Şimdi Ara

Mazda 3 mü ? Mitsubishi Lancer mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30-35 bin civarı sedan 150.000 km geçmemiş, benzin+lpg tercihen otomatik ama düz viteste olabilir, beni üzmeyecek bir araç almak istiyorum. Kullanımı zevkli,motor sesi düşük,az yakan iyi kaçan,çok arıza çıkarmayan parçası pahalı olmayan. Aklımda bu iki model var. Mazda Dynamic ve Lancer İnvite. Araçlar hakkında bilgim hiç yok denecek kadar az. Sizin yardımlarınızı bekliyorum.

Sormak istediğim sorular;
    -Otomatik viteste hangi araç daha iyidir,neden ?
    -Çok arıza çıkarır mı, parça fiyatları nasıldır ?
    -Bagaj hacimleri ne kadar ?
    -Motor gücü tatminkar mıdır?

Teşekkürler...

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 3 daha üstte hocam.lancer tırnağı olamaz mazdanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +

• Her iki marka kolay sorun çıkartmayan araçlar benim önerim Mazda eğer Lancer istiyorsanız otomatiğinin 4 vites olmasını göz önünde bulundurun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 1 adım önde hocam. Hem ikinci elde de lancere göre daha kolay olur satışı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

Her iki marka kolay sorun çıkartmayan araçlar benim önerim Mazda eğer Lancer istiyorsanız otomatiğinin 4 vites olmasını göz önünde bulundurun

Mazdanın otomatigi iyi midir hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 ileri tam otomatik vitesliler klasik çok yakar az kaçar uzun ömürlü sağlam.
    yeni nesil çift kavramalı modeller az yakar çok kaçar masraf açar.
    çok trafikte kalmıyorsanız manuel daha mantıklı istanbul gibi sabah akşam trafiğin yoğun olduğu yerlerde otomatik daha mantıklı.
  • 2012mazda 3 mirai at
    2011mitsu invite at
    2006 mitsu lancer 1.6plus at
    Araclarm oldu

Siz dinamik olan 2. Nesil mazda 3 sormussunuz ona gore cevapliyorum. Mitst invite daha genistir. Onun disinda zevk beklenti.

2011mitsularn 1.5olanlari sam kodu ile gelir esp yoktur digerlernde vardir. Torpido tikirtisi olabilir. Cok saglamdir. Ozelikle on takim bayaa iyidir. Motor at sanziman uyumu iyi yakit fabrika verisi altinda yurur.lpg ile arasi cok iyi ama subap degisimi vakti gelince ister. Keyfli guvenli araba uzmez.

Mazda araba yapmak icin yapmaz. Bu Kasanin yuruyen aksamda bircok parcasi focusla aynidr. Focus parcalari ile bakimlari daha ucuza gelir. Yol tutus hissiyat 10numara aractir. sorunsuzluk abidesidir. Parcasida ustasida vardir.

Hangsi desen ben mazda derim
    2000 mazda 323 sedam
    1999 mazda 323 astina
    2001 mazda 323 sedan
    2012 mazda 3 mirai at

Mercedesten renoya birsuru markaya sahip oldum
    Mazda baska

• quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

4 ileri tam otomatik vitesliler klasik çok yakar az kaçar uzun ömürlü sağlam.
    yeni nesil çift kavramalı modeller az yakar çok kaçar masraf açar.
    çok trafikte kalmıyorsanız manuel daha mantıklı istanbul gibi sabah akşam trafiğin yoğun olduğu yerlerde otomatik daha mantıklı.

Bu zamanlar trafikte çok kalmıyorum. Ama ilerki zamanda işim gereği çogunlukla trafikte kullanıcam bu yüzden otomatik istiyorum. Ama manuelden fazlasıyla fazla yakarsa, çok arıza çıkarırsa manuel tercihim. mazdanında mı otomatiği 4 ileri hocam?

• Spunch1212 kullanıcısına yanıt
    Gayet iyidir,manuele göre tüketim fazladır ama LPG ile kullanacaksanız sorun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spunch1212 kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlamıyorsam 2005 modeli 4 ileri idi.
    eski otomatiklerle manuel arasında ortalama 1 lt oynar.
    otomatik konusunda sorunsuz istiyorsanız honda derim fakat piyasası çok berbat 2005 model araca 35000 diyolar piyasayı takip etmek çok zor. + ön konsol felan çok basit mazda daha bi güzel 2007 sonrası civic çok güzel fakat pahalı.
  • LANCER al mazdaya bulaşma pişman olursun eski lancer kullanıcısıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faydeemusic kullanıcısına yanıt
    mazda dan neden pişman olur ?
    lancer kullandınız memnunsunuz buna tamam da mazda dan ne zarar gördünüz da böyle yazdınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Mazda 3 daha üstte hocam.lancer tırnağı olamaz mazdanın.

Aynen daha üstte şehir içi Lancer'dan kafadan 2-2.5 litre yakıyor.Neyın kafası la bu.Bhsedilen Mazda modeli mazda Ford2a bağlıyken çıktı yani öyle çok matah birşey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

quote:

Aynen daha üstte şehir içi Lancer'dan kafadan 2-2.5 litre yakıyor.Neyın kafası la bu.Bhsedilen Mazda modeli mazda Ford2a bağlıyken çıktı yani öyle çok matah birşey değil

Mitsubishi ye laf attığımı sandınız galiba?

Anlaşılıyor böyle yazmanızdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: faydeemusic

LANCER al mazdaya bulaşma pişman olursun eski lancer kullanıcısıyım.

Neden mazdaya bulasmayayım hocam ?
  • quote:

yok artık :S

small car kategorisinde 2009 dan 2015 e kadar top safety picke layık görülmüş bir araca bunu yaptınız ya eminim ki bu araçları fotoğrafta görmekten başka bir bilgiye sahip değilsiniz.

az bu linkleri incelemenizi tavsiye ederim.

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer-4-door-sedan/2009
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer-4-door-sedan/2010
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer-4-door-sedan/2011
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer-4-door-sedan/2012
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer-4-door-sedan/2013
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer-4-door-sedan/2014
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer-4-door-sedan/2015

arkadaşlar lütfen hakkında bilgi sahibi olmadığınız konular hakkında yorum yapmayı bırakınız. gerçek bilgiye ulaşmaya çalışanları yanlış yönlendirmeyiniz.

• Yok Lancer tirnagi olamaz.Mazdaya bulasma.
    Ikisininde kullananlari genel olarak memnun.Benimde en dikkatimi ceken araclardan ikiside.Daha bilgilendirici yorumlar yazilirsa iyi olur.

• ERYX kullanıcısına yanıt
    en net örneği vereyim size mazda japonların vwsi, mıtsu ise japonların volvosu diye düşünün. kalkıp bir jettamı alırdnız yoksa bir s40 mı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.