yakın zamanda araç alacağız 13-14 bin civarında ne önerirsiniz araçtan çok da beklentimiz yok fiyata göre ama yardımcı olursanız sevinirim
kesinlile 323 brodway ne yav mazda 323 daha çok güven veriyor ondan
quote:
Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS
kesinlile 323 brodway ne yav mazda 323 daha çok güven veriyor ondan
broadway veya mazda dışında öneriniz varmı peki bu civarlarda teşekkür ederim yorumunuz için
quote:
Orijinalden alıntı: casıff13
broadway veya mazda dışında öneriniz varmı peki bu civarlarda teşekkür ederim yorumunuz için
Alıntıları Göster
reno 19 diycem ama o fiyata varsa da 1.4 bulunur anca.
quote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
reno 19 diycem ama o fiyata varsa da 1.4 bulunur anca.
Alıntıları Göster
Mazda tabi ikisi arasında.Yaşlı olsa sınıf farkı var.Daha konforlu olacağı kesin.O fiyat aralığında olur mu bilmiyorum ama albea bulunur gibime geliyor.Citroen xsara da bulursunuz o paraya.Peugeot satın almadan önceki citroenlerin sağlamlık konusunda methedildiği konular görmüştüm.
quote:
Orijinalden alıntı: general263
Mazda tabi ikisi arasında.Yaşlı olsa sınıf farkı var.Daha konforlu olacağı kesin.O fiyat aralığında olur mu bilmiyorum ama albea bulunur gibime geliyor.Citroen xsara da bulursunuz o paraya.Peugeot satın almadan önceki citroenlerin sağlamlık konusunda methedildiği konular görmüştüm.
Alıntıları Göster
hepinize teşekkürler abilerim.mazdayı ben çok seviyorum babamda son zamanlarda sardı o arabaya önceden broadway falan düşünüyodu yani ne bileyim bizim için önemli olan motor gücü bide kmsi temizliği çokta şey aramıyoruz zaten araç fiyatına göre mazda 323 kullanan varsa aydınlatırsa çok memnun kalırız
quote:
hepinize teşekkürler abilerim.mazdayı ben çok seviyorum babamda son zamanlarda sardı o arabaya önceden broadway falan düşünüyodu yani ne bileyim bizim için önemli olan motor gücü bide kmsi temizliği çokta şey aramıyoruz zaten araç fiyatına göre mazda 323 kullanan varsa aydınlatırsa çok memnun kalırız
Alıntıları Göster
Çalıştığım mali müşavirlik ofisinde mazda 3.23 coupe kullanıyorum gerek çekişi gerek sunroof olması mükemmel bi araç yaşına göre. Bizdekinde klima yok ancak aracın gidişi mükemmel ve lpg de böyleyse benzinde düşünemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: bediboy
Çalıştığım mali müşavirlik ofisinde mazda 3.23 coupe kullanıyorum gerek çekişi gerek sunroof olması mükemmel bi araç yaşına göre. Bizdekinde klima yok ancak aracın gidişi mükemmel ve lpg de böyleyse benzinde düşünemiyorum
Alıntıları Göster
Ben olsam 3.23 alırdım. Fakat satmaya gelince brodwayi ilana koyduğunda hemen satarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: ayhani
Ben olsam 3.23 alırdım. Fakat satmaya gelince brodwayi ilana koyduğunda hemen satarsın.
Alıntıları Göster
büyük ihitmal mazda alacağız.mazda 323 kullanan varmı başka? cevaplarınız için de teşekkür ederim allah razı olsun
quote:
büyük ihitmal mazda alacağız.mazda 323 kullanan varmı başka? cevaplarınız için de teşekkür ederim allah razı olsun
Alıntıları Göster
peki 93-97 model corolla 1.3 ile mazda sedan arasında hangisini önerirsiniz
Satmada ve yedek parçada broadway Ama 323 ün keyfi bir başka
quote:
Orijinalden alıntı: -Columbia-
Satmada ve yedek parçada broadway Ama 323 ün keyfi bir başka
herkes 323 der ama almaya gelince broadway hem parça sıkıntısı yok hem yarın nakite ihtiyacın var çat diye sat
323 un spor gorunumu yeter.
O mazda ile kız mi tavlayacaksin ? Hayır, ha tavlarsan ayni kızı broadwaylede tavlarsin emin ol.
Elindeki parada belli yani "az masraf ciksincilardansin"
Mazda alirsan Arabayı satmak içinde zorlanirsin
En iyisi broadway, bende önceden arabaya performans vs diye bakardım bunu niye almıyorlar dedikleri bir araba aldım , arabayı satamıyorum sahiplenemiyorumda öyle duruyor
casıff13C
kullanıcısına yanıt
Toyota corolla 1996 ve yukarısına bak, mazda lantis, mazda 323, Honda civic, Tipo 1.6 sx karbüratörlü olanı süperdir. En sorunsuz ve 2.eli kuvvetli olan budur 1996 ve yukarı olanına bak kesinlikle. Digitalde sorun olmayanı bu Tipoların 1996model ve yukarı olanlarıdır. Citroën xsara, hyundai accent 1996 ve yukarısına bakın. Bu arabaları o fiyatlarda bulabilirsin. Bunlara bakmanı öneririm. :-)
Broadway benim için ayrı bir araç. Araba kullanmayı Broadwayle öğrendim. Ama bence de 323 daha iyi bir seçim olur.
Satmayı düşünmüyorsan Mazda.Tabi bulunduğun şehirde parça sorunun yoksa. Elimde hazır nakit param olsun parça sorunu olmasın parçası ucuz olsun dersen tabiki broadway. 2010'da 97 model beyaz broadway aldım lpg taktırdım eşşek gibi bindim tavan hariç her yeri boyalıydı değişen parçalar vardı,2015'te iki günde 12000 liraya sattım üstelik 600/700 lira masrafı vardı.
Yarın oburgun satacak olsan japon Mazda Japon yapistirici gibi yapışır sana, brodway i satarsin haftasına. Ha gönül mazdayi ister o ayrı
91-92 model corollalarada bakabilirsiniz sorunsuz ve keyifli bir araçtır kendileri. Satacağın zamanda sıkıntı çıkarmaz.
Brodway dayaniklilik yalitim yol tutus sorunsuzluk konusunda mazdanin 10 kat altındadır.Yakin akrabamin sedan323 u 400.000 de.ilk sahibi ve motor bugune kadar sadece su konmadigindan bir kere hararet yapti üst kapak değişti.Hic rektefiye bile olmadi o kadar sağlam.