Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    senin yapacagın en mantıklı sey, recovery dosyalarının bulundugu bolumu yedek yapman, yani degerli dosyalarını recovery bulundugu diske kopyala, bu c ise c'ye kopyala, windowsu da ''d'' ye kur, d'ye kurmadan once onuda 2 bolume ayırabilirsin, bunun icin d'yi silmen ve sonra 2 ayrı bolum olusturman gerekecekki, buda icindeki herseyin silinmesi demek, kısaca d'yi 2'ye böl, bunlardan birine windowsu kur, en mantıklısı bu....
  • yükledim ama pek sevemedım bu 8i 7den sonra keşke klasik başlat menüsü olsa
  • arkadaşlar bende 8.1 indirdim ancak deneme amaçlı arkadaşın bilgisayarına yükledim. şimdi kendim kullanmak istesem arkadaşın bilgisayarındaki benim key ile kurduğum 8.1 i silmem gerekecek değil mi? doğru anlamışım? 6 olan aktivasyon sayımda 5 olmuş olacak farklı bir bilgisayarda yüklediğim için. doğru mudur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • B@R!$ B kullanıcısına yanıt
    denedınızmı ? ıkıncı bır bılgısayara daha yukleyebılıyor muyuz?*
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
    Hem türkçe hemde ingilizce key aldım ve 32 bit iso yu indirdim.
    Evde çok fazla kullanılmayan win 7 starter ve ubuntu yüklü bir samsung n150 netbook vardı iso dosyasını usb diske yükleyerek ona kurdum.2 işletim sisteminden de daha hızlı ve akıcı.
    Yalnız netbooklara yüklemeyi düşünenler için şöyle bir problem var 1024x600 ekran çözünürlüğünde metro uygulamaları çalışmıyor ekran çözünürlüğünü en az 1024x768 yapmak gerekiyor ama görüntü ayarlarında 1024x600'den daha yüksek bir seçenek olmadığı için kayıt defterinden birkaç işlem yapmak gerekiyor.Bu durumdada şöyle bir problem var ekran çok az basıklaşıyor.Bu durumu sorun etmeyenler için öneririm çünkü kesinlikle hız farkı var.
    Yüklemeden sonra wifi sorunu yaşadım,ethernet ile problemsiz bağlanıyor ama wifi tüm ağları görüyor bağlanmak istediğiniz ağa bağlanıyor ama sınırlı bağlantı ile.Bu durumu da ethernet ile bağlanıp wifi sürücüsünü güncelleme ile çözdüm.
    Netbook'a yüklemeyi düşünenler takıldıkları bir yer olursa sorabilirler elimden geldiğince cevaplarım.

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro
     Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 8 Aralık 2013; 12:25:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sormak istediğim bir konu var. Kimlik fotoğrafını çekip yolladım. Bir süre sora Microsoft akademik durumunuzu onaylamak istiyor diye mail geldi. Mailde gelen linke tıkladım açılan sayfada 1-2 sayfa gitti ve en son dreamspark a tekrar yönlendirdi. Kontrol ettim hala hesap durumu non-verify yani değişiklik yok. DEMEKKİ inceleyecekler diye bekleiyorum 4 gün oldu heralde hala herhangi bir ses seda çıkmadı. Bir yerde eksiklik yanlışlık mı yapıyorum boşa mı bekliyorum anlamadım.

1-2 gündür kastım sitres yaptım yemin ediyorum. Aklına takılınca uyuyamayanlardanım. Bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyeismi -- 6 Aralık 2013; 16:49:06 >
  • Ben de aldım, konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Fakat bu 10 gün içinde kullanılmazsa bloke olacak iddiası doğru mu arkadaşlar, ona göre hareket edelim?
  • @Barış: Bir lisans sadece bir bilgisayarda kullanılabilir. Bunu denemek bile bir hata. Farklı bir key alma ihtimailn varsa bence onu değerlendir.

@Uyeismi: DreamSpark anasayfasındaki Support yazısına tıklayıp sorununuzu ingilizce olarak anlatın. Geri dönüş yapacaklardır.

