Şimdi Ara

Öğrenciye kredi veren banka var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite öğrencisiyim 5bin tl gibi bi kredi çekmek istiyorum. Öğrenci olduğum içinde harçlıktan başka bir gelirim yok. Aldığım 400 Lira Kyk bursunu karşılık olarak göstersem kabul ederler mi ? Yada Öğrenci olupta kredi çeken birisi varsa yardımcı olursa sevinirim

• hayır.
  • Neyin kafası arkadaş bu? Öğrenciye kredi mi verilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim benim arkadas gecen sene garantiden 9000 tl kredi cekmisti nasil verdiler bilmiom ama aldi yani odemeye gecince gunde 3 is yapa yapa bitirdi cocuk xD

• quote:

Orijinalden alıntı: ataberkk

Neyin kafası arkadaş bu? Öğrenciye kredi mi verilir?

4bin tl kredi çıktı ay sonu çekiyorum. bilip bilmeden yorum yapma dostum
  • Çalışıyor musun nasıl verdiler 😃

• şu konuları trolleme işini bırak artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meslek sorduk ne Troll ben sen miyim

• öğrenciyim hocam.
  • Neo1negatif kullanıcısına yanıt
    Hocam bende öğrenciyim kredi kartı ödemelerim hep düzgün ve tam 1650 findeks puanım var. Hangi tarzda kredi çektiniz? Şubeden mi başvurdunuz? Kredi için gelir belgesi sigorta istediler mi?

• mirkan35 M kullanıcısına yanıt
    hayır internet üzerinden başurdum daha sonrasında şubeye gitmen gerekiyor tabi.gelir belgesi ve sigorta istemediler
  • Neo1negatif kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi banka ve kredinin adi nedir bende basvurayim hemen?

• Öğrenciye de kredi veriliyorsa ülkenin yarısının kara listede olduğuna şaşmamak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciler bu ülkenin en parlak değerleridir. Hesabıda kitabıda herkesten iyi bilir. Cebinde beş kuruşu olmadan kredilerle, kredi kartlarıyla parliament içen, lacoste giyen, araba alan insanlardan bile. Ihtiyaç kredisi bunun adı? Öğrenci insan değil mi? Ihtiyacı doğmuş olamaz mı? Bırakın bu eski kafaları hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirkan35 -- 9 Ağustos 2016; 20:24:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirkan35

Öğrenci bu ülkenin en parlak değerleridir. Hesabıda kitabıda herkesten iyi bilir. Cebinde beş kuruşu olmadan krediyle, kredi kartlarıyla parliament içen, lacoste giyen, araba alan insanlardan bile. Ihtiyaç kredi bunun adı? Öğrenci insan değil mi ihtiyacı doğmuş olamaz mı? Bırakın bu eski kafaları hocam.

Bizde öğrenci olduk koçum. Ama herseyin yolu yordami var. Bir kere bankanın eline düştün mu yandın. Ödemeyi 1 gün bile geçirsen kredi notun düşüyor sabit maaş yoksa zaten iş yaş. Bazen keşke çekmeseydim diyorsun her ay aklına geliyor.

Maaş bordrosu olmadan da vermezler ayrıca şu an sadece öğrenciler için kredi kartına başvurabilirsin. Limiti de en fazla Bin Tl olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirkan35

Öğrenci bu ülkenin en parlak değerleridir. Hesabıda kitabıda herkesten iyi bilir. Cebinde beş kuruşu olmadan krediyle, kredi kartlarıyla parliament içen, lacoste giyen, araba alan insanlardan bile. Ihtiyaç kredi bunun adı? Öğrenci insan değil mi ihtiyacı doğmuş olamaz mı? Bırakın bu eski kafaları hocam.

Hay hocam eline ağzına sağlık çok güzel söylemişsin vallahi. İng banktan çektim bu arada
  • bazı arkadailar bilip bilmeden yorum yapıyor
    tamam genel olarak bakarsak her banka her öğrenciye kredi vermiyor

ancak okunan üniversite ve bölüme göre durum değişir
    iş sıkıntısı olmayan bölümlerde sorun pek çıkartılmaz
    mesela tıp hukuk gibi bölümlerde okuyan öğrencilerde sorun çıkmaz çünkü banka öğrenciyi kaçırmak istemez
    ilerde nasılsa öğrenci mezun olunca para kazanma durumu kesindir, banka bunu iyi bilir

ayrıca bazı bankalar özel vey belli başlı devlet üniversitelerinde okuyan öğrencilerde de pek sorun çıkarmaz
    buralarda okuyan öğrenciye genelde farklı vakıflardan şirketlerden ... rahatlıkla burs da alıyor
    eğer burs alınan bankadan krediye başvurulursa banka nasılsa para kendine yatıyor diye kolayca kabul edebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.