Selamlar. Üniversite öğrencisiyim ve aynı zamanda part-time çalışıyorum. Toplu taşıma kullanmak veya yürümek hem yorucu hem de çok fazla zaman aldığı için bir araç alma niyetindeyim. İlk aracım olacak. Bulunduğum konum okuluma ve iş yerime pek uzak değil, trafik de pek yok. Günlük iş ve okula giderken kullanacağım sanayi yüzü göstermeyecek bir araba arayışındayım. Palio Vanlar hoşuma gitti fakat kamyonet ruhsatlı olması biraz sıkıntı gibi. Accent'in yumurta kasalarına da bakındım biraz. Sizin tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum. Bu fiyat bandında nasıl bir araba alırdınız? |
200 - 300bin TL bandında öğrenciye uygun araç
-
-
motosiklet al o paraya murat131 anca.
-
200 bin deyilde 280 bin 300 bin aralığında kasar kayıtlı üç beş parça boyalı belki bir iki parça değişenli bir hyundai getz felan alabilirsin tavsiye ederim güzel araç 2004 2008 model arasında bu dediğim paralara bulabilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Albea olabilir aslında…Yaşı ve kilometresi gereği illa ufak tefek şeyler çıkar ama genel kondisyonu düzgünse iş görür gayet…1.4 benzinli öneririm hocam yakıtı vs ekonomik baya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum 200-300 bin bandında bundan 6 ay önce olsa doğru dürüst araç yoktu ama piyasa aşağı geldi faizlerin yükselmesiyle birlikte o rakamlara benim tavsiye edebileceğim ağır hasar takıntın yoksa citroen c3 ler var renault symbol 2 de bulabilirsin dayanıklı araçlardır
-
O fiyata bulacağın araba için kenarda üç beş daha olmalı, masraflar için. Palio Van olabilir, parça sorunu olmaz hem de ucuz olur. Tek handikabı muayenesi olur ama ona da yapacak bir şey yok
-
O paralara alacağın araç yürüdüğün zamandan fazla seni sanayide uğraştırır. Yürüyen sorunlu olur. Lastikler kabaktır çıkma alsan bile masraf açar. Motorun zaten sağlam çıkma ihtimali çok zayıf...
50cc motor al, elektrikli bisiklet al vs arabadan çok daha iyidir. 200 lük aracın yaşın genç olduğu için 10 bin civarı sigortası çıkacak. Bir noktada keşke paramı altın vs yapsaydım dersin.
Bana kalırsa elektrikli bisiklet çok daha iyi tercih arora vs motorların şasi aksamlarını beğenmiyorum. 1000w dönüşüm kiti alıp bir bisikleti dönüştürmek 50cc lerden çok daha mantıklı geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 1 Aralık 2024; 0:19:30 >
Uno al. Motosiklet falan alma karda kışta yağmurda rezillik çekersin. Can güvenliğinde yok ayrıca
Chery kimo tam aradiginiz tarzda bir arac olabilir.hem çok dusuk modeli yok,hem de,airbag,klima,abs...gibi ozellikleride var.
Renault Twingo alınabilir bence şahsi fikrim hoş bir tarzı var ve ekonomik olacağını düşünüyorum şu sıralar bende aynı arayış içindeyim.Twingo ise baktığım araçların en üst sırasında
-
Ona da bakıyorum hocam ama şuan ilk tercihim Palio gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk aracım olduğu için mi bilmiyorum twingonun yeri ayrıdır keyifli arabadır herhangi bir arıza açmadı kesinlikle tavsiye ederim bu paralara alacağın araçlar arasında en mantıklı seçenektir bence. 99 ve sonrası bir de araç tavanlı olursa tadından yenmez
üzücü...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X