Şimdi Ara

Mazda 3 mü ? Mitsubishi Lancer mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mazda 3 daha üstte hocam.lancer tırnağı olamaz mazdanın.

Aynen daha üstte şehir içi Lancer'dan kafadan 2-2.5 litre yakıyor.Neyın kafası la bu.Bhsedilen Mazda modeli mazda Ford2a bağlıyken çıktı yani öyle çok matah birşey değil

Mitsubishi ye laf attığımı sandınız galiba?

Anlaşılıyor böyle yazmanızdan.

Lancer,Mazda'nın tırnağı olamaz cümlesinden siz ne anlıyorsunuz?Fan boyluğun alemi yok.Yeni Mazdalar kalite ve rafinelik anlamında iyi olabilir ama 2014 öncekiler standart bir japon arabasıdır.İki araç arasında yakıt dışında çok bir fark yok.Lancer 1.5 invite alınır mis gibi binilir.Eğer iki önceki kasa 3 se zaten kafadan eleyin.En başta esp yok.Ayrıca neyin performansı 1.6 standart atmosferik

Kafadan bir marka belirleyip onu savunmak cidden güzel iş.

Kral meslek haline gelmiş adamın markasını övmediğimiz zaman böyle laf atarlar.

Neredenin trolüsün sen?Adam 105 beygirlik arabaya performanslı dedi ya la.Ilık sütünü iç ve halı yerine tahtada oyuncak arabanı kullan bakarsın performansı artar

Sen böyle kendini üstün görmeye devam et cahil varlık seni.

Ben sütümü içer yatarım.

İyi uykular,rüyanda level atlarsın inşallah

Katılıyorum evlad acınacak halindesin haberin yok.

Nerde k.... o..
    varsa beni bulur.Hadi sen gitte başka yerde mitsubishi öv hadi belki bir şeyler elde edersin .

Mazda 3 mü ? Mitsubishi Lancer mı ?

İyi capsler yapıyorsun belliki bu iş tesin.

Sana çok güzel bir cevabım vardı,ama ban yeme ye DEĞMEZ.Sen en iyisi git Kendini övmeye devam et.

Bu forumun a..... ağlatmışlar haberleri yok.

Tespitler harika

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mazda 3 daha üstte hocam.lancer tırnağı olamaz mazdanın.

Aynen daha üstte şehir içi Lancer'dan kafadan 2-2.5 litre yakıyor.Neyın kafası la bu.Bhsedilen Mazda modeli mazda Ford2a bağlıyken çıktı yani öyle çok matah birşey değil

Mitsubishi ye laf attığımı sandınız galiba?

Anlaşılıyor böyle yazmanızdan.

Lancer,Mazda'nın tırnağı olamaz cümlesinden siz ne anlıyorsunuz?Fan boyluğun alemi yok.Yeni Mazdalar kalite ve rafinelik anlamında iyi olabilir ama 2014 öncekiler standart bir japon arabasıdır.İki araç arasında yakıt dışında çok bir fark yok.Lancer 1.5 invite alınır mis gibi binilir.Eğer iki önceki kasa 3 se zaten kafadan eleyin.En başta esp yok.Ayrıca neyin performansı 1.6 standart atmosferik

Kafadan bir marka belirleyip onu savunmak cidden güzel iş.

Kral meslek haline gelmiş adamın markasını övmediğimiz zaman böyle laf atarlar.

Neredenin trolüsün sen?Adam 105 beygirlik arabaya performanslı dedi ya la.Ilık sütünü iç ve halı yerine tahtada oyuncak arabanı kullan bakarsın performansı artar

Sen böyle kendini üstün görmeye devam et cahil varlık seni.

Ben sütümü içer yatarım.

İyi uykular,rüyanda level atlarsın inşallah

Katılıyorum evlad acınacak halindesin haberin yok.

Nerde k.... o..
    varsa beni bulur.Hadi sen gitte başka yerde mitsubishi öv hadi belki bir şeyler elde edersin .

Mazda 3 mü ? Mitsubishi Lancer mı ?

İyi capsler yapıyorsun belliki bu iş tesin.

