Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MRT_

Evet geçerli olur. Formattan sonra ayni key ile ister aynı cihaza isterseniz de farklı bir cihaza kurabilirsiniz.

eyvallah. 2. cihaza da kurulabiliyor mu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 14 Aralık 2013; 21:01:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    2 cihaza ayni anda olmaz.
  • quote:

Evet geçerli olur. Formattan sonra ayni key ile ister aynı cihaza isterseniz de farklı bir cihaza kurabilirsiniz.

Widows 8.1 Endstry pro Keyini windows 8.1 Enterprise a nasıl entegre edebiliri. orda resimler var ama hiçbirşey anlamadım

basitçe şunu indirin soyle yapın yazarsanız cok sevinirim.
  • Industry Pro keyini ve token dosyalarını normal Pro versiyona entegre ettim ama kuruluma geçerken tekrar key sordu olmadı sanırım tekrar denicem olursa buraya yazarım
  • Embeded 8 i kurdum aktive ettim key ile ama 180 trial olarak aktive etti. 8.1 i suresiz aktive etti bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum :)
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Üye olunca üniv. bitirene kadar üyelik devam ediyor mu? Yoksa belli sürede bir üyeliği yenilemek falan mı gerekiyor, öyleyse nasıl? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • koraygs K kullanıcısına yanıt
    üyelik 12 ayda bir teyit edilir, okul bittiyse üyelik feshedilir, ama bu almış olduğun lisansı etkilemez, sadece dreamsparktaki üyeliğin biter.
  • Teşekkürler, peki bu 12 ayda bir teyit edilmesi nasıl yapılıyor? Açıklayabilir misiniz ?
  • koraygs K kullanıcısına yanıt
    Hocam örneğin şunda öğrenci olduğumuzu nasıl teyit ettiler ve nasılki aktivasyon linki gönderdiler, aynen bu şekilde tekrarlanacak işlem,
    yeniden öğrenci olduğunuzu anlamak için teyit maili gönderecekler, üniversitenin verdiği eposta halen geçerliyse sorunsuz aktif edeceksiniz üyeliğinizi.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için şimdi indiriyorum.
  • bi zamanlar benimde ufak bi okul maceram olmustu, o doneme ait ama uzerinde tarih bulunmayan stajyer kartım duruyordu, kayıt oldum onu yolladım olmadı, sonra bi arkadasın acık lise ogrenci kartını kullandım, ilginctir 2 gun sonra hesabı aktive etmisler, isime yaramadı , sadece deneme amaclı yaptım, bende orjinal w8 key var, ve orjinal w7, ikisini aynı anda kullanıyorum (tekpc) simdi ise elimde 2 w8.1endustri pro, w8endustri (multilanguage) key var , w8.1 biri ing digeri tur, sanal makinada ing keyle turkce .iso kurdum oldu, sonrasında key degis kısmıyla diger keyi kurdum, o da oldu, anlayacagınız burdan 2 w8.1endustri pro bi adette w8 endustri (multilanguage) key sahibi olabiliyorsunuz....
    not:bu keyleri sahibine yani kimlik sahibine verdim, kullannıyormu bilmiyorum ama onun hakkı :))))  Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro

• Üni mailim yok
    dreamspark'a üye oldum etkinleştirme için diğeri seçtim
    üni kartımın fotosunu attım bilgilerimi girdim
    şöyle bi mail geldi ;

Merhaba

Bu e-postayı almanızın nedeni, yakın zamanda Microsoft Akademik Doğrulama hizmeti yardımıyla doğrulama talebinde bulunmanızdır. E-posta adresinizi bu program için göndermediyseniz lütfen bu e-postayı gözardı edin, bilgileriniz sistemlerimizden 5 gün içinde silinecektir.

Akademik durum doğrulamanızı tamamlamak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı tıklatın. Bağlantıyı tıklattıktan sonra doğrulama durumunuz onaylanacak ve doğrulama talebini ilk kez yaptığınız siteye döneceksiniz.

-Şu adrese gidin:https://www.msacademicverify.com/AVE/Activate?WLID=8jdFeC7W1da5ieS6FsJZpQ%3d%3d&lc=1055

Teşekkür Ederiz,
    Microsoft Akademik Doğrulama Ekibi

linke tıkladıgımda doğrulama kodu istiyor ama mailime kod falan gelmedi bilgisi olan var mı ?

• ben 8.1 kurmuştum ama kmspico ile..

windows 8.1 sürümünün ne zamana kadar geçerli olduğunu nereye bakarak öğrenicez?
    eğer uzun süre geçerliliğim varsa yüklemicem bunu
  • quote:

quote:

Temel bilgiler için; slmgr.vbs -dli

Detaylı bilgi için; slmgr.vbs -dlv

Geçerlilik süresi için; slmgr.vbs -xpr

Tümü için, slmgr.vbs

İstediğiniz cevap sanırım buydu.
  • aynen öyle sonradan buldum nette bunları 45 günlükmüş her kullanımda 45 günü sıfırlıyo :)

8.1 embedded industry pro buldum öğrenciler için lisans onu kurucam olmazsa
  • kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı, süresiz adınıza lisanslı daha ne olsun...
  • %0'da takılı kalıyor, nedenini bilen var mıdır?
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Hocam bekleyin malesef uzun sürüyor, benimki 10 mb int hızıyla yaklaşık 5 saatte indi, yani int hızıyla alakalı değil durum indirdiğimiz yerden kaynaklanıyor...
  • aöf den mail nasıl alıyoruz?https://mail.anadolu.edu.tr/web/ buradan tc kimlik no ile e-posta yarattım oturum açmaya çalışınca outlook'a yönlendiriyor adres şifre yazınca ise kayıtlı değil uyarısı alıyorum. belli bir süre mi geçmesi gerekiyor acaba aktif olması için?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.