|
Öğrencilere cep telefonu, bilgisayar ve internet desteği için başvuru şartları açıklandı
-
-
Bilgisayarlar için lütfetmişler %16,66 çok olmuş bence %3,8 falan olmalıymış. Yahu zaten 9500 TL'nin dedikleri oranda olan iadesi 1500 TL. Alacaklar indirim vs. kovalarsa daha iyi bir fırsat yakalayabilirler. Gerçekten komedi bir durum yani.
Ek olarak telefondan alınan iadeyle cihazlar anca yurtdışı geliş fiyatına yaklaşıyorlar %44 gibi bir orana rağmen. O kadar acayip vergi alınıyor cihazlardan anlayacağınız. Örn. a34 denilen cihaz 9500 TL x (1-0,4444) = 5278,2 TL yapıyor. Zaten cihazın geliş fiyatı 200 $ civarında o da yaklaşık 5600 TL demek. Çok fazla denilecek bir şey yok. Yine de imkanı olmayan bir kaç öğrencinin bile işine geliyorsa mutlu olurum.
Fakat özellikle mühendislik öğrencilerinin analiz vs. yaptıracağı bilgisayarların fiyat skalasına yaklaşamıyor ya gerçekten fiyasko. Yani makina müh. pc müh. okuyan öğrenci ekran kartı kullanarak hesaplama yaptırmaya çalışacak ve o aldığı pc can çekişecek. İnsanın yazdıkça yazası geliyor.
-
Bir de avrupaya gitmek için schengen vizesi başvurularında bu kadar belge istenmiyor. Satın aldığım firmanın vergi kimlik numarısını da bir zahmet kendi veri tabanından çekiver.
-
26 yaşından gün almamaymış. Özgürlükler ve haklar ülkesi Türkiye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çünkü 26 yaşından gün almış kişi okuyamaz, ne işi var okul mokul. Gitsin çalışsın...
-
Parti gençlik kollarına üyelik şartı da koysalarmış.
-
alınan bilgisayarın faturasında fiyatı düşük gösterip 9.500den kalanı elden verirlerse ne olacak
-
3 kuruş ödeme yapacak diye şartlara bak, maşallah.
Öğrenciye internet önce okullar açılmadan gelecekti, sonra okul açılınca gelecekti, sonra Ekim ortası, sonra "100. yılımız 29 Ekim!!", sonra Kasım başında verilecek, şimdi de "2 ay içinde verilecek."...
2 ay içinde Güz Eğitim Dönemi bitiyor, eğitim yılının yarısı bitiyor, vermeyecekler herhalde öğrenciye internet falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorsana 9500'e A34 var mı diye :D
-
Şuna bak. Teknolojiden sınırsız faydalandırılması gereken gençlik için bile sınır getirilmiş. Gideceksin en kalitesiz laptopu ve telefonu alacaksın. Bir de bunun için iyilik yaptık deniyor. Yazık gerçekten. Yetenekli gençler bu teknolojisizlik içinde ülkeyi bırakıp gitmekte çok haklı.
-
AutoCad dahil bircok uygulama web tabanli ve yuksek donanim istenmiyor... 2GB RAM bile yetiyor... Bulutta uzaklardaki superbilgisayarlarda islemler yapiliyor. Aslinda gelecek bu yonde ... Windows bile ilerde kurumsal yapilanmalardan sonra bireysel client surumlerine de bulut tabanli isletim sistemi gelecektir ...
Isletim sistemi bulut ve bu bulut uzerinden AutoCad MS Office ve diger nice populer egitim paketleriyle hatta ucretsiz olmalari ile avantajlara sahiptir...
Öğrenciler için Eğitim Yazılımları Kılavuzu | Autodesk
AutoCAD web application Help | Frequently Asked Questions | Autodesk
Muhendis/ Mimar vs icin zaten okudugu bolumde de bu hesaplari vardir. Olmasa bile yine kendiniz gereken ogrenci belgeleri ile aninda uygun veya ucretsiz akademik imkanlara sahip olabilirsiniz. Bundan ogretmenler/akademisyenler de faydalanabiliyor ...
What are the system requirements?
The AutoCAD web app is supported by 64-bit Google Chrome (version 85 or later), 64-bit Mozilla Firefox (version 78 or later), and 64-bit new Microsoft Edge (Chromium based, version 85 or later) on Windows or Mac. For the best performance, it is recommended to use the latest version.
Since this product runs entirely on the web, the system requirements are minimal. It is recommended that you have at least 2GB of RAM.
Cevrimdisi yapacagim dersen Mathcad gibi bir program sistem gereksinimleri neredeyse yok gibi Windows 10 icin ne gerekli ise o .. 2GB kurulum ister ama pratikte 700 MB yer kaplar... RAM haliyle baya dusuk ister ..
