< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25HektarArazi -- 14 Ocak 2019; 20:15:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25HektarArazi -- 14 Ocak 2019; 20:15:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben arabaya alayım mı diye sormadım ki. Ne alayım diye sordum. Gerisi beni ilgilendirir. Yine de tavsiyen için sağol.
|
Öğrenci adamsın ne işin olur senin arabayla . Bunun daha yakıt masrafı , bakımı , kaskosu , arıza giderleri olacak. Öğrenci adam bunun üstesinden gelemez. Bizde zamanın da öğrenciydik bizde toplu taşıma çilesi çektik . Şimdiki nesil çok rahatına düşkün ...
|
2 25HektarArazi demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Ayrıca bilmem kaç model alacağın audiden de hayır gelmez sanayiden çıkamazsın . Ben üniversite yıllarımda her gün 10 km bisiklet surerdim. Sanada tavsiye ederim güzel bir bisiklet ile gitmeni :) |
Konu sahibi arkadaş bunları düşünüp riskleri analiz edebilecek yaşta. Bırakalım bu kararı kendi versin! Hem kim demiş öğrenci adam araba alamaz diye? Üniversite hayatımın 5.yılındayım nişanlımla ilişkimiz hazırlıkta başladı ve sıkı bir yönetimle para biriktirmeye başladık. İkimizde ailemizle yaşıyoruz. Aileden her hangi bir destek yok aldığımız kyk kredisiyle ve benim sağda solda çalışıp kazandığım parayla
2. Sınıfta 1993 1.5 lada samara 3. Sınıfa 2001 1.4 renault clio RTA 4. Sınıfta 2003 1.5 renault clio expression aldım. İlk 2 aracımda çok saçma sorunlarım oldu forumla o arabalar sayesinde tanıştım zaten. Pişman mıyım? zerre pişmanlık yok. Araba her sorun çıkardığın önce kendim tamir etmeye çalıştım. Çoğunuda kendim yaptım. Hala da yapmaya çalışırım ve bundan aldığım zevk paha biçilemez.. Lada'dan 4 bin lira zarar ettim öğrenci için deli para ama çok takmadım. Lada benim bu serüvene başlamamdaki can yoldaşım. 1.4 Clio'ya o kadar çok masraf yaptım ki ama satarken masrafımı kurtardım ve 2 saate sattım aracı (öğrenciden araba alınmaz tabunuzu yıkın) bindiğim kar kaldı. Hesabının kitabını düzgün tutan her öğrenci araba alabilir. Keyifle de binebilir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25HektarArazi -- 6 Ocak 2019; 22:41:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |