Cooper/116,118/a3/golf
Herkese hayırlı günler. Forumda benzeri çok konu var ancak güncel konu bulamadım yakın zamanda 1.1 m para ile araç alacağım. Araba kullanmaktan çok keyif alıyorum ancak motorları motor kodları neyin ne kroniği vardır bilmiyorum. 1 serisinin sürüş keyfi arkadan çekiş olması gibi özellikleri cezbediyor ve tabiki şanzıman avantajı ancak düşük km temiz hasarsızları genelde boş paketlerde aslında böyle daha mantıklı geliyor M paketleri genelde hırpalanmış oluyor. golfte ve a3 te şanzıman konusu mide bulandırıyor ve işin doğrusu her sokakta rastlamak. Mini cooper ise görüntü olarak gördüğümde bile heyecanlandıran araç. Kesinlikle s istemiyorum performans beklentim yok sadece görüntüye önem veriyorum ancak 1.5 ve 1.5 d olarak ikiye ayrılıyor. Dizel araç sevmiyorum ancak sorunsuzluk konusunda 1.5 d daha sorunsuzsa tercih edebilirim.1 serisinde ise 116d ve 118i olarak baktığımda sanırım 4 silindir psa motoru ve 3 silindir bmw motoru gibi ayrımlar varmış sanırım. Bu noktada bana tavsiyeniz ne olur. Dediğim gibi cooper çok fazlasıyla beğendiğim bir araç 24 yaşındayım ve işin doğrusu biraz dikkat çeksin istiyorum bana önerileriniz nedir özellikle güncel dönemde cooper kullanan abilerim kardeşlerim yardımcı olabilirse çok sevinirim teşekkürler
Beyler Acil Yardım
|
Beyler Acil Yardım
|
Temiz 4S ne kadar eder?
|
İPhone 6s yardım
|
Garanti 4s
|
Telefon Tavsiyesi
|
20 bine araç tavsiyesi
|
Lütfen yardım..
|
MAZDA 323 MÜ BROADWAY MI
|
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.231 (Bu ay: 670)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası