Şimdi Ara

Öğrenciye Motor Tavsiyesi...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bende daha ehliyet falan yok onun için aşırı merakım olmasına ragmen cezaların yüksekliğinden dolayı vitesli 125 cc 100cc istemiyorum. Yakıtı Koklayan 50cc civarlarında 1000 ile 2000 arası düzgün sorunsuz bir motor istiyorum. Elektrikli Bisiklet demeyin onlar hiç hoş gelmiyor...

• 50 cc ehliyet gerekiyor...
  • Bende bu tarz bir motorsiklet almak istiyorum. Banada tavsiyede bulunabilir misiniz. Elektrikli olanlardan da düşünüyorum ben. randıman verir mi bunlar?ayrıca ehliyet gerekli mi elektrikli olanlara?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 1 Haziran 2010; 13:08:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Bende bu tarz bir motorsiklet almak istiyorum. Banada tavsiyede bulunabilir misiniz. Elektrikli olanlardan da düşünüyorum ben. randıman verir mi bunlar?ayrıca ehliyet gerekli mi elektrikli olanlara?

elektrkli olanlara gerkmiyor ama bence gidipte elektrikli alma aküleri zamanla ölüyor. alıcaksan tavsiyem ömürlük binebileceğin honda today çinlere göre pahalıdır ama iyidir 50 cc hava soğutmalı 4 zamanlı 5 lt deposu var sadece 71 kg :) güzel bi alet şehiriçi için ideal kadran 60 km bi bak derim 2. el piyasasıda fena değil istediğin zaman elinden çıkarabilirsin çinler öyle olmuoyor ama umarım yardımım dokunmuştür kolay gelsin...
    saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: mertoz_96

Arkadaşlar Bende daha ehliyet falan yok onun için aşırı merakım olmasına ragmen cezaların yüksekliğinden dolayı vitesli 125 cc 100cc istemiyorum. Yakıtı Koklayan 50cc civarlarında 1000 ile 2000 arası düzgün sorunsuz bir motor istiyorum. Elektrikli Bisiklet demeyin onlar hiç hoş gelmiyor...

sanada tavsiyem honda today ama ilk önce ehliyet almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkeskin

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Bende bu tarz bir motorsiklet almak istiyorum. Banada tavsiyede bulunabilir misiniz. Elektrikli olanlardan da düşünüyorum ben. randıman verir mi bunlar?ayrıca ehliyet gerekli mi elektrikli olanlara?

elektrkli olanlara gerkmiyor ama bence gidipte elektrikli alma aküleri zamanla ölüyor. alıcaksan tavsiyem ömürlük binebileceğin honda today çinlere göre pahalıdır ama iyidir 50 cc hava soğutmalı 4 zamanlı 5 lt deposu var sadece 71 kg :) güzel bi alet şehiriçi için ideal kadran 60 km bi bak derim 2. el piyasasıda fena değil istediğin zaman elinden çıkarabilirsin çinler öyle olmuoyor ama umarım yardımım dokunmuştür kolay gelsin...
    saygılarımla...

Cevap için teşekkürler. Ancak önerdiğiniz model sıfırı 2800 tl . Ben max. 2000 tl lik bir motor istiyorum. Başka önerebileceğiniz model marka var mı?

• TVS SCOOTY PEP 75 ler var onlara bak yakışı çok azz ve parçalarıda çok ucuz ama honda kadar sağlam değildir ama buda işini görebilir.2. el emiz 2 milyardan belki daha aşağıyada bulabilrsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motor tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mondial vs alabilirsiniz ama çok sorun çıkarmasın diyorsanız kymco, sym falan bakın.
  • Peugeot 103
  • Şaka eşaka elektrikli bisiklet al fazla sürmezsen aylık 10 tl yakıyor her dolduruş 5tl
  • SYM'lere bakabilirsin veya TVS'lere
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

Şaka eşaka elektrikli bisiklet al fazla sürmezsen aylık 10 tl yakıyor her dolduruş 5tl

http://forum.donanimhaber.com/m_25545200/tm.htm

elektrkli bisiklet önerenlere alıcaklar bu linke göz atın derim...
  • Üstüne basarak söylüyorum ki, çin malı alırsan aldığın firmaya çok küfredersin. Sakın bulaşma çin malına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.