Şimdi Ara

Öğrenciye kredi kartı veren banka var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Babanın kredi kartı varsa eğer aynı hesabın ek kartını çıkart baban ödesin 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşbank - Garanti veren bankalar fakat aalmana gerek yok. Ocak ayında 500 Tl limitli ziraat burs kartınla birlikte kredi kartı da geliyor. Bazı okulların anlaşmalarında öğrenci kartının kredi kartı özelliği zaten var. Ama bulaşma derim. Benim garanti kredi kartım var 900 TL borç,ziraat kredi kartı var 500 tl borç. Doğrulamıyorsun sonra kredi kartı alma öğrencisin sen bütçene göre harcama yap yoksa batarsın.
  • Onlar ayağınıza gelip vermek için uğraşacaklar. Almayın. Tersleyin. Gitmezlerse küfredin.

• quote:

Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF

Unide zaten elemanlar ayagina kadar gelicek kart cikarmak icin. Senin bisi cabalaman gerekmiyor bu konuda

Ben üniye gitmeden çıkarayım hazırda bulunsun diye şey yaptım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslys15

İşbank - Garanti veren bankalar fakat aalmana gerek yok. Ocak ayında 500 Tl limitli ziraat burs kartınla birlikte kredi kartı da geliyor. Bazı okulların anlaşmalarında öğrenci kartının kredi kartı özelliği zaten var. Ama bulaşma derim. Benim garanti kredi kartım var 900 TL borç,ziraat kredi kartı var 500 tl borç. Doğrulamıyorsun sonra kredi kartı alma öğrencisin sen bütçene göre harcama yap yoksa batarsın.

Hocam ziraat sadece kyk dan geri ödemeli burs alanlar için değil mi?
  • VeterinerHekimm kullanıcısına yanıt
    Öyle yazdığıma bakma beraber gidecektik
  • quote:

Orijinalden alıntı: officer down

Onlar ayağınıza gelip vermek için uğraşacaklar. Almayın. Tersleyin. Gitmezlerse küfredin.

Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: •Caddy

Öyle yazdığıma bakma beraber gidecektik

Ben öğrenci belgesi olmadan vericeklerini sanmıyorum
  • kart vermek için çanta,şapka vs veriyorlar sümük gibi yapışırlar kampüste kart verelim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeterinerHekimm

quote:

Orijinalden alıntı: lucilled

Garanti bankası bonus genç'i çok zor veriyor. Onun dışında akbank axess veriyor ama öğrenci kartı değil malum 87 tl yıllık üyelik ücreti var ama heryerde taksit imkanı var o açıdan çok iyi

Neden çok zor veriyor hocam ne özelliği var ki diğerlerinden

Valla 3 kere başvurdum üçünde de red verdiler limiti de bir şeye benzese 500 tl idi. Axess kartımın limiti 750 tl çok şükür vaktinde de ödeyebiliyorum taksitleri

Bende öğrenci belgesini istediklerini sanmıyorum.
    Bi form doldur ayağına kartı kitliyorlar. Kaç arkadaşımın kredi notu düştü 20 yaşında. Bulaşmayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: •Caddy

Bende öğrenci belgesini istediklerini sanmıyorum.

Hocam yakın zamanda giderseniz başvurmaya bana da haber verir misiniz ?
    Tamam hocam veririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hayır hocam. Geri ödemesiz çıkana da veriyorlar. Ev arkadaşım geri ödemesiz alıyor kredi kartı var. Ben geri ödemeli alıyorum kredi kartım var
  • Şunuda ekleyeyim arkadaşlar. Vakıfbank'a 3 ay para yatırmadım ve avukata verildiğim bilgisi geldi. Takibe düşmüşüm.KREDİ KARTI ALMAYIN.
  • quote:

Hayır hocam. Geri ödemesiz çıkana da veriyorlar. Ev arkadaşım geri ödemesiz alıyor kredi kartı var. Ben geri ödemeli alıyorum kredi kartım var

Hocam bana geri ödemesiz çıkar mı bilmiyorum ama geri ödemeliyede başvurmıyıcam
    bu geri ödemesiz baya zor çıkıyo galiba
    Geri ödemesiz çıkımı için ebeveynlerin üstüne hiçbirşey olmayacak,sigorta olmayacak,okuyan kardeşin olacak. Ev arkadaşım aynı bu şekilde çıktı.
    Ayrıca tek başvuruda geri ödemeli ve geri ödemesiz ikisine de başvuruyorsunuz zaten. Geri ödemeli çıkarsa almama hakkın bulunuyor. Ailen destek çıkarsa almazsın fakat masraflar çok fazla oluyor bilgine.
  • quote:

Geri ödemesiz çıkımı için ebeveynlerin üstüne hiçbirşey olmayacak,sigorta olmayacak,okuyan kardeşin olacak. Ev arkadaşım aynı bu şekilde çıktı.
    Ayrıca tek başvuruda geri ödemeli ve geri ödemesiz ikisine de başvuruyorsunuz zaten. Geri ödemeli çıkarsa almama hakkın bulunuyor. Ailen destek çıkarsa almazsın fakat masraflar çok fazla oluyor bilgine.

Sağolun hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.