Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen bende hiç karşılaşmadım böyle bir ekranla nerden girdiniz siz buraya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 9 Aralık 2013; 21:41:41 >
  • DataM4N kullanıcısına yanıt
    İndirdiğimiz iso VL iso kurulumda anahtar sormuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

İndirdiğimiz iso VL iso kurulumda anahtar sormuyor

Haklısınız hocam ancak aktivasyon işlemi için kurulumdan sonra lisans girilmesi gerekecek. VL ürünler RTM lisanslarını kabul etmiyor.
    MS sunucusundan download yapılıyorsa sorun olmaz da torrent olayında falan işler karışabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DataM4N -- 9 Aralık 2013; 22:00:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

Orijinalden alıntı: KorayT

Bende windows 8 kurucam fakat bu ekranda ne yapmam gerekiyor. eski bildiğimiz diskler görünmüyor windowsu nereye yükliycem veya diğer diskimdeki veriler durucak mı bilemedim. Yardımcı olabilecek var mı

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro

sorması ayıp bu neyin resmi?

tonlarca format attım ,hic karsılasmadım boyle bi ekranla....

Dreamspark sitesinden Windows Embedded 8 Industry isosunu indirdim. Format atmaya başladım karşıma bu ekran geldi

• Arkadaşlar, eğer okuduğum üniversite Premium üyeyse, account oluşturduktan sonra Premium hesabım direk oluyor mu, yoksa bunun için ayrıca bir işlem gerekir mi? Bir de ücretsiz mi?
  • rogersin R kullanıcısına yanıt
    DreamSpark Premium hesaplar OnTheHub.com üzerindedir.
    Okulunuzun DreamSpark Premium sağlaması demek, DreamSpark Premium hesabına sahip olacağınız anlamına gelmiyor. Bildiğim kadarıyla sadece Mühendis adayları bu hizmeti alabiliyorlar.
    Eğer mühendislik fakültesi öğrencisi iseniz, fakültenizde görevli olan DreamSpark Premium Administrator'ü bulmanız gerekiyor. :)
    Bu görev genelde araştırma görevlilerine yada Yrd.Doc.'lara verilir.

DreamSpark/DreamSpark Pre.'deki ürünler ücretsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DataM4N -- 10 Aralık 2013; 14:33:00 >
  • microsoft bu ne zaman ne yapacagı belli olmuyor, yada gizli ozelliklerin, menulerin nerde ne zaman cıkacagı bilinmiyor, bu da onlardan biri olsa gerek, sana onerim, isonu flasha yazdırman, ve formatı yukseltme veya windows uzerinden degilde , pc baslangıcında yapman, kolay gelsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

microsoft bu ne zaman ne yapacagı belli olmuyor, yada gizli ozelliklerin, menulerin nerde ne zaman cıkacagı bilinmiyor, bu da onlardan biri olsa gerek, sana onerim, isonu flasha yazdırman, ve formatı yukseltme veya windows uzerinden degilde , pc baslangıcında yapman, kolay gelsin....

Zaten usb ile format atıyordum bu ekran geldi. Bende yüklemedim zaten 8.1 yükledim onda bir sorun yaşamadım
  • DataM4N kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yanıtladığınız için teşekkürler, son birkaç sorum daha var yanıtlarsanız sevinirim.

1.Üniversite adını sorgulattığımda computer science ifadesi çıkıyor (engineering şeklinde değil, science diye geçiyor). Bu, nedir?
    2.Peki, kayıt oldum diyelim. Üniversiteden mezun olduktan sonra dreamspark üyelik süresinin bir sınırı var mı?
    3.Üyeliğin daha sonra kullanıcı tarafından iptal edilebilmesi mümkün mü?
    4.Office uygulamasının verildiği oluyor mu, ben mi software catalog'da göremedim?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

Öncelikle yanıtladığınız için teşekkürler, son birkaç sorum daha var yanıtlarsanız sevinirim.

1.Üniversite adını sorgulattığımda computer science ifadesi çıkıyor (engineering şeklinde değil, science diye geçiyor). Bu, nedir?
    2.Peki, kayıt oldum diyelim. Üniversiteden mezun olduktan sonra dreamspark üyelik süresinin bir sınırı var mı?
    3.Üyeliğin daha sonra kullanıcı tarafından iptal edilebilmesi mümkün mü?
    4.Office uygulamasının verildiği oluyor mu, ben mi software catalog'da göremedim?

Teşekkürler.

