Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yanlış hatırlamıyorsam 24 saat içinde aktifleşiyor. hemen kullanamıyorsunuz.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    1 günü geçti ama hala hata alıyorum. yapmam gereken başka bir şey mi var acaba?

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    https://www.outlook.com/aof.anadolu.edu.tr

Bu adrese girince Kullanıcı adı kısmına TC kimlik numaranı Parola kısmına da AÖF şifreni yazıp giriş yapıyorsun değil mi?
  • Türkçe ve ingilizce keyleri farklı verdi,var mı aynı hesapla hem türkçe ve hem de ingilizce 8.1 key alıp farklı cihazlara kuran ?
    hocam ben bu işten bir şey anlamadım senin dediğin gibi tc kimlik no ile girince kendi outlook hesabım açıldı. ikisinin de şifresi aynı olduğu için mi açıldı acaba? aof'den yeni aldığım mail adresini girince de hata alıyorum hesap yok diye. tc numarası yerine yeni aldığım mail adresi ile giriş yapmam gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Türkçe ve ingilizce keyleri farklı verdi,var mı aynı hesapla hem türkçe ve hem de ingilizce 8.1 key alıp farklı cihazlara kuran ?

ikisinide aldı ve türkçede sisteme keyleri girdim.Sorun olmadı
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Ben TC kimlik numaram ve aöf şifremi yazınca yeni aldığım aöf mailim açılıyor sizde nasıl Outlook hesabınız açıldı onu anlamadım :)

TC kimlik yerine yeni aldığınız xxx@aof.anadolu.edu.tr mail adresini yazıncada açılıyor birde böyle deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 21 Aralık 2013; 12:31:48 >
    bir türlü anlam veremedim. hesabımdan çıkış yaptım geçmişi sildim. tc ile de girsem @aof.anadolu.edu.tr diye de girsem normal @outlook.com hesabım açılıyor nasıl olabilir böyle bir şey?
  • bana doğrulama e-postası gelmiyor ..........@marun.edu.tr uzantılı bitane reklam mesajı geldi ama doğrulama gelmedi
  • birde driver konusunda windows 8 driverleri yuklememiz gerekiyor dimi sorun çıkarmaz heralde 8.1 de çünkü driver sitelerinde özellikle 8.1 yok yada daha çıkmadımı?
  • tum drıverlerı win7 driverları olarak kurdum
    hatta bazı donanımlarımın win7 driverları yok vista (webcam) yada xp driverları ile kurdum
    bt878 tv kartı gıbı hıc sorunsuz calısıyor
  • ilginctir dun gereksiz maillerimi siliyordum, ayın 12 sinde microsoftan mail gelmis , onaylama maili , 5 gun icinde hesap aktif edilmez ise silinecekmis yazıyordu, ben ise linke dun tıkladım, ve vakti zamanda ogrencilik yıllarımdan kalma stajyer kartımla yapmıs oldugum uyelik oynaylanmıs oldu, gercekten ilginc, yalnız bi nokta var, yıllık uyelik yapıyolar, sanırım heryıl uyeliginizi (ogrenciliginizi) dogrulatmanız gerekecek....
  • bende fazladan 2 adet endustri 8.1pro var ve bunları pc toplayan arkadaslarıma hediye edecegim, orjinal windowsu olmayan cok arkadasım var, son olarak belirtmek isterimki fırsatcılarada, satıs yapmak isteyenlerede karsıyım, endustri w8 ise 180 gunluk key galiba....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 25 Aralık 2013; 21:36:52 >
  • AÖF 40 yılın başı işe yarayacak galiba. Yalnız şöyle bir durum oldu; Aöf hesabını açar açmaz siteden aktivasyon olayını yaptım. Mail de 24 saatte anca açılıyor sanırım. Aktivasyon mailini erken göndermek sıkıntı yaratır mı?
  • Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar meselenin ne olduğunu tam olarak açıklarmısınız.
  • konuyu açıp bilgilendirme yapan arkadaşa çok teşekkür ederim
  • 2 tane aöf maili aktive ettim kendim ve arkadasın

2 tane daha aktive edecegim tıklıyorum linke aktivasyon maili geliyor ama aktiveo lmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthtsdmr

https://www.dreamspark.com/Product/Product.aspx?productid=82
    Burdan bir üniversitelerin verdiği mail adresi ile üyelik alıp doğrulama yaptıktan sonra keyi veriyor.Kolay gelsin.

bill gatesin evlatlık oğluyum istersen windowsu sana verebilirim süper bir pc ile ?
    not: ciddiyim.
  • şimdi ablamın maile gönderttim kodu yarın yükleyeceğim sınrsız dimi sonra uraştırmasın ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.