Sana çok güzel bir cevabım vardı,ama ban yeme ye DEĞMEZ.Sen en iyisi git Kendini övmeye devam et.

Bu forumun a..... ağlatmışlar haberleri yok.

Tespitler harika

Sen hala yazıyor musun?
    Yav anlamadım nasıl bir ergensin.
    Sana he yavrum he diye geçicem.
    Üstüne bir blok daha iyi olur.
    He birde her yazdığım şeyi şikayet etmeyi unutma.Belki bir şeyler elde edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Mitsubishi Lancer

Mazda 3

Teşekkürler hocam

• Kesin lan, Subarum'la hepinizi biçerim.

Etraf ricer doldu arkadaş! Sizinki tam "başkasına karşı kardeşimle ben, kardeşime karşı yalnız ben" hesabı oldu. Siz dalaşmadan önce bir VAG'cı gelse "ikisi de çöp" diye zırvalasa kanka olmuştunuz şu an. Şimdi birbirinizi gırtlaklıyorsunuz.

Tövbe tövbe, iki araba da güzel işte. Hangisini beğeniyorsa arkadaş, onu alsın. Oymuştu da, buymuştu.

- Daha sportif hissiyat için Mazda, daha relax bir hayat için Mitsubishi.
    - Yakıt tüketiminde ikisi arasında uçuk fark olmaz. Hele ki araç LPG'li olacaksa zaten önemli değil. Ancak sineğin yağını hesaplayacaksak Mitsubishi önde.
    - Performans açısından Mazda bir tık önde. Önemli bir fark değil. Ancak ikisinin de uçup kaçmadığı düşünülürse, ne kadar performans alınırsa, o kadar iyidir.
    - Çok büyük bir fark olduğunu düşünmemekle birlikte, Mazda'nın kaza güvenliğinin daha iyi olduğunu varsaymak yanlış olmaz. Ancak büyük bir fark olduğunu da düşünmüyorum.
    - Şahsi görüşüm, Mazda'nın bir tık daha kolay satılacağı yönündedir. Ancak önemli değildir. İkisi de şakkadanak satılmaz. Ancak benim eski Saab'ım gibi de olmaz. Makul sürede satılır.

Yeterli mi gençler? İyi özetledim mi? Ne dalaştınız boş yere?

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Kesin lan, Subarum'la hepinizi biçerim.

Etraf ricer doldu arkadaş! Sizinki tam "başkasına karşı kardeşimle ben, kardeşime karşı yalnız ben" hesabı oldu. Siz dalaşmadan önce bir VAG'cı gelse "ikisi de çöp" diye zırvalasa kanka olmuştunuz şu an. Şimdi birbirinizi gırtlaklıyorsunuz.

Tövbe tövbe, iki araba da güzel işte. Hangisini beğeniyorsa arkadaş, onu alsın. Oymuştu da, buymuştu.

- Daha sportif hissiyat için Mazda, daha relax bir hayat için Mitsubishi.
    - Yakıt tüketiminde ikisi arasında uçuk fark olmaz. Hele ki araç LPG'li olacaksa zaten önemli değil. Ancak sineğin yağını hesaplayacaksak Mitsubishi önde.
    - Performans açısından Mazda bir tık önde. Önemli bir fark değil. Ancak ikisinin de uçup kaçmadığı düşünülürse, ne kadar performans alınırsa, o kadar iyidir.
    - Çok büyük bir fark olduğunu düşünmemekle birlikte, Mazda'nın kaza güvenliğinin daha iyi olduğunu varsaymak yanlış olmaz. Ancak büyük bir fark olduğunu da düşünmüyorum.
    - Şahsi görüşüm, Mazda'nın bir tık daha kolay satılacağı yönündedir. Ancak önemli değildir. İkisi de şakkadanak satılmaz. Ancak benim eski Saab'ım gibi de olmaz. Makul sürede satılır.

Yeterli mi gençler? İyi özetledim mi? Ne dalaştınız boş yere?

Hocam anlamıyor ki arkadaş,o kadar marka takıntılığı varki...

Birde çok bilmişlik taslayıp me performansı diyor.

Adam kullanmamış etmemiş.Gelip buraya laf atar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.