Şimdi Ara

öğrenciye bilgisayar tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğunuz belki sıkılmıştır aynı şeyleri görüp okumakdan ama benim gibi bilgisiz insanlarda teknolojik cihaz alırken kılı kırk yarıyor :)

İnternette fikir sahibi olabilmek için çok dolaştım ama kafam daha çok karıştı

Öğrenciyim ben oyunla işim olmaz oynamamda zaten
    Office kullanmak,video izlemek için falan bir dizüstü cihaz arıyorum
    1400 lirayı geçmicek(kendim ödeyecem)ısınma,donma,kasma vb. Problemler yaratmıcak bir laptop arıyorum
    Markanın önemi varmı
    İkinci ellere güven olurmu
    Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riquard -- 6 Temmuz 2014; 23:04:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• riquard R kullanıcısına yanıt
    http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo069d-notebook bunu tavsiye ederim şu an fiyatı gayet iyi.
    http://www.hizlial.com/sony-vaio-svf1532rstwceu-i5-4200u-16ghz-4gb-500gb-155-windows-8-notebook/10354724?OM.zn=youviewed&OM.zpc=10364957 Bununda fiyatı gayet iyi şuan, win 8 işletim sistemi ve çanta hediyeli. Parapuan, hediye çeki vs. ile daha da iniyor. Yalnız harici ekran kartı yok gözüküyor. Bu modelde benim bildiğim 740m ekran kartı bulunmakda. Büyük ihtimal yanlış yazıldı ürün bilgisi.
    http://www.sonyasya.com/asp/product/788/Sony-Vaio-SVF1532RSTW-i5-Islemcili-15-Inch-Dizustu-Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 7 Temmuz 2014; 1:33:05 >

• cevabınız için teşekkür ederim
    başka tavsiyelerde düşünebilirim
  • Oyun oynamayacaksaniz 1400'e herhangibir asus,lenovo,toshiba,dell marka bi cihaz alabilirsiniz. En az soyle bi 3. Nesil i5 islemcili bi pc bulursunuz. Dedigim gibi pc de belirttiğiniz ihtiyaçları rahatlikla karsilar. Cok isinma problemi istemiyorsaniz alimunyum kasa bakin.

• aynen üstad oyunla işim yok eylül ayında falan almayı düşünüyorum ekonomik olması tercihim oyun oynamadığım için yüksek sistem gereksinimleri duymuyorum

fakat nedense şöyle bir algı var asus acer lenova packetball vs millet bir süre sonra şikayetçi oluyorlar ve sony toshiba msi daha sağlam diyorlar
    kimisi amd işlemci kimisi intel diyor o yüzden kafam çok karışık
    kötünün iyisi olacağına iyinin kötüsü olsun tercihimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riquard -- 7 Temmuz 2014; 1:55:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquard

aynen üstad oyunla işim yok eylül ayında falan almayı düşünüyorum ekonomik olması tercihim oyun oynamadığım için yüksek sistem gereksinimleri duymuyorum

fakat nedense şöyle bir algı var asus acer lenova packetball vs millet bir süre sonra şikayetçi oluyorlar ve sony toshiba msi daha sağlam diyorlar
    kimisi amd işlemci kimisi intel diyor o yüzden kafam çok karışık
    kötünün iyisi olacağına iyinin kötüsü olsun tercihimdir

1) forumdaki herkese sorabilirsin Asus ve lenovo kadar saglam pc yapani gormedim. Tabii msi'ya felan da lafim yok.
    2)sana o intel al amd al diyenlerin pc den islemciden gram zerre kadar anladigi yok emin ol. Anlasa model soyler, seri soyler oyle intel amd diyip gecilmez.
    3) 1-2 tane sorun yasayanlar yuzunden Asus gibi deve laf atmak haksizlik olur. Asus bu iste ban gore en iyidir. Sebebi ne derseniz asus anakart, cipset üreten bi firmadir ekran kartlarina tasarim verir sogutucu takar. Maluk boyle bi devin bilgisayarlari da iyi olur. Gerek kasa kalitesi gerek tasarim olarak asus en gözde firmadir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • usta eyvallah en azından aklımdaki soru işaretlerine derman oldun
  • Oyun oynamayacaksan cok para da vermene gerek yok.asus lenovo tercih edebilirsin butcene gore onemli olan casper exper hp gibi markalardan uzak durman. Laptop birazda sans meselesi packard bell vardi 3 yildan fazla oyun oynayarak kullandim aikinti yasamadim gold da indirimde sifir uygun fiyata var ondan.

• quote:

Arkadaşlar çoğunuz belki sıkılmıştır aynı şeyleri görüp okumakdan ama benim gibi bilgisiz insanlarda teknolojik cihaz alırken kılı kırk yarıyor :)

1400 lirayı geçmicek(kendim ödeyecem)ısınma,donma,kasma vb. Problemler yaratmıcak bir laptop arıyorum
    Markanın önemi varmı

bu 2sine bakabilirsin işini görücektir

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x552cl-sx019d-notebook-pmu309436

http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-g500-59-414986-notebook-pmu321348

• quote:

Arkadaşlar çoğunuz belki sıkılmıştır aynı şeyleri görüp okumakdan ama benim gibi bilgisiz insanlarda teknolojik cihaz alırken kılı kırk yarıyor :)

Markanın önemi varmı
    quote:

Orijinalden alinti: riquard

Arkadaslar çogunuz belki sikilmistir ayni seyleri görüp okumakdan ama benim gibi bilgisiz insanlarda teknolojik cihaz alirken kili kirk yariyor :)

Internette fikir sahibi olabilmek için çok dolastim ama kafam daha çok karisti

Ögrenciyim ben oyunla isim olmaz oynamamda zaten
    Office kullanmak,video izlemek için falan bir dizüstü cihaz ariyorum
    1400 lirayi geçmicek(kendim ödeyecem)isinma,donma,kasma vb. Problemler yaratmicak bir laptop ariyorum
    Markanin önemi varmi
    Ikinci ellere güven olurmu

Asus tavsiye ederim. Fiyatyna göre teknik özellikleri çok iyi

http://www.notebookadresi.com/asus_x550ln-xo069d_notebook?keyword=xo069d

• Sanırım asus alıcam ilginiz için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.