Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    indirme linki burada almış olduğun üyeliğin ile giriş yapmalısın.

https://www.dreamspark.com/Product/Product.aspx?productid=82
  • Türkçe seçeneğini seçince get key butonu kalkıyor key vermiyor sebebi nedir?
    Edit:Çözdüm daha önce denemiştim myapps bölümünde imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 10 Aralık 2013; 22:33:45 >
  • mail'i olmayanlar için bir ilaç seçenek yok mu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: crixus

mail'i olmayanlar için bir ilaç seçenek yok mu :(

var , hemde w8.1pro icin hemde calısıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya_han

Maili olmayan arkadaşlar için Kod satışımız mevcuttur. PM ile ulaşabilirsiniz.

ne kadara satiyorsun bilemem ama bu davraniş etik değil ve suç, biri sikayet ederse kodlarinin kapatilmasindan tutta kendi kullandigin kodlarin iptal olmasina kadar gider bu iş, sizin gibiler yüzünden humblebundle gibi siteler artik kod vermiyorlar, birakin bu ayaklari artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaya_han K kullanıcısına yanıt
    .edu'lu eposta yeterken siz dreamspark'a mı dreamspark premium'a mı para ödüyorsunuz? zannedersem dreamspark için üyelik ücreti yok.
  • İso dosyasını indirdim cd ye çektim fakat cd yazdıktan sonra doğrulama yaparken 'g/ç Aygıt hatası ile istek yürütülemedi hatası' hatası veriyor.
    2 cd denedim 2 sindede aynı nedir bunun sorunu?
  • Bir sorum olacak. Windows 8.2 çıkarsa ve orijinal Windows 8.1 sahiplerine yükseltme imkanı verilirse, bu sürüme de verilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraygs

Bir sorum olacak. Windows 8.2 çıkarsa ve orijinal Windows 8.1 sahiplerine yükseltme imkanı verilirse, bu sürüme de verilir mi acaba?

Verilir tabi ki...

• Speed_Passion kullanıcısına yanıt
    Windows 7 USB DVD Download Tool ile CD ye çekmeyi deneyin olmazsa Flash Disk ile yapabilirsin
  • Mesajim bulunsun

• Arkadaslar Cogu Kişi Windows 8.1 Blue Edition ve Windows 8.1 pro ile arasındaki farkı sormus

bu versiyonlardan daha iyi bile olduğunu söyleyebilirim

http://www.microsoft.com/windowsembedded/en-us/windows-embedded-8.aspx

dan karsılastırabilirsiniz.

Ben Açıköğretim Kimliğim ile 1 Adet Edindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

İso dosyasını indirdim cd ye çektim fakat cd yazdıktan sonra doğrulama yaparken 'g/ç Aygıt hatası ile istek yürütülemedi hatası' hatası veriyor.
    2 cd denedim 2 sindede aynı nedir bunun sorunu?

flash diske yazın,daha pratik.

http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 13 Aralık 2013; 11:55:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    Kucuk bir islemle industry token dsyalari ile pro multi lang surumlrinde kullanabilirsiniz

• İstanbul 29 mayıs üniversitesi her zamanki gibi gözükmüyor listelerde ne güzel
  • ismailertunc İ kullanıcısına yanıt
    Nasıl olacağını açıklar mısınız?
    Yani bu keyi diğer sürümde nasıl kullanacağız?
  • Teşekkürler bilgilendirme için.

Bende ekran alıntısı paylaşayım...

• ismailertunc İ kullanıcısına yanıt
    Küçük işlemi otomatik yapan bir program hazırlamışlar adı; MSMG ToolKit for Windows 8.1 bununla çok kolay yapılabilir denemek lazım.

http://forums.mydigitallife.info/threads/50572-MSMG-ToolKit-for-Windows-8-1-Windows-Server-2012-R2-v1-02?s=bac401f50500e9ca791dd31cf567822b
  • bunu kurduktan sonra format atsak key yine geçerli olacak mı
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Evet geçerli olur. Formattan sonra ayni key ile ister aynı cihaza isterseniz de farklı bir cihaza kurabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.