türkçe dil desteği ekleyeceğim. keylerin 2 side farklı. böyle birşey yapabilir miyim ?

Evet yapabilrisin ama o kadar şatafatlı yollar izlemene gerek yok hocam

Türkçe Olanı Kurun masaüstünüze

Laptop a da da Türkçe ISO ile kurulum yapın.

interneti bağlamayın ilk aktive ekranında

daha sonra PC ayarlarından DNS nizi

8 8 8 8
    8 8 4 4

yapın

internete bagayın cihazı

bilgisayarım sağ click özelliklerden windows key düzenmleden girin ingilizce keyinizi

sorunsuz aktif olacaktır

Dikkat etmeniz gereken tek şey ingilzice keyi kurudugnuz makina format esnasında internete baglı olmayacak.

formattan sonra masaustu geldikden sonra denetim masasından dedigim ayarları yapın. herhangi sıkıntı olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: bektascinar

quote:

bi arkadaşın edu uzantılı maili vardı. rica ettim kendisi üye olup dreamspark üyelik bilgilerini yolladı bana. türkçe ve ingilizce için 2 farklı key aldım. türkçe olanını masaüstü bilgisayara ingilzice olanını da notebooka kurup türkçe dil desteği ekleyeceğim. keylerin 2 side farklı. böyle birşey yapabilir miyim ?

8 8 8 8
    8 8 4 4

yapın

internete bagayın cihazı

bilgisayarım sağ click özelliklerden windows key düzenmleden girin ingilizce keyinizi

sorunsuz aktif olacaktır

Dikkat etmeniz gereken tek şey ingilzice keyi kurudugnuz makina format esnasında internete baglı olmayacak.

formattan sonra masaustu geldikden sonra denetim masasından dedigim ayarları yapın. herhangi sıkıntı olmayacak.

oo harika yöntem almanca keyini felan bu şekilde kullanırım. ama şu an ingilizce indirdim türkçesini indirip kurayım. Ha bide bu dediğiniz yöntem industry pro değilde direk normal windows 8.1 proya olur mu acaba ?

• quote:

quote:

quote:

8 8 8 8
    8 8 4 4

yapın

internete bagayın cihazı

sorunsuz aktif olacaktır

oo harika yöntem almanca keyini felan bu şekilde kullanırım. ama şu an ingilizce indirdim türkçesini indirip kurayım. Ha bide bu dediğiniz yöntem industry pro değilde direk normal windows 8.1 proya olur mu acaba ?

Onu denemedim hocam . industry pro denedim cunku karsılastırması vardı industry pro daha iyi normale gore şu an tablo yok yanımda da

ayırca sadece 2 windows 8.1 keyi alabiliyorsunuz

tüm diller için key vermyior

mesela ingilzice ve türkçe albiliyrosunuz yada türkçe ve almanca yada ingilizce ve almanca

yada çince ve ispanyolca

ama 2 :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

8 8 8 8
    8 8 4 4

yapın

internete bagayın cihazı

sorunsuz aktif olacaktır

Onu denemedim hocam . industry pro denedim cunku karsılastırması vardı industry pro daha iyi normale gore şu an tablo yok yanımda da

ayırca sadece 2 windows 8.1 keyi alabiliyorsunuz

tüm diller için key vermyior

mesela ingilzice ve türkçe albiliyrosunuz yada türkçe ve almanca yada ingilizce ve almanca

yada çince ve ispanyolca

ama 2 :)

tüh o kötüymüş. neyse yapıcak birşey yok. aynı lisansı 2-3 pcde kullanabiliyor muyuz ?

• Hayır 1 Lisans 1 pc

aynı andak ullanamazsın

ama pc deki lisansı silip baska anakartlı pc ye kurunceo lur mu denemedim. deneyince yazarım ^^
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.

Sayesinde lisanslı windows 8.1 işletim sistemimiz oldu.

Çok sağol.

