Şimdi Ara

Öğrenciye 25bin TL Araba Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
4.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üst edit: Bütçemi biraz yükselterek 2011 Fiat Linea 1.3 Active Plus aldım. 28bin liraya anlaştık. Ekspertizde de problem çıkmayınca kaporayı vermiş bulundum. Hayırlısı olsun artık. Yardimlariniz için teşekkür ederim.

25bin TL bütçem var, üniversite öğrencisiyim. Hatchback veya sedan, az yakan çok kaçan bir araba arıyorum. Yardımlarınıza açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25HektarArazi -- 14 Ocak 2019; 20:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 25HektarArazi 2 kullanıcısına yanıt
    2 25HektarArazi demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: 25HektarArazi

Hocam ben arabaya alayım mı diye sormadım ki. Ne alayım diye sordum. Gerisi beni ilgilendirir. Yine de tavsiyen için sağol.
    Bir abin olarak sana tavsiye verdim. Araç işi çok masraflıdır senin belini büker söylemiş olayım.

Ayrıca bilmem kaç model alacağın audiden de hayır gelmez sanayiden çıkamazsın .

Ben üniversite yıllarımda her gün 10 km bisiklet surerdim. Sanada tavsiye ederim güzel bir bisiklet ile gitmeni :)
    Konu sahibi arkadaş bunları düşünüp riskleri analiz edebilecek yaşta. Bırakalım bu kararı kendi versin! Hem kim demiş öğrenci adam araba alamaz diye? Üniversite hayatımın 5.yılındayım nişanlımla ilişkimiz hazırlıkta başladı ve sıkı bir yönetimle para biriktirmeye başladık. İkimizde ailemizle yaşıyoruz. Aileden her hangi bir destek yok aldığımız kyk kredisiyle ve benim sağda solda çalışıp kazandığım parayla

2. Sınıfta 1993 1.5 lada samara
    3. Sınıfa 2001 1.4 renault clio RTA
    4. Sınıfta 2003 1.5 renault clio expression aldım.

İlk 2 aracımda çok saçma sorunlarım oldu forumla o arabalar sayesinde tanıştım zaten. Pişman mıyım? zerre pişmanlık yok. Araba her sorun çıkardığın önce kendim tamir etmeye çalıştım. Çoğunuda kendim yaptım. Hala da yapmaya çalışırım ve bundan aldığım zevk paha biçilemez.. Lada'dan 4 bin lira zarar ettim öğrenci için deli para ama çok takmadım. Lada benim bu serüvene başlamamdaki can yoldaşım. 1.4 Clio'ya o kadar çok masraf yaptım ki ama satarken masrafımı kurtardım ve 2 saate sattım aracı (öğrenciden araba alınmaz tabunuzu yıkın) bindiğim kar kaldı.

Hesabının kitabını düzgün tutan her öğrenci araba alabilir. Keyifle de binebilir.
  • Bence alınabilir zannımca 100 bin km altı boyasız hasarsız masrafsız 25 bine rahat bulunur .

• Öğrenci adamsın ne işin olur senin arabayla . Bunun daha yakıt masrafı , bakımı , kaskosu , arıza giderleri olacak. Öğrenci adam bunun üstesinden gelemez. Bizde zamanın da öğrenciydik bizde toplu taşıma çilesi çektik . Şimdiki nesil çok rahatına düşkün ...

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam ben arabaya alayım mı diye sormadım ki. Ne alayım diye sordum. Gerisi beni ilgilendirir. Yine de tavsiyen için sağol.

• defiant82 kullanıcısına yanıt

Bunlar alınmaz mı?

• quote:

Bir abin olarak sana tavsiye verdim. Araç işi çok masraflıdır senin belini büker söylemiş olayım.

