Hangi bölüm? + inşallah geçersin + alta yaz hocam bitirme sınavım tipi bir not. Hocasına göre işe yarayabiliyor.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-FC447FCDFIş bulursun inşallahSınavda başarılar kardeşim, keşke bize de nasip olsa :)
quote:Orijinalden alıntı: GorunmezBKZSınavda başarılar kardeşim, keşke bize de nasip olsa :)Alıntıları Göster Başarılar
quote:Orijinalden alıntı: RaznurkHayırlı olsun meslektaşım İş falan olursa benide gör hayat şimdi başlıyor hacı inşaat mühendisliğinin özel sektör istihdamını bilmem ama kamuda alım oluyor epey. kpss ye hazırlanıyonmu?
azman çavuş kullanıcısına yanıt Kpss hazırlanmıyorum. Stajlarımda şantiye bağımlılık yaptı. Özel sektörde çalışmak istiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Neil Patrick HarrisInşaat muhendisliğinin iş olanakları nasıl ?inşallah bitirirsin hocam
quote:Orijinalden alıntı: tisuanziiinşallah bitirirsin hocamAlıntıları Göster hakkında hayırlısı olsun hocam
Raznurk kullanıcısına yanıt Hadi hayırlı olsun. İşine kavuşursun kısa zamanda inşallah. Benimde 4.5 sene var daha. Elektrik elektronik okuyorum