Şimdi Ara

2000 model audi a3 mü, yoksa clio mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yaşım genç sayılır bu alacağım ilk arabam olacak, biraz acemilik atıp ilerde taksitler bittikçe satıp yavaş yavaş üst modellere geçmeyi planlıyorum. Aklımda 2000 model audi a3 ile yine 2000 model clio hatchback 1,6 rxt var. Aslında gönül audi istiyor ama o arabanın yedek parçası falan çok pahalı olur çok masraf çıkar dedi bir kaç kişi clio'ya o yüzden yönelmek durumunda kaldım. Ayrıca arada biraz da fiyat farkı var o da bir etmen. Siz ne dersiniz bu duruma önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum... Bütçe 14-18 bin civarı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneker -- 15 Temmuz 2013; 23:08:38 >

• audi ile clioyu kıyaslıyorsanız ki eğer bütçeniz bellidir bence audi sizi fazlasıyla parça bakımından üzer audiyle bi 10.000 bakımı yaparsınız clio ile 3 tane 10.000 bakımı yaparsınız aklınızda bulunsun
  • Anladım hocam teşekkür ederim.
  • 10.000 bakımı dediğimiz yıllık bakımda 10-20 liralık filtreler ve 4-5 yağ gider yani clio ya da a3 olması sanayide yaptırıyorsanız çok değiştirmez. Ancak acemi olduğunuzu belirttiğinizden tabiki clio daha mantıklı olacaktır. Sonuçta ufak tefek sürtmelerde kırılan bir far, tampon ya da ayna gibi malzemeleri çok daha ucuza mal edebilirsiniz.
  • caneker C kullanıcısına yanıt
    ford FUSİON , fiesta ,
    skoda FABİA
    tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim, peki SEAT Ibiza nasıl bir araçtır. 2004-2005 model?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneker -- 17 Temmuz 2013; 21:29:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.