Şimdi Ara

Öğrenciye scirocco alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rcz de bakabilirsin 60 a ilk nesil rocco var
  • Yeni ehliyet alanlara neden böyle yükleniliyor anlamıyorum.

Ben ehliyetimi aldığım ilk gün İstanbul-Tekirdağ yolculuğu yaptım tek başıma. Benim içinde bulunmadığım, karşı taraftakilerin hatası yüzünden olan kazadan da müthiş bir şekilde sıyrılmıştım. Vallahi o kadar kontrollü bir şekilde şuan olsa sıyrılabilir miyim bilmiyorum.

60 bine ben öğrenci olarak ya Civic FD6 alırdım, ya Golf alırdım yada Guilietta alırdım.

Otomatikte almazdım. Otomatik 25 yaş sonrasında çok güzel oluyor.
  • Babanin parasi cokda benzin ve diger masraflari karsilayacaksa merso bmw bile alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Yeni ehliyet alanlara neden böyle yükleniliyor anlamıyorum.

Ben ehliyetimi aldığım ilk gün İstanbul-Tekirdağ yolculuğu yaptım tek başıma. Benim içinde bulunmadığım, karşı taraftakilerin hatası yüzünden olan kazadan da müthiş bir şekilde sıyrılmıştım. Vallahi o kadar kontrollü bir şekilde şuan olsa sıyrılabilir miyim bilmiyorum.

60 bine ben öğrenci olarak ya Civic FD6 alırdım, ya Golf alırdım yada Guilietta alırdım.

Hocam 60 bine FD6 yazıktır ya,FB7 olsa hadi neyse de,tipi filan olsa da FD6 yazıktır bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

quote:

Hocam 60 bine FD6 yazıktır ya,FB7 olsa hadi neyse de,tipi filan olsa da FD6 yazıktır bence.

Tertemiz FD6'lar 60 bin maalesef.

FB7 de bulunur bu fiyatlara. Bir kaç boyası olur sadece.

Ama öğrenci dediği için, FD6 daha çok yakışır diye düşündüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 9888

quote:

Tertemiz FD6'lar 60 bin maalesef.

FB7 de bulunur bu fiyatlara. Bir kaç boyası olur sadece.

Ama öğrenci dediği için, FD6 daha çok yakışır diye düşündüm.

Anladım hocam

• Scirocco artık fişi çekilmiş bir model, yerinizde olsam öğrencilik için dizel bir golf alır gezerim. Dizel golf cidden yakmıyor da, gezemedikten sonra o aracın anlamı yok, kalite sorun değilse leon genç işi o da olabilir. Yahut aynı şekilde astra da var. Şimdi benzinlinin gidiyor oluşunun cazibesine kapılmış olabilirsiniz ama gezerken dizel daha mutlu edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adieu -- 31 Mayıs 2017; 5:31:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı almakla bitmiyor yağı var suyu var benzini var lastiği var bakımı var vergisi var kaskosu var öğrenciyim diyorsun bütün bunları nasıl karsilayacaksin bence Ailene yük olma ve trafiği tek başına işgal etme toplu taşıma kullan ama yok babam zengin para mühim değil diyorsan tabiki alabilirsin güzel araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: aesk34

Güzel kardeşim işine bak şahine devam et

O ne dediğini bilmiyor.Takma sen onu.

Zaten takılmayınca buralardan gider.

• mrtem M kullanıcısına yanıt
    Seni bağlar mı ? Parası varsa babası alır

• alınmaz aklınmaz yeni ibizaları bekle 1 2 aya gelicek çekersin altına keyfine bakarsın
  • O civara sıkıntılı araba denk gelebilir
    Alfa Romeo Guilietta öneririm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.