Şimdi Ara

Öğrenciye kredi kartı veren banka var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• veriyorlar ama vermiyorlar gibi bi durum. bu kapattığımız dönemde abim üni 3. sınıftaydı. bir iş için 1000 liraya ihtiyacı oldu. bankayı aramış kredi verir misiniz diye bunlar işte belli bir süre vermiş araştıralım diye. abim ya bugün verirsiniz ya da almam demiş. vermişler. tabi bu durumda vakıf üniversitesinde okumasının bir avantajı falan oldu mu bilmiyorum.
  • iş bankası işte üniversiteli,yapı kredi de play kart veriyor.bir de okulun içinde kayıt günü dolaşıp kart satmaya çalışan üst dönemlerden kart almayın,isminizi telefonunuzu hiçbi şeyinizi vermeyin.bankadan alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

veriyorlar ama vermiyorlar gibi bi durum. bu kapattığımız dönemde abim üni 3. sınıftaydı. bir iş için 1000 liraya ihtiyacı oldu. bankayı aramış kredi verir misiniz diye bunlar işte belli bir süre vermiş araştıralım diye. abim ya bugün verirsiniz ya da almam demiş. vermişler. tabi bu durumda vakıf üniversitesinde okumasının bir avantajı falan oldu mu bilmiyorum.

Hocam öyle değil yani normal kredi kartı 500 tl limiti olucak ay sonunda ödiycem mesela asgarisini yatırıcam falan her ay 500 tl limit açılıcak yani mesela
  • vermek için yalvarıyorlar dostum,her banka verir kredi kartı ama tavsiyem çok zor durumda değilsen alma. öğrencinin kart ödemesi çok zor oluyor. limit genelde 1000 tl olur
  • Evet veriyorlar kredi kartı, gittiğinizde zaten ağzınızdan girer burnunuzdan çıkarlar kart çıkarmanız için.
  • Evet hatta direk gönderiyorlar denizbank veriyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scylla

iş bankası işte üniversiteli,yapı kredi de play kart veriyor.bir de okulun içinde kayıt günü dolaşıp kart satmaya çalışan üst dönemlerden kart almayın,isminizi telefonunuzu hiçbi şeyinizi vermeyin.bankadan alın.

Anladım hocam sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: şipidik terlik

vermek için yalvarıyorlar dostum,her banka verir kredi kartı ama tavsiyem çok zor durumda değilsen alma. öğrencinin kart ödemesi çok zor oluyor. limit genelde 1000 tl olur

Hocam her zaman kullanmamda yanımda bulunsun yinede diye şey yaptım 500tl limitli yeter bana zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: •Caddy

Evet veriyorlar kredi kartı, gittiğinizde zaten ağzınızdan girer burnunuzdan çıkarlar kart çıkarmanız için.

Nereye gittiğimde hocam bankaya gittim yani banka kartı çıkarttım da hiç kredi kartı falan demediler zaten şuan isteselerde veremezler öğrenci belgem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftm1633

Evet hatta direk gönderiyorlar denizbank veriyor diye biliyorum

Nasıl direk gönderiyorlar ?
  • VeterinerHekimm kullanıcısına yanıt
    Bazı üniversitelerin kampüslerinde oluyor bankalar veya diğer banka şubelerine gidersen çıkarttırabilirsin.
    Yani siz istemeseniz bile onlar gönderiyorlarmış isteyen aktifleştirip kullanabiliyormuş.

• quote:

Bazı üniversitelerin kampüslerinde oluyor bankalar veya diğer banka şubelerine gidersen çıkarttırabilirsin.

Şuan çıkartamam heralde dimi öğrenci olduğuma dair belge almam lazım üniversiteden değil mi
  • Garanti bankası bonus genç'i çok zor veriyor. Onun dışında akbank axess veriyor ama öğrenci kartı değil malum 87 tl yıllık üyelik ücreti var ama heryerde taksit imkanı var o açıdan çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ftm1633

Yani siz istemeseniz bile onlar gönderiyorlarmış isteyen aktifleştirip kullanabiliyormuş.

Anladım hocam yollasalarda uğraşmasam hiç
  • Git d&r a al bir tane ininal kafan raat etsin.

Sanmıyorum gerektiğini, hatta bugün çıkarttıracaktı babam bana ama gitmeye vakit bulamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucilled

Garanti bankası bonus genç'i çok zor veriyor. Onun dışında akbank axess veriyor ama öğrenci kartı değil malum 87 tl yıllık üyelik ücreti var ama heryerde taksit imkanı var o açıdan çok iyi

Neden çok zor veriyor hocam ne özelliği var ki diğerlerinden
  • quote:

Sanmıyorum gerektiğini, hatta bugün çıkarttıracaktı babam bana ama gitmeye vakit bulamadık.

Hocam sizin adınıza olan yeni babanız nasıl çıkartıyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.