Şimdi Ara

Öğrenciye kredi kartı vermemek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben üniversite 2. sınıfta okuyorum. Hukuk fakültesi dolayısıyla 4 yıllık.Playcard olsun, birkaç başka banka olsun hepsinin öğrencilere kredi kartı tahsis ettiğini biliyorum.Şartları arasındaki tüm kriterleri taşıyorum.Ama başvuru yaptığımda hepsi red cevabı veriyor.

İşin en ilginci de geçen ay ING bank arayıp kredi kartı vermek istedi, istemedim başta; sonra kart aidatı yok, kullanmayınca hiçbir şey ödemezsiniz falan diyince iyi olsun bari dedim.1 hafta sonra aradığımda kredi kartı başvurunuz reddedilmiş cevabı aldım.Sebebini sorduğumda biz sistemden göremiyoruz diyorlar.

Ayıp olmasın şimdi tüm bankalara başvurdum deyip geçiştirmeyelim.

Playcard(yapı kredi)
    ING bank
    Akbank
    Denizbank
    Odeabank

bankalarını denemiş bulundum hiçbiri kart vermedi.Daha önce işte üniversiteli kartım vardı.Bir gün gittim atm'ye baktım nakit avans özelliği yok.İşime yaramaz bu dedim iptal ettirdim.İlerde kredi kartı almanız zorlaşır demişti kadın.Ben de sadece İŞ bankasıyla sınırlı diye düşündüm.Onun mu ceremesini çekiyorum acaba?

Not: Öğrenci belgemi beyan etmem gerektiği için PLAY'e şubeden başvurdum.Kadın bugüne kadar reddedilen olmadı demişti ama benimkini reddetmişler.Müşteri temsilcisinin yorumu ise evraklarda bir eksiklik olduğu yönünde ama biz size mesaj atıcaz olumlu veya olumsuz diyip 1 ay sonra ben aradığımda iptal olduğunu öğreniyorsam bu bankaya bulaşılmaz.Net

• Hocam almayın ben aldım 2 tane aldığıma bin pişmanım kurtulmaya çalışıyorum.
  • Yanlıslik vardır şubeye git hangi belgenin eksik olduğunu bul bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 2 kredi kartım olmasına rağmen ing 2 milyar verdi. İs bank 800 vakifbank 250. Şimdi yatırıp çekiyorum yazın çalışıp bi kısmını kapatacam ing ve işin

• Bende öğrenciyim limitim 8bin lira. Neden mi bunu söyledim. Bankalarla olan geçmişim iyi. Tekrar düşün vardır mutlaka birşey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzeli bonus genç hemen veriyorlar 300-500 tl isteğine göre limiti var. Gerçi bunlar bi anlam ifade etmiyor limiti artıralım mi diye arayıp duruyorlar :D burgerda mc da %50 indirimli olması lazım mesaj gonderiyormussun. Banada geçen söyledi birisi daha uğraşmadim sitesinden bilgilerine ulaşabilirsin.

Edit: Bazen lazım olsada onermiyorum gaza gelip çok harcama yaparsan ay sonu triplere sokabiliyor insanı :)

Edit2: Evet daha önce sabikan varsa puanına işliyor havuzda toplanıyor diğer bankalarla sorun yaşayabiliyorsun onun ceremesini çekiyor olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhdh -- 15 Mayıs 2015; 13:22:04 >
  • Muhtemelen o iş bankasının kredi kartı ile alakalıdır. Bankalar birisine kredi/kredi kartı verirken ortak bir veritabanından risk analizi cart curta göre kredi verirler. Yoksa düşünsene birisi her bankadan 8 bin liralık kredi kartı alıp, ortalıktan kaybolabilir. Her banka senin hangi bankada kaç paran var vs. görebilir. Müşteri hizmetleri göremez elbette de işte puanın hesaplanırken bunlar olur.

Mesela kredi kartı al, sürekli geç öde. Başka bankalar sana çok limitli kredi kartı vermezler. Puanın düşüktür çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben yapi krediden hesap actim 2 ay sonraeve 1800 tl limitli kart geldi. Pasolig e basvurdum kk vermediler banka kaeti verdiler. Eger gelirinin 4 kati limiti olabiliyormus kk toplami. İs bank 400 yk 1800 2200 tl yapiyor.

• Kredi çekip ödeyemediniz mi?

Ya da kredi kartı borcunuzu uzun zaman boyunca ödemediniz mi?

Bir sebepten dolayı kara listeye alınmışsınız veya isim soyisim benzerliğinden size patlıyor olay.
  • TheSociaLFume kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şöyle birşey biliyorum öğrenci kartlarında başvuru yaptıktan sonra aileni de arıyorlar onlar onay verirse diğer kriterlerde uyuyorsa kart onaylanıyor.Benim staj yaptığım bankanın öğrenci kartı prosedürü böyleydi
  • Is bankasi, garanti, finansbank cok rahat veriyor. Yapi kredi beni de reddetti, o konuda ben de cok kirginim ona.

• Beykente gel orda banka elamanlari okulun onunde bekliyo zamaninda bana size kart gelmiycek yalaniyla 2 kart kitlemislerdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.