@Eyc: Lisans anahtarını vermeden önce size sözleşme sunmuş olması gerekir. Sözleşmede bununla ilgili bir açıklama var mı diye bakabilirsiniz ancak lisans anahtarını iptal etmesi çok büyük bir sorun değil. Millet korsan anahtarlarla Skype üzerinden etkinleştirme yapıyor. Siz de kendi lisansınız ile Skype üzerinden aktivasyon yapabilirsiniz. :)
    Keşke Benim de hesabım olsaydı.
  • DataM4N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ben yine de sistemi kuracağım birkaç güne, tedbiri elden bırakmamak gerek.
  • Konu açan arkadaşa teşekkürler tekrardan,görmeyen kalmasın
  • Bende windows 8 kurucam fakat bu ekranda ne yapmam gerekiyor. eski bildiğimiz diskler görünmüyor windowsu nereye yükliycem veya diğer diskimdeki veriler durucak mı bilemedim. Yardımcı olabilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A200AMG -- 8 Aralık 2013; 12:38:29 >
  • Arkadaşlar AÖF e posta zımbırtısını bulamadım SDÜ baktım benim eposta hala çalışıyor üye oldum ne yaptıysam aktivasyon postası gelmedi. SDÜ yokmu dreamspark olayında? gerç "Suleyman Demirel Universty" olarak tanıdı microsoft?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 8 Aralık 2013; 22:09:03 >
  • uyeismi kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben bu konuyu nette ilk duyurduğum sıralarda,

Daha önceki forumumda 1-2 yolla herkes dreamspark sahibi oldu. ve bu yöntemler çko fazla talep yüzünden kapandı. Daha sonra ilk günlerde sadece otobüs karıtın yollayıp onaylatanlar oldu anında onlarda lisans edindi. Fakat şimdi kolay kolay onaylanmıyor.

Kardeş ben bu konuyu nette ilk duyurduğum sıralarda,

Daha önceki forumumda 1-2 yolla herkes dreamspark sahibi oldu. ve bu yöntemler çko fazla talep yüzünden kapandı. Daha sonra ilk günlerde sadece otobüs karıtın yollayıp onaylatanlar oldu anında onlarda lisans edindi. Fakat şimdi kolay kolay onaylanmıyor.

Senin durumuna gelince gerçekten üni öğrencisisiysen onaylarlar ama bu kadar sürmemesi lazımdı. Tekrar dene yeni bir üyelik falan aç. Mail at. Başka onaylama yollarını dene. Örn, Mail yolu ile.
  • Sonunda aldım indiriyorum.Sadece windows 8 değil visual studio da veriyormuş onunda keyini aldım sevindirici haber
  • Elinde fazla olan varsa kabul ederim, o konuda skintiniz olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenin adina gmail actim. O maille kayit olup onay kisminda okul kimliginin resmini okul ismini yazip yolladim 1 gun sonra onaylandi. Suan windows iniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu indirme bağlantısı sürekli kopuyor başka yerden windows 8.1 embedded çeksek olmaz mı.sabahtan beri inmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorayT

Bende windows 8 kurucam fakat bu ekranda ne yapmam gerekiyor. eski bildiğimiz diskler görünmüyor windowsu nereye yükliycem veya diğer diskimdeki veriler durucak mı bilemedim. Yardımcı olabilecek var mı

sorması ayıp bu neyin resmi?

tonlarca format attım ,hic karsılasmadım boyle bi ekranla....

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Ya bu indirme bağlantısı sürekli kopuyor başka yerden windows 8.1 embedded çeksek olmaz mı.sabahtan beri inmedi

Ürünleri çeşitli filehosting'lerden & torrentten indirebilirsiniz.
    Dikkat etmeniz gereken tek şey indirdiğiniz ürünün RTM olması gerektiği.
    Buradaki lisans anahtarları RTM anahtarlardır. VL ürünlerde DreamSpark anahtarları çalışmaz.

Üniversite mailim duruyor ama onaylatamadım. Bir türlü aktivasyon linki ulaşmadı ben de mail attım.

Yazdıkları cevabın Türkçesi:
    ------------------------------------
    Aşağıdaki bilgileri yanıtlayın:

1. Kullandığınız mail adresi.
    2. Öğrenci kimliğinin taratılmış hali.
    3. Transcript yada aldığınız dersleri gösteren belgenin taratılmış hali.

İstenen bilgileri aldıktan sonra hesabınızı onaylamanız için size doğrulama kodu göndereceğiz.
    -------------------------------------
    Ben mezun durumdayım. Transcript yerine diploma göndersem olur mu?

Eğer hesabını doğrulayamayan yada listede üniversitesi bulunmayan öğrenci arkadaşlar varsa,
    https://www.dreamspark.com/Student/Support.aspx
    Buradan sorununuzu ingilizce olarak anlatınız. Çalışma saatleri içerisinde yanıt gönderiyorlar.

• Cevap için teşekkürler..Mezun durumunda hatta mezun olmak bişiyi değiştirmiyor.Ben mezun oldugum SDÜ bana verdiği öğrenci epostası ile kayıt oldum.Beni sevindiren aynı zamanda Visual Studio içinde link vermiş olması
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.