Şimdi Ara

Öğrenciye araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. 12 yaşından beri otomobillere aşırı bir düşkünlügüm var ve o zamandan beridir araba kullanmayla haşır neşirim ve çok severim. Nasipse 2016 yılında ehliyetimle beraber ailem üniversite geçiş hediyesi olarak araba alacaklar. BMW, Audi ve Skoda markalarina cocuklugumdan gelen bir düşkünlüğüm var ve hep ilk arabam bu markalardan biri olsun diye hayal etmişimdir. Ailemin bana sağlayacagı bütce 50 bin tl. Bunlarin isiginda sizlerden tavsiye istiyorum. Almak istediğim arabalar malum aldıktan sonra da belirli meblalar gerektirseler de yine de masraf açısından en uygun arabayi secmem gerek.

Düsündügüm arabalar: Skoda Oktavia, 2006-2008 a4, 2006-2008 arasi 3 serisi bmw.
    Alacagim arabayi 4-5 sene araliginda ve arada annemle beraber kullanicam. O yüzden otomatik ve olabildigince yeni bir seyler bakmaya calistim. Arastirdigim kadariyla a4 ve bmw ler masraf acisindan biraz düsündürücü. Sizlerin fikir ve tavsiyeleri cok önemli. İyi aksamlar herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğrenci adama o arabalar gitmez ama baban çok zenginse ayda 2000 3000 veriyorsa olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Öğrenci adama o arabalar gitmez ama baban çok zenginse ayda 2000 3000 veriyorsa olur.

Hocam durumumuz iyi cok sükür de bu arabalarin ayda 2-3 bin gerektirecek ne masrafları var özellikle a4 ve oktavianın? Ve ögrenci adama gider dediğiniz 1-2 model söyler misiniz?

• Alfa Romeo giulietta 1.4 Turbo Benzin motorlu. 2010-11 leri o fiyata bulunabilir

• Bmw ve Audi'nin yapacağı hasar sizi zorlayabilir.O yüzden biraz daha yeni model araçlar bakmalısınız.
    Tavsiyem Japon olur eğer otomatik ve sorunsuz diyorsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: Klorf

Bmw ve Audi'nin yapacağı hasar sizi zorlayabilir.O yüzden biraz daha yeni model araçlar bakmalısınız.
    Tavsiyem Japon olur eğer otomatik ve sorunsuz diyorsanız

Hocam ondan dolayi Oktavia da düşünüyorum. Dediğim gibi bu arabalarin delisiyim ve bunlar disinda bir marka düsünmüyorum bu markalar içinden en tasarruflusunu secmeye calisiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

quote:

Öğrenci adama o arabalar gitmez ama baban çok zenginse ayda 2000 3000 veriyorsa olur.

Hocam durumumuz iyi cok sükür de bu arabalarin ayda 2-3 bin gerektirecek ne masrafları var özellikle a4 ve oktavianın? Ve ögrenci adama gider dediğiniz 1-2 model söyler misiniz?

Daha yeni ve yıpranmammış araç almanız lazım sedanmı hbmi düşünüyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    4 ay önce açıldı
    Sıfır araç tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genç adamsın bence spor, hb tarzı arabalar daha iyi olur. audi a3 yakışır. mini cooper d düşünebilirsin. ara sıra ailemde kullanacak diyorsun. sanırım biraz bagajda lazım. Golf-Bravo-Giuletta bagaj olarak tatmin eder. hem öğrenciye yakışır hem ailecek kullanıma uygun arabalardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 30 Ekim 2015; 15:54:40 >
  • quote:

quote:

quote:

Sedan hocam, oktavialar zaten az km yeni oluyolar, 3 serisi ve a4ler biraz eski olabiliyo çok mu yıpranmış olurlar sizce 2006 320d mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Genç adamsın bence spor, hb tarzı arabalar daha iyi olur. audi a3 yakışır. mini cooper d düşünebilirsin. ara sıra ailemde kullanacak diyorsun. sanırım biraz bagajda lazım. Golf-Bravo-Giuletta bagaj olarak tatmin eder. hem öğrenciye yakışır hem ailecek kullanıma uygun arabalardır.

Hocam dogrusunuz lakin sedan kasa araba olsun istiyorum a3 golf pek sevdiğim türler degil bu yüzden, yeni kasa oktavia a4 ya da 3 serileri spor durmuyor mu sizce? Bagaj konusunda da cok haklisiniz düsündüğüm arabalarin bagaj hacmi ile sizin dediklerinizin arasinda cok mu fark var? Biz 2008 a6 kullanıyoruz yayla gibi geliyo bagajı valla😊

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sedan hocam, oktavialar zaten az km yeni oluyolar, 3 serisi ve a4ler biraz eski olabiliyo çok mu yıpranmış olurlar sizce 2006 320d mesela?

10 yaşındaki arabaya şahsen o kadar para bağlamam.10yaşındakş BMW çok masraf açar ekmeğini yiyen yemiştir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

10 yaşındaki arabaya şahsen o kadar para bağlamam.10yaşındakş BMW çok masraf açar ekmeğini yiyen yemiştir.

Hocam temiz kullanılmıs bir aracin cok bas agritmayacagini düsünüyorum zira bmw bu sıradan bir marka da degil. Bilemedim çok kararsizim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.