Mathcad - The software for engineering calculations - Alfasoft
Matlab desen keza benzeri :
Pricing and Licensing - MATLAB & Simulink (mathworks.com) Akademik olunca ona gore lisanslari vardir ve ilgili universitelerin bilgi islemlerinden ucretsiz kurulum detaylari istenebilir ve sistem gereksinimleri de oyle mattah birsey degildir ...
Ms Office paketleri de keza ayni . Ister online ister offline gereksinimler azdir ... Bedavadir ... Ikamesi Google Sheets .
Tekrardan basa donersek : AutoCad Akademik surum her ogrenci kendi bilgisayarina yuklemeye izin verecek bir duzen de Turkiye'de yoktur :)
Yok kendim odeyeceyim ogrenci pakediyle filan dersen zaten paran vardir ve dert etmezsin alacagin PC icin ...
Samimi bir mazaret / gerekce yoktur ...
-
Tablet alacağım ama mac adresi isteniyor faturada bu yoksa nasıl yapcaz? Kaç gün geçti halen belirsizlik mevcut
Emeklilere yaptıkları çifte standart yetmiyor şimdi öğrenci ayrımı yapıyorlar. Hedef 2023 devam.
Şuan genç bir insanın en az a34 seviyesinde telefon kullanması lazım. Kötü olmayan bir deneyim için.
Daha 20 dk önce başvuru açıktı, tekrar kapatmışlar şaşırdım mi,hayır tabikide
10 gb net için hattı kendi üzerime alma parası 275 lira+ mevcut tarifemin iptali+ onun cayma parası gerekiyormuş. yahu ben üniversiteye numaramı vermişim e devletimde var gsb'de var o numaraya tanımlansın işte benim tc numaramı o numarayla eşleyin bu kadar zor mu bu.
ikametgahta istiolarmı komdi gerçekten bence dalga geçiolar
-
2.el faturalı temiz telefon bulup alın daha iyi...
Telefondaki vergi hakki için hattı taşımak gerekiyor mu acaba tam anlayamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bilgisayarlar için lütfetmişler %16,66 çok olmuş bence %3,8 falan olmalıymış. Yahu zaten 9500 TL'nin dedikleri oranda olan iadesi 1500 TL. Alacaklar indirim vs. kovalarsa daha iyi bir fırsat yakalayabilirler. Gerçekten komedi bir durum yani.
Ek olarak telefondan alınan iadeyle cihazlar anca yurtdışı geliş fiyatına yaklaşıyorlar %44 gibi bir orana rağmen. O kadar acayip vergi alınıyor cihazlardan anlayacağınız. Örn. a34 denilen cihaz 9500 TL x (1-0,4444) = 5278,2 TL yapıyor. Zaten cihazın geliş fiyatı 200 $ civarında o da yaklaşık 5600 TL demek. Çok fazla denilecek bir şey yok. Yine de imkanı olmayan bir kaç öğrencinin bile işine geliyorsa mutlu olurum. Fakat özellikle mühendislik öğrencilerinin analiz vs. yaptıracağı bilgisayarların fiyat skalasına yaklaşamıyor ya gerçekten fiyasko. Yani makina müh. pc müh. okuyan öğrenci ekran kartı kullanarak hesaplama yaptırmaya çalışacak ve o aldığı pc can çekişecek. İnsanın yazdıkça yazası geliyor. |
Bir de avrupaya gitmek için schengen vizesi başvurularında bu kadar belge istenmiyor. Satın aldığım firmanın vergi kimlik numarısını da bir zahmet kendi veri tabanından çekiver.
|
26 yaşından gün almamaymış. Özgürlükler ve haklar ülkesi Türkiye
|
Şuna bak. Teknolojiden sınırsız faydalandırılması gereken gençlik için bile sınır getirilmiş. Gideceksin en kalitesiz laptopu ve telefonu alacaksın. Bir de bunun için iyilik yaptık deniyor. Yazık gerçekten. Yetenekli gençler bu teknolojisizlik içinde ülkeyi bırakıp gitmekte çok haklı.
|
Parti gençlik kollarına üyelik şartı da koysalarmış.
|
Emeklilere yaptıkları çifte standart yetmiyor şimdi öğrenci ayrımı yapıyorlar. Hedef 2023 devam.
|
O kadar şart koyup sana verecek olacakları telefon |
10 gb net için hattı kendi üzerime alma parası 275 lira+ mevcut tarifemin iptali+ onun cayma parası gerekiyormuş. yahu ben üniversiteye numaramı vermişim e devletimde var gsb'de var o numaraya tanımlansın işte benim tc numaramı o numarayla eşleyin bu kadar zor mu bu.
|
Çünkü 26 yaşından gün almış kişi okuyamaz, ne işi var okul mokul. Gitsin çalışsın...
|
Benzer içerikler
- instagram algoritma sıfırlama
- wechat qr code
- iphone zil sesi yapma
- fotoğraf canlandırma
- final cut pro fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X