Bu arada kurdum çok memnunum.
  • Arkadaşlar ben dreamspark a aöf mailimle üye oldum ama doğrulama sekmesine geldiğimde doğrulama işlemini okulum üzerinden yap deyip Türkiye'yi seçiyorum devam diyorum ama hiçbir şey olmuyor? hata nerde napmam lazım bilenler bi yardım etsin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stranger in the Night

Arkadaşlar ben dreamspark a aöf mailimle üye oldum ama doğrulama sekmesine geldiğimde doğrulama işlemini okulum üzerinden yap deyip Türkiye'yi seçiyorum devam diyorum ama hiçbir şey olmuyor? hata nerde napmam lazım bilenler bi yardım etsin lütfen

Bende de aynı sorun var.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler her yıl tekrar doğrulama yapmak gerekiyor mu acaba galiba oğrencilik bitince dreamspark üyeliği de bitiyor ama windowsu kullanabiliyormuyuz hala ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    ye
  • Ye derken sanırım yes demek istediniz yani her yıl lisans doğrulaması mı gerekecek Windows için ?
    evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 10 Şubat 2014; 20:01:44 >
  • Cevabınızı okuyunca tam olarak anlayamadım online oyun oynuyorum İngilizce tam bilmiyorum yazmışsınız ciddi misiniz yoksa yes demek istediniz herhalde cevabıma istinaden mi yazdınız bir açıklama getirirseniz memnun olurum.Umuyorum ki ben yanlış anlamışımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 10 Şubat 2014; 19:05:10 >
    takılma be hoca,

sana cevap yazmadan once, hawken denen bir onliye oyundan hemen cıkmıstım, orda arkadaslarım var , konusuyoruz oyun ici strateji kuruyoruz felan neyse, oyundan hemen cıkınca ve birazda yorgun olunca , o mantıkla seni dogrulama amaclı ye yazdım, bunda bir sorun yok,

sizide hawkene bekliyorum,

bu arada soruna duzgun ve tam cevabı simdi veriyorum, evet yıllık uyelik yapılıyor.... sol tarafta sona erme tarihi (expiration date ) yazıyor, uyeligin varsa ordan gorebilirsin....

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 10 Şubat 2014; 19:52:19 >

• Tamamdır birden ye görünce bende bir anlam veremedim cevabın için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 10 Şubat 2014; 19:51:28 >
    onemli degil, seni ilgilendirebilecegini düsündügüm bi konuda daha aydınlatmak istiyorum, ben ogrenci degilim, ogrencilik yıllarım geceli epey oldu, üyeligide eski stajyer kartımla yaptım, ben oylesine, uye olabilirmiyim diye denemistim, dikkat edersen kullanıcı adımı yedek hesap yazdım, bende w8 lisans var bana yetiyor, umarım azıcıkta olsa dahi yardımcı olabilmisimdir, iyiforumlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 10 Şubat 2014; 19:58:46 >
  • Yardımın için teşekkür ederim gerçekten benimde üniversite biteli 8 yıl oldu :-) merak ettiğim şey bu lisans uzun süre kullanılabiliyor mu yoksa dreamspark üyeliği her yıl yenileniyor o ayrı ama sanırım verdikleri key toplu lisans olduğundan istedikleri an hepsini iptal edebilirler.Eğer lisans uzun süreli ise orijinal Windows 8.1 satın alma planımı iptal edeceğim bu nedenle tam net bilgiye ulaşmak istedim sizede keyifli forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 10 Şubat 2014; 20:18:53 >
    bence, bir isletim sisteminin omrü ortalama 5 yıldır, dreamspeak keylerinin 5 yıldan once iptal olacagını sanmam , sanırım lifetime key bunlar, ama yok ben w8.1 alacagım diyorsan buyur sana link, yuzde 60 indirimli alabiliyorsun, yalnız ogrenci dogrulaması istiyor haberin olsun, 69 dolar o kadar buyuk bir mebla sayılmaz heleki w8.1pro icin hicte fena sayılmaz, not:w8.1pro ful versiyondur....

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/cat/Windows/categoryID.62684800

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Windows-8.1-Pro-Student/productID.288769600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 10 Şubat 2014; 21:24:46 >

• Burada important kısmında sadece Windows 7 sahipleri içindir diyor bende Windows 7 yok hem 5 yıl uzun bir süre :-))
    gereksiz ayrıntı, demek istedigi sey su, biliyorsun windows 2 sekilde kurulabiliyor, windows ( ayar mayar aktarma icin, yukseltme yani) uzerinden ki, genelde bunu kullanan yoktur, 2. ise format atarak kurulumdur, demek istedigi w8.1pronun w7 den baska isletim sistemine yukseltme destegi yok, sen formattan kuracagın icin sorun yok bence, 5 yıl konusuna gelecek olursak microsoftun isletim sistemi cıkıslarına bakacak olursan ortalama 5 yılda bir yeni bir isletim sistemi cıkarıyor, arada cıkanlar turevleri oluyor, w8 dedigimiz sey ise w7nin türevi, aynı cekirdegi kullanıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 10 Şubat 2014; 21:39:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.