Şimdi Ara

Öğrenciye 25bin TL Araba Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
4.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hb 5 kapılar hoşuma gidiyor. Saydığınız arabaların piyasasını araştırayım. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25HektarArazi 2 kullanıcısına yanıt
    Her türlü kalkılır kardeşim 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kesinlikle fiat panda diyorum. Bu fiyatlara klima abs 2 hava yastıgı gibi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaisensei -- 8 Ocak 2019; 0:18:35 >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    15-20 yaşındaki arabalara bu paraları istiyorlar inanılmaz gerçekten. Tata Indigo, Chevrolet Kalos-Aveo falan nasıl sizce?

• gaisensei kullanıcısına yanıt
    Camlı Van'ların çakması olmuş . Bu da güzelmiş yalnız.

Piyasanın durumu bu kardeşim maalesef içler acısı...

Arkadaşımda var Tata Fiat'ın 1.3 multijetini kullanıyormuş arkadaşın dediğine göre bakımını falan fiat servisinde yaptırıyormuş. 2 3 defa bindim araca iç mekan klasik sert plastik ve bol trim sesi vardı (palio'yu anımsatmadı değil) fakat iç mekan ferah geldi bana ayağımı yerden kessin. bilindik bir motoru olsun. Modeli yüksek fiyatı uygun olsun. benim başımı ağrıtmasın dersen düşünülebilir.

Aveo-kalos bende baktım son aracımı alırken 2005 2006 civarı düşük kilometreli bulunabiliyor senin fiyat bandında. Ama hiç binmedim araca o nedenle pek fazla yorum yapamıcam.

Camlı van bakıyorsan otomobil ruhsatlılara bak. Şahsen tavsiye etmem aracın evveliyatında ticari amaçla kullanılmışlık varsa bil ki çok hor kullanılmıştır. Başını ağrıtabilir.

• Twingo öneririm öğrenci arabasıdır üzmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 8 Ocak 2019; 0:31:45 >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Pekala listeye indigo ve kalos'u yazdim. Temizi bulunabiliyor bu paralara. Artık Palio-Indigo-Kalos-Clio arasında araştırıp tercih yapacağım. Yardımın için çok sağol.

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Twingo bütçemin çok altında kalıyor.

Bunların arasından son kararım Clio 2 olurdu. Ki 2 seferdir benzer listeyi yapıp clio 2 aldım bende 👍🏻 rica ederim ne demek dostum. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 8 Ocak 2019; 0:36:43 >
  • Bütçen dahilinde en yeni model yılında olan aracı alman hem kullanırken hem de satarken sana avantaj sağlayacaktır. Onun için de C segmenti değil B segmentine odaklan, mesela Mitsubishi Colt, Peugeot 207, Toyota Yaris, Kia Rio, Hyundai i20, Opel Corsa, VW Polo ilk aklıma gelenler. Tanıdık bi sigortacıya almadan danış, alacağın arabanın kasko yapılmasına engel olmasın veya aşırı yüksek kasko fiyatı verilen araba olmasın. Sonuçta öğrenci adamsın, belli olmaz belki kazaya karışıp ailene söyleyemeyip cebinden karşılarsın kaza masrafını bu da seni maddi ve psikolojik olarak etkiler, onun için yaşı mümkün oldukça düşük araç alıp kasko yaptırmaya çalış.
  • UML kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz çok mantıklı. Tanıdık sigortacı yok ama gider bir yere sorarım problem değil o.

• Mark. M kullanıcısına yanıt
    Bu aracı beğendim ama bütçemin üstünde ne yazik ki.

• 206+ kullanıyorum. 2010 model yakıtı iyi donanım boş. Ama seni rahat idare edenidir. 1.5 sene önce 27'ye almıştım ama benim arabanın km az (aldığımda 73 bindi) daha fazla km olanı belki 25'e falan bulursun pazarlıkla.

Gerçi piyasayı bu aralar hiç bilmiyorum. Belki fiyatlar artmış olabilir.

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Onları çok önermiyorlar nedense. Gerçi hangi araba olursa olsun laf edeni mevcut.

• 206+ veya punto bakilabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.