Şimdi Ara

Öğrencilere cep telefonu, bilgisayar ve internet desteği için başvuru şartları açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ya abicim ne 2 gb ramı neyden bahsediyorsun ? Dediklerinin bir kısmı doğru artık ekosistem o yöne doğru ilerliyor ama giriş seviyesi laptoplarla olmaz bu. Bahsettiğin ekosistemler hem daha tam anlamıyla oluşmuş değil hem de bu işlemler için bile orta seviyeli bir laptop gerçekten şart. En basitinden tıp okuyan bir kişinin 3 boyutlu bir anatomi atlası uygulaması yüklediğinde o bilgisayar bir zahmet kasmasın ya veya grafik tasarımla uğraşan, 3 boyutlu tasarımlar yapan veya en basit haliye video, fotoğraf editlemekle uğraşan bir kişi için gerçekten yeterli değil bu cihazlar. Bu tür ucuz cihazlar ofis işlemleri, video film izlemek, internetten bir şeylere erişmek için yeterli ama diğer basit işlemlerde bile aksayacak veya yavaş çalışacaksa ben ne anladım bu işten. 2,4 gb ramli telefonlar bile günümüzde bazı noktalarda yetersiz kalırken laptoplar nasıl yeterli olsun ? Ayrıca bu tür cihazların ekranlarını hep kısıp koyuyorlar. Şöyle en azından orta seviyeli bir kalitede ekran kullanmak, oda ışığı altında parlamayan, ekranı net görebilecekleri bir laptop kullanmak bu çocukların hakkı değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mükemmel bir fırsat ,Atv de bir iki tane eline 100 lira tutustturulmus liselide ropartaj yapar.

Allah cumhurbaskanımızdan razı olsun sayesinde telefon aldık diye.

Mission completed!

• bişey B kullanıcısına yanıt

Merak ettim araştırdım gerçekten sistem gereksinimleri nelerdir diye ve ben de şaşırdım. Adamlar bulut tabanlıya geçmesi ile çözmüşler. Güzel bir detay ve yıllardır varlar üstelik.

Sanki ben mi belirledim veya dedim 2Gb Ram yeter meselesini ilgili mühendislik bulut tabanlı oluşu ile alakalı.

Devlet bulut tabanlı nimetlerini bahsetmesi gerekir. Zaten eninde sonunda ithal bileşenler maliyeti de düşürmek lazım neticesinde bu yardımlar bizim paralardan geliyor. Hesap verilebilir devlet bilinci bunu gerektiriyor. Yoksa offline gerekli dersen o uygulamaları çok güçlü PC gerektiriyor. Batıda zaten parası olan öğrenciler veya velileri özel indirimde alıyorlar.

Yazdıklarım net .

• Naçizane iki sorum olacak ilki bu vergisiz telefonları netten değilde teknolojik marketlerden yerinden canlı alabilirmiyiz ikincisi atıyorum 14 k tutan bu gruba girmeyen telefonun farkını açıktan ödeyip faturasını 9499 olarak kestirebiliyormuyuz ????

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknolojik marketlerden alabilirsin. Bence faturada 9499 yazması yeterli ancak fatura üzerinde bazı bilgilerin olma şartı var fatura keserken onlara dikkat etmeni tavsiye ederim.

• 25 yaşındakiler bu indirimden faydalanabiliyor mu?

• Xiaomi note 12 8700 liradan ne kadar vergi iadesi alinir daha once alan oldumu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.