Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okul bitince silincekmi veya format atamıcazmı artıkın
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Yalnız benim anlamadığım nokta tr keyi aldım bir de eng keyi aldım tekrar tr keyini istediğimde Get Key silik çıkıyor yani tıklayamıyorum. ALLAHTAN kopyalamışım
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    kopyalamana gerek yok, kisisel bilgilerinin bulundugu kısma bakarsan keyin orda kayıtlı....
  • fthtsdmr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. @fthtsdmr
    Hocam şimdi istanbul üniversitesinden e mail başvurusu yaptımda bu e maile nerden erişiyoruz ?
  • KArdeş bu testi yaptıktan sonra neye göre sorunlu olup olmadığını anlayacaz. Programı indirdim kurdum ve testi yaptım. Sizdeki gibi değerler çıktı ama dediğim gibi nerden nasıl anlıyoruz sorunsuz olduğunu
  • Bu sayfalardan ulaşabilirsiniz en alttaki linkten direk giriş yapabilirsiniz.

bilgiislem.istanbul.edu.tr/?p=6178

ogr.iu.edu.tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illa ki edu.tr maile gerek yok. Ben 5 sefer universite kimlik karti ile aldim eşe dosta.

Sağolasın.
  • hawx2 steam versiyonu aldım, ondan once uplay versiyonu vardı, oyun ayarları bozuluyordu, simdi ise steam versiyon calısmıyor, w8 kullanıyorum, hawx2 ile ugrasıyorum, artık bu konuya kolay kolay yazman, artık w9 cıkın ca insallah....
  • Lise öğrencileri faydalanabiliyor mu acaba ?

• mic kullanıcısına yanıt
    evet, bu arada sorunu cozdum, hawx steam sürümü sahip olup calıstıramayanlar bana mesaj atabilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 24 Ocak 2014; 1:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

evet, bu arada sorunu cozdum, hawx steam sürümü sahip olup calıstıramayanlar bana mesaj atabilir....

Hangi seçeneği seçmem lazım yardımcı olabilir misin?

• onay işlemi ne kadar sürede gerçekleşiyor ?

edit: arkadaşlar bana bugün böyle bir mail geldi.

Aktif etmek için linke tıkladığımda "bu web sayfası kullanılamıyor" hatası alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lydertasarim -- 24 Ocak 2014; 15:54:16 >
  • mic kullanıcısına yanıt
    en alttaki secenegi secip kimlik resmi yollaman lazım....

ekstra bilgi oncelikle oyunun orjinal kopyası icin yazıyorum, oyun hawx2 steam versaiyondur,
    1 - steamın kurulu oldugu dizi ac,
    2 - steam dizini icinde HAWX2/REDIST/UBISOFT GAME LAUNCHER yolunu izle
    3 - UBISOFT GAME LAUNCHER klasorunun icinde bi program var onu kur
    4 - sonra oyunu calıstır,
    5 - ilginctir steam versiyon olmasına ragmen seni uplay kurulumuna yonlendiriyor, uplay kur, yoksa bi hesap ac, oyununu goremiyorsan steam icinde cd key kopyala uplay gir, oyunun aktif olacaktır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 24 Ocak 2014; 16:26:58 >
  • lydertasarim kullanıcısına yanıt
    24 saat bekle oyle tıkla, yada dreamspek gir, ordan kisisel bilgilerine bak , tıklamadanda aktif ettikleri oluyor bazen, ben 20 gun sonra tıklamıstım olmustu,
    not ilginctir bi daha kolay kolay yazmam demistim, ama yardım etmek te lazım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 24 Ocak 2014; 16:25:46 >
  • yardımın için teşekkürler sanırım siteden kaynaklı bir sorundu kimliğimi sabah 3-4 civarında göndermiştim bugün aktif oldu ve şu an indiriyorum.
  • Beyler indirdim kurdum fakat key gelmedi. Aktifleştiremedim. Sitede Get Key butonuna tıklıyorum hiçbir şey olmuyor.
  • beyler biri banada yapabilir mi?
  • bi arkadaşın edu uzantılı maili vardı. rica ettim kendisi üye olup dreamspark üyelik bilgilerini yolladı bana. türkçe ve ingilizce için 2 farklı key aldım. türkçe olanını masaüstü bilgisayara ingilzice olanını da notebooka kurup türkçe dil desteği ekleyeceğim. keylerin 2 side farklı. böyle birşey yapabilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.