Ben üniversite yıllarımda her gün 10 km bisiklet surerdim. Sanada tavsiye ederim güzel bir bisiklet ile gitmeni :)

Biliyorum ben de teşekkür ettim zaten. Audi olmasa bile başka bir şey bulurum alacak. Araba öneriniz yoksa bu mesajıma cevap vermenize gerek yok. Tekrar teşekkür ederim. Aracın masraflarını tek başıma karşılamayacağım gerektiğinde babam yardım eder. Bütçemin düşük olma sebebi en azından arabayı alırken sadece kendi paramla almak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25HektarArazi -- 6 Ocak 2019; 22:41:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    700.000TL Sıfır Araba Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bunlar alınmaz mı?
    Ben de alınır dedim zaten

• o fiyata audiden hayır geleceğini sanmam aveo getz kalos rio filan bak
  • ie36 kullanıcısına yanıt
    Aveo da güzelmiş. Palio nasıl peki?

• bunları ne yapacaksın ağır hantal sevimsiz arzası bol arabalar.
  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Siz ne önerirsiniz bu durumda?

• Motor olarak pek sorun çıkarmaz herhalde ama geri kalanı için bişey diyemem

• Clio 2 hatchback, hasar kayıtlı clio3 hatchback veya temiz 206

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Grande punto 1.3 az yakar, iyi kaçar, parçası ucuzdur, ferahtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Alıntıları Göster
    Herkesin bütçesi başka başkadır, üniversiteye tek kapı e serisiyle gelen de gördüm ben. Kaldı ki abiler bu fakir araba alsın mı diye de sormamış. Belli ki durumu iyi, abi aklı istese mutlaka vardır çevresinde birileri.

Konu sahibi arkadaş bunları düşünüp riskleri analiz edebilecek yaşta. Bırakalım bu kararı kendi versin! Hem kim demiş öğrenci adam araba alamaz diye? Üniversite hayatımın 5.yılındayım nişanlımla ilişkimiz hazırlıkta başladı ve sıkı bir yönetimle para biriktirmeye başladık. İkimizde ailemizle yaşıyoruz. Aileden her hangi bir destek yok aldığımız kyk kredisiyle ve benim sağda solda çalışıp kazandığım parayla

2. Sınıfta 1993 1.5 lada samara
    3. Sınıfa 2001 1.4 renault clio RTA
    4. Sınıfta 2003 1.5 renault clio expression aldım.

İlk 2 aracımda çok saçma sorunlarım oldu forumla o arabalar sayesinde tanıştım zaten. Pişman mıyım? zerre pişmanlık yok. Araba her sorun çıkardığın önce kendim tamir etmeye çalıştım. Çoğunuda kendim yaptım. Hala da yapmaya çalışırım ve bundan aldığım zevk paha biçilemez.. Lada'dan 4 bin lira zarar ettim öğrenci için deli para ama çok takmadım. Lada benim bu serüvene başlamamdaki can yoldaşım. 1.4 Clio'ya o kadar çok masraf yaptım ki ama satarken masrafımı kurtardım ve 2 saate sattım aracı (öğrenciden araba alınmaz tabunuzu yıkın) bindiğim kar kaldı.

Hesabının kitabını düzgün tutan her öğrenci araba alabilir. Keyifle de binebilir.

• 25HektarArazi 2 kullanıcısına yanıt
    Arkandayım kardeşim. Balık istifi toplu taşıma öğrenciliğin kaderi değil. Ama audi biraz lüks kaçar şimdilik. Clio 2, fiesta, polo, corsa, palio işini görür.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Sonunda anlayan birileri

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hesabımı yaptım ben. Yıllık masraflar, yakıt, çıkabilecek arızalar, vergisi, sigortası cartı curtu aylığa böldüğümüzde en fazla 800-900 tl oluyor. Tabii Allah korusun arabayı perte çıkarmazsak. Motor ehliyetim de var part-time kuryelik yaparım araba parası çıkar, hatta üste bile kalıyor. Ekstra olarak kyk ve biraz aile desteğiyle altından kalkarım diyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.