1) (Bu soruyu galiba DreamSpark Premium için sordunuz) Kaydedilirken o şekilde kaydedilmiş. Bunun sizinle bir alakası yok. Administrator ile ilgili bir durum bu. Diğer DreamSpark Premiumlardan farksızdır.
    2) Evet. DreamSpark/DreamSpark Pre. hesapları öğrenci olduğunuz süre içerisinde geçerlidir. Her yıl yenilenmesi gerekir. Hesabınız süre bitiminde "Expired" duruma düşer. Site, yeni ürün almanıza izin vermez.
    Hesabınız expired olduğunda öğrenciliğiniz devam ediyorsa Administrator ile görüşüp hesabınızı yeniden aktif edebilirsiniz.
    (DreamSpark Pre. kullanıyorsanız hesabınızın özelliklerine girdiğinizde geçerlilik süresini görebilirsiniz.)
    DreamSpark hesabınız Expired olsa bile daha önceden aldığınız lisans anahtarını kullanmaya devam edebilirsiniz.
    Ürün ile ilgili bir sorun yaşamazsınız. (Şu anda geçen yıl DS Pre. üzerinden aldığım W8 Pro lisansı ile Windows 8.1 Pro kullanmaktayım. Güncelleştirmeler, etkinleştirme vb konularda sıkıntı yapmıyor.)
    3) Hayır. Administrator tarafından iptal edilebilir. Expired hesaplar da sürekli olarak sistemde kayıtlı kalır. Hiç bir zaman hesabınız silinmez.
    4) Hayır. Office yazılımları DreamSpark kapsamı içerisinde değildir ancak Office'in bazı bileşenleri tekil olarak DreamSpark Premium hesaplar tarafından indirilebilir.
    MS Access, MS InfoPath, MS Visio, MS Groove'u DS Premium'dan edinebilirsiniz.
    Excel ve Word ürünlerini DreamSpark Pre.'dan alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DataM4N -- 10 Aralık 2013; 19:37:28 >

• Windows 8.1 kurulu bende üyeliği etkinleştirdim fakat 8.1 için key nereden alacağım o sayfayı bulamadım.
  • Arkadaşlar, Windows Embedded 8.1 Industry Pro sürümün Windows 8.1 Pro'ya göre herhangi bir dezavantajı var mı? (hız,performans,işlev,vs. kısacası her açıdan soruyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 10 Aralık 2013; 19:55:29 >
  • Speed_Passion kullanıcısına yanıt
    koraygs K kullanıcısına yanıt
    Bu sayfada

https://www.dreamspark.com/Product/Product.aspx?productid=82

@koraygs ;

herhangi bir farklılık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 10 Aralık 2013; 20:25:55 >
  • quote:

Bu sayfada

https://www.dreamspark.com/Product/Product.aspx?productid=82

@koraygs ;

herhangi bir farklılık yok

Bu keyleri kabul etmiyor nedense?

Size verilen key sadece Windows Embedded 8.1 Industry Pro sürümünde çalışır. Windows 8.1 ve Pro sürümlerinde kullanamazsınız.
  • Peki bu bahsedilen sürüm 8.1 ve pro dan aşağıda bir sürümmü yani bir daha format atmaya gerek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Peki bu bahsedilen sürüm 8.1 ve pro dan aşağıda bir sürümmü yani bir daha format atmaya gerek varmı?

Birdaha formata gerek yok herşeyiyle tam bir windows 8.1 e sahip oluyorsunuz zaten daha yüksek sürümlerdeki ek özellikler bizim gibi kullanıcılar için gereksiz özelliklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Aralık 2013; 20:55:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Peki bu bahsedilen sürüm 8.1 ve pro dan aşağıda bir sürümmü yani bir daha format atmaya gerek varmı?

Birdaha formata gerek yok herşeyiyle tam bir windows 8.1 e sahip oluyorsunuz diğer zaten daha yüksek sürümlerdeki ek özellikler bizim gibi kullanıcılar için gereksiz özelliklerdir.

Tamam ama ben nasıl geçiş yapıcam o zaman o sürüme şuanda verdiği keyleri kabul etmiyor.
    W8.1 9600 Benim kullandığım sürüm.
    Windows Embedded 8.1 Industry Pro ISO imajını indirip format atmalısınız.
  • quote:

Windows Embedded 8.1 Industry Pro ISO imajını indirip format atmalısınız.

İndirme Linkini verirmisin.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.